• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Menopoz Amh Düşüklüğü Olup Anne Olanlar

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
Bence kalabilirsin sadece kafandan at ve rahat ol. Ben psikolojik olarak rahatlığın bu rahatsızlıkta çok önemli olduğunu düşünüyorum.
Sagol cnm 2 hafta once adet olamiyorum diye doktora gittim kist ve endeksiyon cikti tarlusal verdi bugun adetim basladi 3 gunu gel dedi adetin bakalim bidaha gebe kalabilecemmi

Amh düşüklüğü kürü burada ayrıntılı yazıyor. T Tuse84

Eklentiler

• 20210602_093412.jpg
    20210602_093412.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 69
  • 20210602_093401.jpg
    20210602_093401.jpg
    121,9 KB · Görüntüleme: 70
T tugbaemreyagmur bi üst gönderideki amh düşüklüğü kürünü yapmıştım değerlerimi Saraçoğlunun gönderdiğimde ona göre yazıp göndermişlerdi. 2017 de 0.64 den 1.04 e yükselmişti amh değerim. Tabi farklı merkezlerde ölçtürdüm güvenilirliği ne kadar bilemem ama.

Açıkçası adana daki doktorlar da bana öyle dedi her an olabilirsin acele et fln hiç iyi bi şey diyen olmadı. O zaman apar topar tüp bebek merkezlerini gezdim hepsi aynı şeyi dedi en son Ankarada hulusi hocayı duydum o da bu şekilde söyledi ki öyle boşa umut verecek bi doktor değil ama yanından öyle mutlu ve ayaklarım yere basmıyor bi şekilde çıktım ki bizim için amh fsh önemli değil alttan bakınca gördüğümüz yumurta önemli değerlere takılma dedi. Sık sık fsh felan ölçtürüp canını sıkma artık yasak dedi orada da bi kere daha ölçtü amh değerimi bi daha da ne amh ne fsh a baktırmadım. O sayılı ölçtürdüklerimde fsh bi kere 10 bi kere 12 çıkmıştı sanırım sonrasında kaça yükseldi yükseldi mi batırmadım. Hele tüp bebekten sonra doğum yapınca amh değerimi fln unuttum bile sanki hiç bişi yaşamamışım gibi oldu. Rabnim sana da nadip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla. Senin amh değerin kaç acaba?
Doktorunuzun ''bizim için amh fsh önemli değil alttan bakınca gördüğümüz yumurta önemli değerlere takılma dedi. Sık sık fsh falan ölçtürüp canını sıkma artık yasak dedi.'' bunları söylemesine rağmen neden hala kür tariflerini tavsiye ediyorsunuz merak ettim?

Doktorunuzun ''bizim için amh fsh önemli değil alttan bakınca gördüğümüz yumurta önemli değerlere takılma dedi. Sık sık fsh falan ölçtürüp canını sıkma artık yasak dedi.'' bunları söylemesine rağmen neden hala kür tariflerini tavsiye ediyorsunuz merak ettim?
Kürü tırnak içine alarak belirttiğiniz durumu söyleyen doktora gitmeden önce uyguladığım için ve değerim bu 2 ay içinde 0.64 den 1.04 e çıktığı için. Ayrıca kürü sormayana önermedim ilk yazımda yok fark ederseniz ama soranlar olunca herkesinki bir umut hayır gönderemem diyemem. Bu süreçten geçen insanların psikolojisini anlayabiliyorum bizzat yaşadığım için herkes elinden geleni yapmaya her yolu denemeye çalışıyor bu yolu denemek isteyenler neden denemesinler ki. Belki onunda istediği gebelik bu yolla, bu vesileyile olacak kim bilebilir. Umarım sizi aydınlatabilmişimdir.

Kürü tırnak içine alarak belirttiğiniz durumu söyleyen doktora gitmeden önce uyguladığım için ve değerim bu 2 ay içinde 0.64 den 1.04 e çıktığı için. Ayrıca kürü sormayana önermedim ilk yazımda yok fark ederseniz ama soranlar olunca herkesinki bir umut hayır gönderemem diyemem. Bu süreçten geçen insanların psikolojisini anlayabiliyorum bizzat yaşadığım için herkes elinden geleni yapmaya her yolu denemeye çalışıyor bu yolu denemek isteyenler neden denemesinler ki. Belki onunda istediği gebelik bu yolla, bu vesileyile olacak kim bilebilir. Umarım sizi aydınlatabilmişimdir.
Bu yolu denemek isteyen neden denemesin çünkü; bu kürler herkeste farklı etkiler ortaya çıkarıyor. Doktor kontrolünde olmadan böyle rahatça tavsiyelerde bulunmak doğru değil diye düşünüyorum. İlaç önermek gibi düşünün bu kürler hormonları bozabiliyor. Belki de istediği gebelik bu yolla engellenmiş olacak.
Ben aydınlanmamı bu konuyu doktorumla konuşunca yaşamıştım. Umarım siz de aydınlanmışsınızdır.

Amh değerim 1, henüz evli bile değilim ancak doktorum yaptığı muayenede de acele etmem gerektiğini söyledi. Aklım çok karışık.
Amh değerinizi farklı yerlerde ölçmeyi deneyin . ayrıca önemli olan yumurtlama döneminizde olduğunuz muayene esnasında görülen yumurtalarınızın durumu.

Bu yolu denemek isteyen neden denemesin çünkü; bu kürler herkeste farklı etkiler ortaya çıkarıyor. Doktor kontrolünde olmadan böyle rahatça tavsiyelerde bulunmak doğru değil diye düşünüyorum. İlaç önermek gibi düşünün bu kürler hormonları bozabiliyor. Belki de istediği gebelik bu yolla engellenmiş olacak.
Ben aydınlanmamı bu konuyu doktorumla konuşunca yaşamıştım. Umarım siz de aydınlanmışsınızdır.
Kimseye diretmedim ve zorla yapın da demedim ilk yazımdan sonra bana buradan ya da dm den yazanları etiketledim sadece ,hatta saraçoğlunu arayın sizi ücretsiz bilgilendirirler ve şunu yapın bunu yapmayın diye söylerler de dedim. İstemiyorsanız siz uygulamayın o zaman ve aydınlık içinde kalın 🙋‍♀️

Son düzenleme:
Back