- 14 Mart 2022
- 2.427
- 6.877
- 42
-
- Konu Sahibi Mavibirkalp
MerhabaMerhaba bende Aret kamar'da tubbebek tedavisi görüyorum Sizden kromozom testi istediler mi? Yada embirolara genetik test yapıldı mı?Bende ileri yaştayim.
Kromozom testi yaptırdım daha çıkmadı sonucu. Zaten bu ayda transfer iptal edildi progesteron yüksek çıkmış. Siz embiroya pgt yaptırdınız mi?Merhaba
Ben haseki hastanesinde yaptırıp öyle gitmiştim hocanın yanına. İleri yaştan dolayı isterler ama.
Merhaba bende kromozom testi yaptırdım daha çıkmadı sonucu. Embriyoya pgt yaptırdınız mi?Merhaba bende aret beyde tedavi goruyorum bendede kromozon testi istediler 40
Yasindayim
Arkadasimdanda istediler 41 yasinda
Pgt yaptırmadım benimkiler 3. Gün embriyosuyduKromozom testi yaptırdım daha çıkmadı sonucu. Zaten bu ayda transfer iptal edildi progesteron yüksek çıkmış. Siz embiroya pgt yaptırdınız mi?
Benimkiler de 3. gün embriyosu ama işte korkuyorum kromozom sonuçları kötü gelirse o zaman onu da isterlerse zaten az yumurta toplandı.Pgt yaptırmadım benimkiler 3. Gün embriyosuydu
Neden korkuyorsunuz ? Belki sonuçlar iyi gelecek. Düşük geçmişiniz mi varBenimkiler de 3. gün embriyosu ama işte korkuyorum kromozom sonuçları kötü gelirse o zaman onu da isterlerse zaten az yumurta toplandı.
Ne bileyim marttan beri uğraşıyoruz hep son dakika bı engel çıkıyor bunda da çıkarsa diye düşünüyorum. 3 yıldır evliyim hiç hamile kalmadım hiç bir sorunda yok herşey normal ama olmuyor işte. Geçen yaz aşılama bile yaptırdık olmadı bizde tubbebek yapalım dedik.Neden korkuyorsunuz ? Belki sonuçlar iyi gelecek. Düşük geçmişiniz mi var
hayir yapılmadıMerhaba bende kromozom testi yaptırdım daha çıkmadı sonucu. Embriyoya pgt yaptırdınız mi?
Ben 36 yaşındayım benden de istendi.Merhaba bende aret beyde tedavi goruyorum bendede kromozon testi istediler 40
Yasindayim
Arkadasimdanda istediler 41 yasinda
genetiğe yolamior sadece embriyo oluşmasına bakiyorBen 36 yaşındayım benden de istendi.
Aret hoca anne babaya genetikleri yapıp, sorun yoksa embriyoya yapmamayı tercih ediyor