Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay öyle şeyler bana çok uzak yavBir de hacamat ve sülük çok önemli dedi. Ama doktora yaptırın dedi. Kardeşim 3. Yü istiyor.
Canım mahalle arasında yapanlara degil de bir doktora yaptırırsan sakıncası olmaz. Bence yaptır. Ne olur sankiAy öyle şeyler bana çok uzak yav
Biliyorum da ne bileyim plasebo olayına çok inanıyorum. Ben şimdi buna inanmadığımdan bana fayda etmez. Sakınca ya da korkudan değil. Mantığıma oturmuyor.merve canım doktorlar hacamat yapıyor ya vücut için çok faydalıymış. Eğitimini alan doktora yaptırmak önemliymis
Canım o kirli kan vücudundan gidiyor ya bu bir gerçek plasebo etkisi degil.Biliyorum da ne bileyim plasebo olayına çok inanıyorum. Ben şimdi buna inanmadığımdan bana fayda etmez. Sakınca ya da korkudan değil. Mantığıma oturmuyor.
Anlıyorum da ben inanmadığımdan bende çalışmaz. Yani inanan insan bonibonla şifa bulur ya ondan bahsediyorum.Canım o kirli kan vücudundan gidiyor ya bu bir gerçek plasebo etkisi degil.
1.35ten 1.06ya dustu benm 1 yilda ama stresle ilgili olablr. Benim stresli bi donemim oldu..Bi de farkli hastanelerde yaptrdm..Benim de değerim aynı doktorum hiç üstünde durmadı normal dedi, ultrasonda yumurtalar iyi demişti ama 1 yıl once baktirdim amh'a. 1 yilda ne kadar azalır bilginiz var mı acaba??
Çok stresli bir yıl geçirdim ben de1.35ten 1.06ya dustu benm 1 yilda ama stresle ilgili olablr. Benim stresli bi donemim oldu..Bi de farkli hastanelerde yaptrdm..
Çok stresli bir yıl geçirdim ben de
[/QUOTE
Biri ozel hastane laboratuvarinda digeri devlette yapildi..bunlarla da ilgili olablr ya..herkesin ayni da olmz..sadece temkinli olun panik olmayin..
Onlar nasıl? Amh baktır ya ay herkesin bayağı düşük çünkü. Yani ben bu kadar sık rastlanılan bi durum olduğunu kendimde olmadan farketmemiştim.Mervem bana anh ye bakmamış prolaktin fsh ve lh bakmis
Tsh tiroid değil mi.Onlar nasıl? Amh baktır ya ay herkesin bayağı düşük çünkü. Yani ben bu kadar sık rastlanılan bi durum olduğunu kendimde olmadan farketmemiştim.
FSH 8.4Onlar nasıl? Amh baktır ya ay herkesin bayağı düşük çünkü. Yani ben bu kadar sık rastlanılan bi durum olduğunu kendimde olmadan farketmemiştim.
Evet.Tsh tiroid değil mi.
Ohh çok şükür tiroid yok demir normal peki ben niye böyle istahliyim anlamadım
Evet canım kimyasal oldu kesr olusmadıhadi yaaa kimyasal mı yani.. bişey daha sorcam canım adetlerin hep düzenli miydi bir de kaç yumurtan oluşuyodu
sonda 5 tane iiyi artmış maşallah ya ama şükür ki şuan hamişsin ne güzel darısı bize inşallahEvet canım kimyasal oldu kesr olusmadı
Adetlerim cok düzenliydi. Test yapılana kadar amh düşük oldıgu aklımdan bile gecmezdi.ilk yumurta toplamada4 2.de 1, 3.toplamada 3, 4.toplamada 5 yumurta toplandı
Yok değilsin.LH 1.24 pko değilim o zaman