Aslında kiyaslamadim ama hemen hemen ayni sankiTestlerde koyulaşma var mı canm . Laboratuvar farkından kaynaklıdır inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında kiyaslamadim ama hemen hemen ayni sankiTestlerde koyulaşma var mı canm . Laboratuvar farkından kaynaklıdır inşallah
Aslında kiyaslamadim ama hemen hemen ayni sanki
Bence degerleriniz güzel hic stres yapmayın kendim aldım sigorta karşılamıyor benim arkadaşım bekar degeri 1.3 yumurtası da 3 doktor umutsuz konuşmamışti evlenmeyi geciktirme demisti sadece. Stres cok etkiliyor elde değil tabiki ama dediğim gibi iyi bi doktor sizin kafanizi rahatlatır c life macununu da deneyin mutlaka
Ben 3 ay kullandım hormonlarım düzeldiOnu ne zaman kullanmam gerekiyo . çok teşekkür ederim . inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız .
Hangisini sordunuz c life miOnu ne zaman kullanmam gerekiyo . çok teşekkür ederim . inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız .
En son yaptıgın biraz daha acık renk ama aynı marka değil ondanda kaynaklı olabilr canmBunlarda cumartesi öğrendiğim zaman
C life sayfasında ayrıntılı bilgiler sunuyolar adet gunu başlayıp yumurtlama olduktan 2 3 gun sonra bırakıyorsunuzOnu ne zaman kullanmam gerekiyo . çok teşekkür ederim . inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız .
mavili olan testler Daha iyi benceEn son yaptıgın biraz daha acık renk ama aynı marka değil ondanda kaynaklı olabilr canm
Hayırlısı artık yarın netleşir. Hani kac aydir cift çizgide görmemiştik belki bidahaki aylarda daha saglikli gebelik yaşarımEn son yaptıgın biraz daha acık renk ama aynı marka değil ondanda kaynaklı olabilr canm
Onlar cumartesi yaptığım testler daha once aldığım kenarda duran testler bugun ayno marka yoktu hepsi farklı farklı yaptığım testlerin hattaovulasyon testleri de çift çizgi çıkıyor.mavili olan testler Daha iyi bence
Merhabalar adet sürecinde başlayabilirsiniz gün farketmemektedir yumurtlama belirtileriniz olana kadar tüketebilirsinizOnu ne zaman kullanmam gerekiyo . çok teşekkür ederim . inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız .
İnşallah canm güzel haberler alırsın inşallah yarınHayırlısı artık yarın netleşir. Hani kac aydir cift çizgide görmemiştik belki bidahaki aylarda daha saglikli gebelik yaşarım
En son yaptıgın biraz daha acık renk ama aynı marka değil ondanda kaynaklı olabilr canm
Amin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı sizin süreç nasıl gebe misinizİnşallah canm güzel haberler alırsın inşallah yarın
Bende geçen ay kullandım c life adet günümde silik çizgi gördüm 2 gün sonra şiddetli bi kanama yaşadım bakalım bu ay ne olacakAmin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı sizin süreç nasıl gebe misiniz
Kimyasal gebelik mi o zaman. Benim daha kalamam yok kimyasal gebelikte kanama olmasi gerekiyor mu. Hayirlisi ile olur inşallah ben macununu etkisine inanıyorum ama kullanıp kimyasal kalanlarda var bayagi sanki. İlerleyen dönemlerde etkisi daha iyi olacak diye inaniyorum gerci suan kullanamıyorum yumurtlama dönemine girdim ama bidahaki adetimde artık ben de başlayacağım 2. KutuyaBende geçen ay kullandım c life adet günümde silik çizgi gördüm 2 gün sonra şiddetli bi kanama yaşadım bakalım bu ay ne olacak
Bilmiyorum kimyslmı değilmi kan tahlili vermemiştim. Keşke bilseydin en azından hamile kalabiliyormuşum diye bilirdimKimyasal gebelik mi o zaman. Benim daha kalamam yok kimyasal gebelikte kanama olmasi gerekiyor mu. Hayirlisi ile olur inşallah ben macununu etkisine inanıyorum ama kullanıp kimyasal kalanlarda var bayagi sanki. İlerleyen dönemlerde etkisi daha iyi olacak diye inaniyorum gerci suan kullanamıyorum yumurtlama dönemine girdim ama bidahaki adetimde artık ben de başlayacağım 2. Kutuya
Büyük ihtimal kimyasal olmuştur kanama olunca doktora gitmediniz miBilmiyorum kimyslmı değilmi kan tahlili vermemiştim. Keşke bilseydin en azından hamile kalabiliyormuşum diye bilirdim