Arkadaşlar 12 yıldır bu illet hastalıkla uğraşıyorum ne lanet pis hastalık olduğunu okadar bilmiyorumki ne yapsak ta boş İzmir'de gitmediğim doktor kalmadı tüp bebeğe hazırlanırken 8cm sağ sol 2 adet kist ile kistler patladı ağır bir açık ameliyat geçirdim iç kanama ile birlikte çok şükür sağ çıktım sonrası 8 kere tüp bebek yaptım bu süreçte yumurtam ya 1 ya 2 çıktı hep sonrası sıvı oluştu tüpler alındı
ve boylelikle normal yolla olma şansım 0 oldu 9. Tüp bebekte ( havuz yapiyorduk cikmadi yumurta 4 kere toplama yaptık pes ettim) koyun ne varsa yeter artık dedim pes ettim ve şükürler olsun oğlumu kucağıma aldım rabbime hamd olsun oğlum 4 yaşında rabbim sağlıklı ömürler versin,
4 ay önce kardes için gittik son kalan yumurta koyuldu olmadi nasipten öte yol yok inanın her kısmet vaktine esir bende çok vitamin takviye vs denemediğim şey kalmadi kim ne söylese ne duysam yaptım herşeyin bir zamanı varmış bilemedim cooook istedim 8 yıl sonra rabbim verdi 5 ay sonra babamı kaybettim nerden bilebilirdim onun bana sabır olarak o zamanalr geleceğini biz bilmeyiz rabbim bilir