Amh düşüklüğü ve Biosteron kullananlar

Bende 9 ekimde yaptirdim kizlar amh 0.1 ve etkisi var mi bilmiyorum sadece yaptirdiktan sonra 10 gün erken regl olmustum ve yarinda regl gunum ama hicbir belirtim yok. Henuz doktora da gozukmedim türkiye'de degilim ama insallah fayda saglamistir bende de iki folikül tek vardi

Benim gecen sene 0.2 idi bu sene 0.1 olmus yani kaygini cok iyi anliyorum ama dusuyor
Prp den sonra doktora gidemedim hala bende turkiyede yasamiyorum ama bir yolunu bulup konrolle gidecegim etkisi olmus mu diye.
Rabbim sana da yardimci olsun insallah

0.1 le tüp bebekle hamile kalanlar var hiç umudunuzu kaybetmeyin

Ay hadi inşallah ya banada haber verin banada ümit olsun ne olur
Insallah, hic kesilmeyen beyaz akintim var ovulasyondan beri ama bu sabah ilk defa bu akintinin uzayip artigini gordum doktoruma yazdim 7 gün daha bekleyelim prp de yaptik belki gec dollenme olmustur dedi
Elbette veririm rabbim isteyen her kadina nasip etsin

Sizde yurt dışındasınız galiba amerikadayım ben siz hangi vitaminleri kullanıyorsunuz

Sizde yurt dışındasınız galiba amerikadayım ben siz hangi vitaminleri kullanıyorsunuz
Ben gecen ay maslak acibademde prp yaptirdim sonrasinda doktor bana biosteron, gonamax, seaQTen yazdi ama sanirim piyasada cok daha iyileri var piyasada daha oncesinde solgarin vitaminlerini kullandim.
Evet isviçre'deyim ô yüzden kan tahlili veremiyorum hemen

Test yaptınız mı? Bana da doktorlar tüp bebek dedi ama burda çok pahalı yapamıyoruz eşimde henüz türkiyeye gelemiyor siz hamile olursanız bana çok büyük ümit olacak inşallah güzel haber verirsiniz

Testi cuma yapmistim negatifti bende umutlanmadim ama doktorum bekle ilac alma prp etkisi de olabilir ve tüpün acildigi icin gebelikte olabilir diye (2 yillik evliyim hic gebe kalamadim ve agustosta tuplerimin kapali oldugunu ogrenmistim cok sukur sol tüpüm acildi) yani gebe olursam mucize olacak bana da çünkü benim de tüp bebek demislerdi.

Bazen umutluyum bazen de yok ya mumkun degil diyorum ô yuzden de icimden test yapmakta gelmiyor.

Sormayin burada da cok pahali doktora gittim ama bu fiyatlarla yapamam dedim ô yuzden benden turkiyeye gidip bu islemleri yaptirdim, sizi cok iyi anliyorum.

Sürekli eşimle tartışıyorum kredi çekelim yapalım diye o da ya olmazsa parada boşa gider diyor. Normal yolla olsun diye denemediğim şey kalmadı iyi gelir mi gelmez mi bilmeden içiyorum her şeyi. Sizin tüpler açıldıysa şansınızda artmıştır. Dualarım sizinle benimle :) yapıcaz inanıyorum.

Sizi ô kadar iyi anliyorum ki ve garantisi olmayan bir yolculuk bu tüp bebek, ben bekarken tüp bebege dair hep cocugu olmayan oraya gidip bir igne île kesinlikle cocuk sahibi olur diye dusunuyordum ama simdi anliyorum aci gerçekleri..
Siz daha once tedavi oldunuz mu, sizde ki tek sorun amh düşüklüğü mu ?

Bende bu 2 yillik evliligimde bir cok sey denedim ama birkaç ay once ogrendim ki tuplerim kapaliymis (ô kadar jinekologlara da gittim hicbiri tuplere bakalim demedi bende bilmiyordum bu forumdan ogrendim de kendim hsg çektirdim) butun emegim, ilaçlar, zamanim bosa gitti diye cok uzulmustum.

Cok tesekkur ederim dualarınız için nasil ihtiyacim var bilseniz, Inaniyorum Allah kulunu en cok sevdigi seyden sinarmis bizim de sinavimiz bu ve insallah Anne olacagiz

Benim yaş 42 dolayısıyla amh düşük eşiminde spermlerinde sorun çıkmıştı sigarayı bırakınca düzeldi. Bi kere aşılama yaptık tutmadı. Sonrasında normal hamile kaldım kimyasal gebelik oldu. Bidahada hamile kalamadım. Kafaya taktıkça sigarada içiyorum. Böyle bi kısır döngü. Türkiyede bana da bakmışlardı tüplerime rahimde yapışıklık çıktı ameliyat olmuştum 2 sene önce. Tüpler açıldıysa olacaktır. İnşallah anne olucaz evet bizim şansımıza yurt dışında olmak ama vardır bi hayır pozitif düşünüyorum.

Yas onemli bir faktor dogru ama tek etken degil diye dusunuyorum, komsum var 43 yasinda uc yil icinde 3 kez hamile kaldi üstelik gunde bir paket sigara içiyor gerci hep dusuk yapti oda genetik teste sorun cikmisti esinde. Yani Allah ol deyince oluyor ama tabiki sigara cok etkiliyor iste herkes ô kadar sansli olamiyor.
Yakin zamanda giderseniz mutlaka tuplere baktirin ama insallah aciktir gerçi normal yolla kalmissiniz yine kalirsiniz Allahin izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…