AMH DÜŞÜKLÜĞÜ

Dr unuz kimdi?

Merhaba doktorunuzun adını yazabilir misiniz acaba? Burdan uygun değilse özelden yazar mısınız ?

BEnimde ama 0.28 aynı şekilde tüp bebek için acele etmem gerektiği söylendi merkezlerle görüşmeye başladınız mı

Merhaba
Ben incir kürünü denedim sonuç söyle oldu ; 1 ayda atıyorum 10 adet folikül olsun yumurtalığımızda bunlardan sadece 1 ya da nadiren 2 tanesi olgunlaşıyor ve döllenme olmazsa atılıyor. Her ay 1 adet yumurta olgunlaştıran bir kadını düşünün incir kürünü yaptığınızda 1 yerine daha fazla yumurta oluşuyor. Yani toplamdaki yumurta sayımızı ayırmıyor da 1 ayda tüplere çıkacak yumurta sayısını artırıyor. Tabi 1 den fazla folikül olgunlaşınca da çatlamada problem olabiliyor. Bendeki etkisi bu şekilde inşallah yardımcı olabilmişimdir

Benim amh değerim de 0,30 2 yıllık evliyim hiç çocuk denemem olmadı başka şikayetle gittim bunu öğrendim ve yıkıldım. Benimde yarın bahceci de randevum var çok korkuyorum Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin

Hamileyimmmmmmmm
sizin adınıza çok sevindim allah hayırsıyla kucağınıza almayı nasip etsin. acaba özelden kullandığınız kürlerle ilgili bilgi alabilirmiyim, yumurta sayısınız bir iken sanırım altı olmuş bana bu süreçte ne gibi yöntemler kullandınız özelden yazarsanız çok sevinirim

Merhaba çocuğun dogdumu kardeşim merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…