Dr unuz kimdi?Ben memorial da tedavi gördüm ve oradaki 2.denememde hamile kaldım 2014 yılında oradaki doktorum bahçeci ye geçti ve halen orada kısmetse eylül ayında tup bebek yapıcaz. Benim de amh değerim 0,43 ama ona yönelik tedavi uygulayacağını sayıdan çok kaliteli yumurtanın önemli olduğunu söyledi.umarim doktorum yine uğurlu gelir ve 2.kez anne olurum. Allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ben memorial da tedavi gördüm ve oradaki 2.denememde hamile kaldım 2014 yılında oradaki doktorum bahçeci ye geçti ve halen orada kısmetse eylül ayında tup bebek yapıcaz. Benim de amh değerim 0,43 ama ona yönelik tedavi uygulayacağını sayıdan çok kaliteli yumurtanın önemli olduğunu söyledi.umarim doktorum yine uğurlu gelir ve 2.kez anne olurum. Allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
Amh 5.8 iyi mi
Tebrik ederimHamileyimmmmmmmm
BEnimde ama 0.28 aynı şekilde tüp bebek için acele etmem gerektiği söylendi merkezlerle görüşmeye başladınız mıARKADAŞLAR MERHABA ARANIZDA YENİYİM 1 HAFTA ÖNCE AMH DEĞERİMİN 0,27 OLDUĞUNU ÖĞRENDİM(KARTAL BEZMİALEM DRAGOS HAST.DE) VE DR HEMEN TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRMEMİ İSTEDİ.ARAŞTIRMALARIMA GÖRE BAHÇECİ SAĞLIK DİYE BİR YER BULDUM BURDA TEDAVİ GÖREN VARMI?AMH BU KADAR DÜŞÜK ÇIKIP GEBE KALAN VARMI? ÇOK TEŞEKKÜRLER..SAĞLIKLI GÜNLER
Pco ysam nasil iyi oluyor kievet pco olabilirsin
Pco ysam nasil iyi oluyor kidoktor boyle bi sey soylemedi
canım doğal yollarla mı hamile kaldınHamileyimmmmmmmm
Evet kendi kendime kürlerlecanım doğal yollarla mı hamile kaldın
Ne güzel canım bize de nasip olur İnşAllahcanım doğal yollarla mı hamile kaldın
Balon niye koydurdun canımEvet kendi kendime kürlerle
MerhabaIncir küründen nasıl bir zarar gelebilir tabiki doktorlar en iyisini bilir bu inkar edilemez ama alternatif tıptan da faydalanabiliriz sonuc olarak kaybedecegimiz bişey yok bence denenebilir saracoglu kesinlikle bi kac ay deneyin amh nin yukseldigini goreceksiniz diyodu
Ameliyat olmustum perde ameliyatiBalon niye koydurdun canım
Benim amh değerim de 0,30ARKADAŞLAR MERHABA ARANIZDA YENİYİM 1 HAFTA ÖNCE AMH DEĞERİMİN 0,27 OLDUĞUNU ÖĞRENDİM(KARTAL BEZMİALEM DRAGOS HAST.DE) VE DR HEMEN TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRMEMİ İSTEDİ.ARAŞTIRMALARIMA GÖRE BAHÇECİ SAĞLIK DİYE BİR YER BULDUM BURDA TEDAVİ GÖREN VARMI?AMH BU KADAR DÜŞÜK ÇIKIP GEBE KALAN VARMI? ÇOK TEŞEKKÜRLER..SAĞLIKLI GÜNLER
sizin adınıza çok sevindim allah hayırsıyla kucağınıza almayı nasip etsin. acaba özelden kullandığınız kürlerle ilgili bilgi alabilirmiyim, yumurta sayısınız bir iken sanırım altı olmuş bana bu süreçte ne gibi yöntemler kullandınız özelden yazarsanız çok sevinirimHamileyimmmmmmmm
Merhaba çocuğun dogdumu kardeşim merak ettimMerhaba canım. Ben öncelikle herkese ümit olması için yazıyorum buraya. Benm de amh 0.16 yaşım 29 iki taraflı çikolata kistlerim var. Sol yumurtalığımdan yumurta çıkmıyor bile. 1,5 yıl uğraştık. 2 kere yumurtlama tedavisi gördüm. İşe yaramadı. En sonunda tüp bebek yaptırdık ve tuttu rabbime binlerce kez şükürler olsun. Daha çok yeni ama. Sizlere de umut olsun diye hemen yazmak istedim. Amh düşüklüğünde doğal yoldan tutan çevremde var yaşı 40larda 2 kişi. Ama olasılık biraz düşük. Bence geç kalınmadan tüp bebek tedavisi görmek daha mantıklı. Amh düşüklüğü gebe kalmaya engel değil. Sadece biraz süreci uzatabiliyor. Doktorum her zaman yumurta varsa umut vardır der. Çok dua ettik. Çevrendeki herkes çok dua etti. 2 kere yumurta oluşmadığı bile oldu ama sabırla bekleyince oluyor kızlar nasipse eğer. Beslenmeme çok dikkat ediyordum. Sağlıksız şeyler yemiyordum . Bal polen karışım yiyordum abartmadan. 2 kere farklı zamanlarda 4444 kere salatı tefriciye okudum. En son yaptığımın yarısını anneme babama eşime dağıttım. Onlar da çok dua etti. Allah isteyen herkese versin inşallah. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?