Amh düşüklüğü ve Biosteron kullananlar

Akintiyakarsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2020
47
29
38
Merhabalar. Bundan birlaç ay önce ilk tüp bebek tedavimde doktor biosteron verdi, günde üç kere kullandım. Amh düşüklüğüm var. Sadece üç yumurta toplandı üçü de boş çıktı. Doktor biosterona devam edebileceğimi söyledi. İkinci tedavimde başka bir doktora gittim ve herhangi bir takviye önermedi, takviyelerin benim durumumda hiçbir şeyi etkilemeyeceğini söyledi. Biosteronu sordum, para vermişsin istiyorsan kullan dedi. Ben kullanmaya devam ettim, hem Biosteronu hem de diğer takviyeleri. İkinci tedavimde de yumurtam boş çıktı.
Ben şimdi bunları kullanmaya devam etmek istiyorum, çünkü bunların uzun vadeli kullanmda fayda sağlayacağına inanıyorum.ama acaba Biosteron a ara vermeli miyim? Kullanmaya başlayalı üç ay oldu. Ara verip yeniden mi başlamak gerekir? Bilgisi olan yazabilir mi acaba?

Merhabalar,
Benimde Amh değerim çok düşük 1 yumurtam vardı oda boş çıktı. İkinci tedaviye önümüzdeki ay başlayacağız . E2 değeriniz kaçtı acaba hatırlıyor musunuz

Koenzim q10 ve devit damla kullanın OMEGA 3 ekstra kullanın amh kaç acaba sizlerin benimde düşük 4 olumsuz tedavi oldu bakalım Kasım'da yine gidicem neler olcak bilmiyorum

Ben de omepa Q10 ve imprly kullandim amh düşük bende faydasını gördüm tavsiye ederim bide doktor bana üzüm çekirdeği ekstraktı onermisti

Yasim 42, amh 1 yil once 0.49’du bi kere kimyasal gebelik gecirdim. Simdj amh dustumu ne durumda korkuyorum baktirmaya. Hemen duser mi kizlar amh , tup bebek icin turkiyeye gelemiyoruz hala allahim artik dogal yollarla olsun. Sansim kalmadi. Bir suru vitamin aliyorum yine olmuyor

Merhabalar,
Benimde Amh değerim çok düşük 1 yumurtam vardı oda boş çıktı. İkinci tedaviye önümüzdeki ay başlayacağız . E2 değeriniz kaçtı acaba hatırlıyor musunuz
Merhabalar bende sizinle aynı durumu yasadım 2 yıl ara verdim hiç gitmedim doktora korkuyordum cesaret edemedim bir türlü dün tüm cesaretimi toplayıp gittim prp yapmamı söylediler yumurtalarım az diye aynı durumu Yaşa bilirsiniz denildi prp önerildi dün prp yapıldı yumurtalarıma yumurtalar çogalıyormuş sizde araştırıp yaptırın bence 2 3 ay sonra belli olacak sonucum

Evet kalitesi için 5 tane toplandı bende 5i dollenip donduruldu.. amh 1sene önce 0,46ydi.. bide yumurtalıklara prp yapmıştı doktor onda fayda sağlamış olabilir
Bende dün prp yaptım inşallah faydasını görürüm siz nezaman yapturmıştınız birde nekadar ücret ödediniz

Bende yaptırdım Prp bence faydası var bakalım doktor tekrar önerirse bi daha yaptırabilirim inşallah güzel sonuç alıesınız

Mayısta yaptırmıştım ben 20000 idi o zaman. Tabi baya zam gelmiştir. Bende hiç folikül yoktu Prp sonrası oldu ama boş çoktı bakalım denemeye devam ediyoruz

Mayısta yaptırmıştım ben 20000 idi o zaman. Tabi baya zam gelmiştir. Bende hiç folikül yoktu Prp sonrası oldu ama boş çoktı bakalım denemeye devam ediyoruz
Hmm bende dün yaptım 30 bin verdim bende folikül var doktor boş çıkabilir dedi oyuzden yaptırmak istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…