• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DÜŞÜKLÜĞÜ

Merhabalar cavabın için çok teşekkürler.orda hangi dr ile görüştün? Aşılamasız direk tüp bebek sürecimi gördün 🙏🏻 Allah cocuklarını sana bağışlasın içime umut doldu
Ben Berfu hanımın hastasıydım ankara şubesi ama bahçeci genel olarak çok iyi bence diğer illerin de iyi olduğunu duyuyoruz hiç üzülme yumurta oluşmaya devam ettikçe gayet de gebe kalırsın😻

Merhabalar cavabın için çok teşekkürler.orda hangi dr ile görüştün? Aşılamasız direk tüp bebek sürecimi gördün 🙏🏻 Allah cocuklarını sana bağışlasın içime umut doldu

Amh düşüklüğünde aşılama önerilmiyor canım vakit kaybı sen bence corona bitene kadar beslenmeni düzenle bahçeci doktorları görüntülü görüşme yapıyor bu ara ücretsizi onlarla görüş ve düzenli ilişki ile deneyin

ARKADAŞLAR MERHABA ARANIZDA YENİYİM 1 HAFTA ÖNCE AMH DEĞERİMİN 0,27 OLDUĞUNU ÖĞRENDİM(KARTAL BEZMİALEM DRAGOS HAST.DE) VE DR HEMEN TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRMEMİ İSTEDİ.ARAŞTIRMALARIMA GÖRE BAHÇECİ SAĞLIK DİYE BİR YER BULDUM BURDA TEDAVİ GÖREN VARMI?AMH BU KADAR DÜŞÜK ÇIKIP GEBE KALAN VARMI? ÇOK TEŞEKKÜRLER..SAĞLIKLI GÜNLER

benim kuzenim orda tüp bebek tedvisi gördü. Daha önce gittiği yerler asla cocugun olmaz dedi ama orda yaklaşık 1 senelik tedavi sonucunda ikizlere hamile kaldı😊

Benimde amh 0.16 fsh 25 yaşım 29 daha 6 aylik evliyim su an rahimde bir balonla yatiyorum operatif histeroskopi oldum medipol mega amerikan hastanesi sadi konuk devlet acibadem otajinemed ve bircok ozel muayenehane hekimi doğal yolla gebelik olmaz tup bebek belki diyorlar ben kendimce kurlere basladim ve yaniklar baharattanda bir kaç urun ekledik 2 gundur duzenli basladim memorialda ameliyat oldum ve doktorumda bitkiseli destekliyor hep bir yumurtam vardi en son 2 gorduk ben yukselecegine inaniyorum umudumu kaybetmicem sonucta bin yumurtada olsa hepimiz bir kaliteli yumurtadan geldik dunyaya ovulasyon takibide yapiyorum balonumu alsinlar denemelere baslicam takipte kalalim ve hemen tup bebe tedavisine gecmicem

Benimde amh 0.16 fsh 25 yaşım 29 daha 6 aylik evliyim su an rahimde bir balonla yatiyorum operatif histeroskopi oldum medipol mega amerikan hastanesi sadi konuk devlet acibadem otajinemed ve bircok ozel muayenehane hekimi doğal yolla gebelik olmaz tup bebek belki diyorlar ben kendimce kurlere basladim ve yaniklar baharattanda bir kaç urun ekledik 2 gundur duzenli basladim memorialda ameliyat oldum ve doktorumda bitkiseli destekliyor hep bir yumurtam vardi en son 2 gorduk ben yukselecegine inaniyorum umudumu kaybetmicem sonucta bin yumurtada olsa hepimiz bir kaliteli yumurtadan geldik dunyaya ovulasyon takibide yapiyorum balonumu alsinlar denemelere baslicam takipte kalalim ve hemen tup bebe tedavisine gecmicem
Umarım gerek kalmadan hamile kalırsınız. Aylarca ovulasyon takibi yaptım. Kürler uyguladım fakat bende olmadı. Siz yine de çok vakit kaybetmeyin amh benimki gibi düşük. Ben de tam aksine tüp bebekde karar kılmıştım 😊

Inanıyorum ben icimde bir his var bu ameliyat olsun kalicam dedim oldum ist3 bakalim 2 3 ay bekleyim olmazsa tup bebek artik

Kendin dene bence de ama salgın geçene kadar bizler zamanla yarışıyoruz çok da uzatma olmazsa inşallah gerek kalmaz 🤗

Amh yükselmez maalesef
Benim de 0.4
Doğuştan olan yumurtalarımızın rezervleri her adette azalır.
Ama yumurta kalitesi arttırılabilir. Ben kalite artması için uğraşıyorum 😥
Merhaba benim de 0.37idi en son. Ne yapıyorsunuz gelişmesi için.kaliteli olması için. Daha önce tüp yaptırdınız mı

Merhaba ben varım🤗
2018 Ekim’de amh 0.3 dü adetin 2. Günü yapılan ultrasonda 6-7 yumurta vardı (bunun normali en az 10 ama 0.3 amh a göre de baya iyiydi yaşımdan dolayı sanırım 27 yaşındaydım)
Bana ultrasonda yumurta sayısı amh a göre biraz daha iyi olunca 6 ay spontan dene dediler denedik olmadı 🤧
Nisa’n 2019 da tüp bebeğe başladım üçüncü transferde şubat 2020 de ikizlerime gebe kaldım 11. Haftadayız şu an 🙏🏼 İLk iki denemem bahçecide olmadı üçüncü pozitif olan bahçecideydi çok memnun kaldım🤗
Merhaba inş sağlıkla kucağınıza alırsnz bebeğinizi.darısı başıma. Dr unuz kimdi? Kaç folikül ve Kaç yumurta toplandı denemelerinizde? Kaçı döllendi?benim de Amh düzeyi aynı.

Merhaba benim de 0.37idi en son. Ne yapıyorsunuz gelişmesi için.kaliteli olması için. Daha önce tüp yaptırdınız mı
Günaydın, şu an için arı sütü bal poleni karışımı, hayıt otu ve testere dişli aslan pençesi çayı kullanıyorum. Hayır yaptırmadım. Bir kaybım var. Daha sonra regl fazla gecikince test yapıldı ve amh öyle öğrendim. 6 ay kadar deneyin olmaz ise neler yaparız bakalıcak. Henüz denemeye başlamadık. Bu dediğim otları en az 2 ya da 3 ay kullanmam gerekiyor. Virüs nedeniyle kontrole gidemedim. Ancak artık akıntı dışında yumurtladığımı anlıyorum biraz kasık ağrısı oluyor. Sağlıklı beslenmeyede başladım. Allahım nasip etsin isteyen herkese :dua: :dua: :dua:

Merhaba inş sağlıkla kucağınıza alırsnz bebeğinizi.darısı başıma. Dr unuz kimdi? Kaç folikül ve Kaç yumurta toplandı denemelerinizde? Kaçı döllendi?benim de Amh düzeyi aynı.
Canım benim üçüncü transferde oldu ilk ikisi başka doktordu sonuncu bahçeci Berfu Demir ki çok memnun kaldım
İlk deneme 5 toplandı 3 döllendi 2 tane taze üçüncü gün transferi negatif
İkinci deneme 6 toplandı 2 döllendi 2 tane dondurulmyş 6. Gün transferi negatif (5. Gün Blast olamadılar 6. Gün oldular ancak kalitelilerde)
Üçüncü deneme iki toplama ile ilk toplama 6 yumurta gözüküyordu bi tane işe yarar çıktı blast oldu
Son toplamada ise 7 yumurtadan 7 si de olgun çıktı benim için mucizeydi 5 i döllendi 3 Tane blast oldu
Son toplamaya kadar hep gonalf kullanıyordum ve erken gelişiyorlardı erken toplanıyorlardı sonuncu da menopurla gonalf i birlikte kullandım daha yavaş geliştiler ve menopur bana iyi geldi diye düşünüyorum o toplamadan olan embriyoları koyduk tuttular🤗🤗

15 aydir evliyim bende. Siz nerede yaptirdinjz istanbul mu? Oze hastanede yaptirabilir miyim

Merhaba devlette eğer tüp bebek merkezi varsa amh testi yapılıyor ben yaptırdım, bilginiz olsun. Bir de amh düşüklüğünde devlette de direkt tüp bebek raporu çıkıyor. Eğer devlette tedavi olmak istemezseniz anlaşmalı merkezlerde bu raporla indirimli tedavi olabilirsiniz. Umarım gönlünüzce olur her şey. Mühim olan yumurta sayısından çok kalitesiymiş.

Canım benim üçüncü transferde oldu ilk ikisi başka doktordu sonuncu bahçeci Berfu Demir ki çok memnun kaldım
İkinci deneme 6 toplandı 2 döllendi 2 tane dondurulmyş 6. Gün transferi negatif (5. Gün Blast olamadılar 6. Gün oldular ancak kalitelilerde)
Üçüncü deneme iki toplama ile ilk toplama 6 yumurta gözüküyordu bi tane işe yarar çıktı blast oldu
Son toplamada ise 7 yumurtadan 7 si de olgun çıktı benim için mucizeydi 5 i döllendi 3 Tane blast oldu
Son toplamaya kadar hep gonalf kullanıyordum ve erken gelişiyorlardı erken toplanıyorlardı sonuncu da menopurla gonalf i birlikte kullandım daha yavaş geliştiler ve menopur bana iyi geldi diye düşünüyorum o toplamadan olan embriyoları koyduk tuttular🤗🤗
Cnm hayırlı olsun Berfu hoca takviye gıda veriyor mu yumurta kalitesi için ?

1 ayda 2 kere mi toplama oldu?

Ben memorial da tedavi gördüm ve oradaki 2.denememde hamile kaldım 2014 yılında oradaki doktorum bahçeci ye geçti ve halen orada kısmetse eylül ayında tup bebek yapıcaz. Benim de amh değerim 0,43 ama ona yönelik tedavi uygulayacağını sayıdan çok kaliteli yumurtanın önemli olduğunu söyledi.umarim doktorum yine uğurlu gelir ve 2.kez anne olurum. Allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

Back