• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh düşüklüğü+fsh yüksekliği+ tüp bebek

Bugün kontrole gittim iğnelerin 10. Günü foliküller 16.5 mm 10 mm ve 9 mm normalmi ? 2 gün daha iğnelerimi kullanıp cumartesi kontrole gidicem e2 bakılcak. Sanırım ona görede pazartesi opu olcak. Tabi yeterli gelişim ve e2 olursa.

Bugün kontrole gittim iğnelerin 10. Günü foliküller 16.5 mm 10 mm ve 9 mm normalmi ? 2 gün daha iğnelerimi kullanıp cumartesi kontrole gidicem e2 bakılcak. Sanırım ona görede pazartesi opu olcak. Tabi yeterli gelişim ve e2 olursa.
Bildiğim kadarıyla 16-20 mm arası iyi oluyor.

Allah bağışlasın uzun ömür versin ama yaşınızın genç oluşu bence sizin avantajınızmış en azından bi şekilde kendiliginizden hamile kalabiliyorsunuz

Tedaviye başlamadan Bitkisel şeyler de kullandım hayıt otu suyu içtim yumurta kalitesi için arı sütü bal polen karışımı yedim. Tedavi başlayınca bıraktım hepsini ilaçlarla etkileşime girer diye sadece arı sütü bal polen karışımı yedim. Fsh değeriniz çok iyi benim en iyi 12 çıkmıştı 36 çıktığı bile olmuştu. Moralimi yüksek tuttum. İlk tedavide her şeye çok dikkat ettim sürekli yattım ama sonuç negatif oldu. Bu tedavide transferden sonra 3-4 gün dinlendim ve işe başladım böylece kafam da dağıldı.
bal polen karısımıda fshı dusururmu

Back