Merhaba kızlar. 1 yıllık evliyim. Yaşım 28. Ergenliğimden beri adet düzensizliğim var. Bazen aylarca olmuyorum, olunca da durmak bilmiyor. Bu nedenle evlenince hemen AMH baktırdım 1.00 çıktı. Doktor birkaç ay normal denememi olmazsa çatlatma yapacağını söyledi. Normal deneme olmadı çatlatma için ilaç kullandım ancak adetim 50 gün sürdü bitmedi bu yüzden çatlatma yapamadık. Normal denemeye devam ettim. Ancak 10 ay geçmesine rağmen olmadı. Tekrar AMH testi verdim 1.19 çıktı. Hangi doktora gitsem direkt tüp bebeğe yönlendiriyor. Bu değerle sen normal yolla hamile kalamazsın diyorlar. 1 hafta önce rahim filmi çektirdim. Filmde er şey normal çıktı. Benim gibi olup hamile kalan va
Merhaba kızlar. 1 yıllık evliyim. Yaşım 28. Ergenliğimden beri adet düzensizliğim var. Bazen aylarca olmuyorum, olunca da durmak bilmiyor. Bu nedenle evlenince hemen AMH baktırdım 1.00 çıktı. Doktor birkaç ay normal denememi olmazsa çatlatma yapacağını söyledi. Normal deneme olmadı çatlatma için ilaç kullandım ancak adetim 50 gün sürdü bitmedi bu yüzden çatlatma yapamadık. Normal denemeye devam ettim. Ancak 10 ay geçmesine rağmen olmadı. Tekrar AMH testi verdim 1.19 çıktı. Hangi doktora gitsem direkt tüp bebeğe yönlendiriyor. Bu değerle sen normal yolla hamile kalamazsın diyorlar. 1 hafta önce rahim filmi çektirdim. Filmde er şey normal çıktı. Benim gibi olup hamile kalan var mı?
Merhaba canım.sen hamile kalamazsın demek sence ne kadar doğru Allah verirse verir vermezse vermez hazreti zekeriya yasli hanımı kisir değil miydi Allah verdi mi verdi Hele ayet oku bu konuda dua eden peygamber dualarına bak sen içini ferah tut Allah a sığın Allah