- Konu Sahibi mformomdata
Amh değerim 1, henüz evli bile değilim ancak doktorum yaptığı muayenede de acele etmem gerektiğini söyledi. Aklım çok karışık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildigim kadarıyla bekarlarda donduruyolarAmh değerim 1, henüz evli bile değilim ancak doktorum yaptığı muayenede de acele etmem gerektiğini söyledi. Aklım çok karışık.
Evet donduruluyor, ama kararsız kaldım niyeyse.Bildigim kadarıyla bekarlarda donduruyolar
Ben d3 vitamini,teatrio ve duosvit kullanmıştım tüp bebek doktormun tavsiyesiyle.Merhaba kızlar.. Yasım 29 amh 0.808... Ocakta tüp bebek yaptırcam.. Acaba bu süreçte vitamin kullanan var mı? Kalitesi için
İnş sizinde kucağınız dolar.O kadar benzettim ki kendi yasadiklarima ilk amh değerimi duyduğumda üzüntüden 40 kilolara düştüğümü Hayatın bittiğini ölmek istediğimi o günleri hatırladım. Üzerine 4 tüp bebek denedim yine olmuyor.. yine olmuyor.. en son tedavimi bende Hulusi hocada yaptım. Mükemmel bı tedavi uyguladı elinden gelenin en iyisini yaptı hiç bir yerde görmediğim değişik tedaviler uyguladı. Ama yine olmadı...
Şimdi bende kabullenmeye çalışıyorum. Demekki olmayacak diyorum buna alışmaya calisiyorum. Ama içim çok acıyor çok büyük bir eksiklik hissediyorum. Burda okuyorum bazen mucizeler oluyo kendiliginden bebekleri oluyor ama o mucize bana denk gelir mi bilmiyorum
Ne umut dolu, pozitif bir topik açmışsınız.Merhaba kızlar bu konu başlığını yumurta rezervi düşük olanlara umut olsun diye açtım. Hepimiz bu yollardan geçtik ve belki birilerinin yeni yaşamaya başladığı zorluklara çok önce göğüs gerdik. O süreçlerde az araştırmadık, az umut aramadık bu sayfalarda Rabbim bizlere nasip etti Allah evlatlarımıza uzun ömür versin Şimdi umut aşılayalım deneyimlerimizi, katettiğimiz yollarımızı anlatalım. Hadi sizlerde hikayelerinizi deneyimlerinizi yazın birilerine umut olalım.
İncir yükseltmiş miydi yani?Tam hatırlayamıyorum ama amh 0.65 fsh bazen 10 a 12 ye çıkıyordu bi kere incir küründen prolaktinim 32 olmuştu lh ım normal seyrinde ilerliyordu.
Çok çok sağolun, rabbim isteyen ve merhametle bakabilecek olan herkese nasip etsin benim Amh im 0.65 dı fsh im 10-12 lere çıkıyordu bazen,diğer değerlerimde (lh,tsh,prolaktin,estradiol) sorun yoktu. Sizin değerleriniz kaç acaba?Ne umut dolu, pozitif bir topik açmışsınız.
Öncelikle hayırlı olsun miniğiniz.
Değerleriniz kaçtı, amh, Fsh, est?
Evet yükseltti prolaktinimi incir kürü hatta o ay sızıntı şeklinde adet gördüm belli belirsiz öyle hatırlıyorum, saraçoğlundan kür almıştım incir kürünü bıraktırmışlardı o yüzden. Ama o kürler sayesinde mi bilmiyorum amh im 1.04 e yükselmişti sonrasında bi daha ölçtürmedim.İncir yükseltmiş miydi yani?
O kadar benzettim ki kendi yasadiklarima ilk amh değerimi duyduğumda üzüntüden 40 kilolara düştüğümü Hayatın bittiğini ölmek istediğimi o günleri hatırladım. Üzerine 4 tüp bebek denedim yine olmuyor.. yine olmuyor.. en son tedavimi bende Hulusi hocada yaptım. Mükemmel bı tedavi uyguladı elinden gelenin en iyisini yaptı hiç bir yerde görmediğim değişik tedaviler uyguladı. Ama yine olmadı...
Şimdi bende kabullenmeye çalışıyorum. Demekki olmayacak diyorum buna alışmaya calisiyorum. Ama içim çok acıyor çok büyük bir eksiklik hissediyorum. Burda okuyorum bazen mucizeler oluyo kendiliginden bebekleri oluyor ama o mucize bana denk gelir mi bilmiyorum
O kürlerde hangi bitkiler vardı?Evet yükseltti prolaktinimi incir kürü hatta o ay sızıntı şeklinde adet gördüm belli belirsiz öyle hatırlıyorum, saraçoğlundan kür almıştım incir kürünü bıraktırmışlardı o yüzden. Ama o kürler sayesinde mi bilmiyorum amh im 1.04 e yükselmişti sonrasında bi daha ölçtürmedim.
Soğan kürüyle başlıyorsun yaklaşık 15 gün felandı, sonra 2.part a geçiyorsun aslanpençesi çayı ve bal polen tüketiyorsun 30 gün kadar, en son part incir kürü 15 gün felandı ,yaklaşık 60 gün sürüyordu yanlış hatırlamıyorsam tabi ben inciri yapamadım. Günlerinden tam emin değilim ama istersen bana gönderdikleri kağıdı bulup ayrıntılı yazabilirim. Ama tabi unutma bu kürleri değerlerini öğrenip ona göre veriyorlar kişiden kişiye küçük değişiklikler oluyor mesela benim incir kürü yapamamam gibi. Saraçoğlubun telefonunu arayıp sorarsanız ayrıntılı bilgi veriyorlar hatta kürlerini almadan da bilgilendiriyorlar almak zorunda değilsin yani.O kürlerde hangi bitkiler vardı?
Diğer değerlerimde biraz yüksek.
O kürlerle inş dengeleyebilirim senin gibi.
İncir her türlü prolaktin yükseltiyor tarçın daZeytinyağında bekletilmiş incirlerden mi prolaktin yükseldi yoksa kaynatarak yaptığınız kürden mi ?
Canım kağıdı buldum direk atıyorum şifa olsun inşallah sana da umarım okunuyordur.Çok teşekkür ederim yardım gayretine, Allah razı olsun.
Ayrıntılı kağıdı atarsan çok mutlu olurum.
Çok vaktim olmadığından FSH inş düşürmem lazım.
Beslenmeye dikkat etmeye başladım.
Allah razı olsun, tek tek okuycam, uygulycam inş.Canım kağıdı buldum direk atıyorum şifa olsun inşallah sana da umarım okunuyordur.
Hepimizden inşallah 0,65 dı 1.04 olmuştu ama farklı merkezlerde ölçüldü bi etkisi var mıdır bilmem. Sadece bi ara saraçoğlunun çağrı merkezini ara belki fsh için hayıtsuyu ya çayı da eklerler bu listeye ücretsiz ilgileniyorlar sağolsunlar.Allah razı olsun, tek tek okuycam, uygulycam inş.
Senin amh kaçtı, kaç olmuştu?
0,65 ken Dr tüp bile zor dedi mi?Hepimizden inşallah 0,65 dı 1.04 olmuştu ama farklı merkezlerde ölçüldü bi etkisi var mıdır bilmem. Sadece bi ara saraçoğlunun çağrı merkezini ara belki fsh için hayıtsuyu ya çayı da eklerler bu listeye ücretsiz ilgileniyorlar sağolsunlar.