Amh düşük ve tek tüp tıkalı olup hamile kalanlar

Redqueen1

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
187
135
23
29
Merhaba arkadaşlar, ben yaklaşık 4 senelik evliyim. Yaklaşık 1 seneye yakın çocuk istiyoruz. Bu ay hormon testi çekildi herşey normal sadece amh 0.56 çıktı. Daha sonra rahim filmi çekildi ve sağ yumurtalık kanalının kapalı olduğunu öğrendim. Tüp bebek yapmamızı önerdi doktorum vakit kaybetmeden yapın dedi. Mayıs ayında tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum. Benim durumumu da olup hamile kalan arkadaşlarım var mı?

Merhaba yazınızı okudum çok mutlu oldum.Allah tamamına erdirsin inşAllah. Bende 40 olacam çok az kaldı Bir oğlum var 18 yaşında 6 senedir de çocuk istiyoruz olmadı.Sorunları bilmeden önce bir hamilelik yaşadım 6.hafta düşük oldu. Doktora gittik tüm testler yapıldı amh 0.01 dediler ve hemen tüp bebeğe yönlendirdiler 2 kere tüp bebek denedim birinde hiç yumurta oluşmadı iptal oldu ikincisinde tek yumurta toplandı onunda içi boş çıktı transfer olmadan iptal oldu. Daha sonra vazgeçtim doktor işlerinden üzerinden 1.5 sene geçti tüp bebeğin. Şimdi de 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum fakat zaten bende yumurtlama sorunu olduğu için pek te pikleri anlamadım açıkçası ama nedense içimde hep yeniden anne olacağım hissi var ve ben bu hissi hiç kaybetmiyorum. Şimdi Nisan 2 de ovulasyon testinde gördüğüm pikler gibi değil ama benim gördüğüm testlere göre en koyusuydu degerlendirdik. 3 gün sonra hep bi ağrım oldu bel kasık halsizlik şimdi bugün yumurtlamanın üzerinden 9 gün geçti elimi sürünce göğüs uçlarım acıyor ve şiştiler içimde de tuhaf bir his var nedenini tarif edemediğim dualarınızı bekler dua ederim arkadaşlar. 2 Nisan'da ki ovulasyon testi mi ekliyorum .

Eklentiler

• IMG_20210402_172906.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 91
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberler duyarız

Merhaba sonucunuz ne oldu merak ettim

Merhaba sonucunuz ne oldu merak ettim
Merhaba dün kanda gebelik baktırdım ama 1.20 çıktı. Ovulasyon Nisan 2 Nisan 4 silikleşti ya erken kan testi ya da herzaman ki gibi beyin oyun oynuyor. Sağ göğüs ucu fena şişti kocaman oldu beynimde bunu da psikolojik olarak yaptıysam bana oskar verilmesi gerek

Haha psikoloji tahmin ettiğimizden de etkili yaşamımızda ama sizinki gerçekten oskarlık olur 2 3 gün sonra tam belli olur netice diye düşünüyorum. İnşallah hayırlısı ile pozitif olur

Haha psikoloji tahmin ettiğimizden de etkili yaşamımızda ama sizinki gerçekten oskarlık olur 2 3 gün sonra tam belli olur netice diye düşünüyorum. İnşallah hayırlısı ile pozitif olur
Ben bi Oskar hallettim o zaman dün gece leke geldi sökülecek muhtemelen adet oldum.şimdi de kafamı karıştıran ben erken adet oldum 3 gün kadar Biraz da üstünemi gördüm acaba diyerek geçiririm günleri alıştım nasılsa

merhabalar..amh 0.01 demişsiniz ya ne zaman baktırmıştınız bi de adetlerinizde düzensizlik oldu mu

merhabalar..amh 0.01 demişsiniz ya ne zaman baktırmıştınız bi de adetlerinizde düzensizlik oldu mu
İki sene kadar oldu baktıralı. Hatta az önce doktordan geldim tahlil sonuçlarım için öğleden sonra tekrar gideceğim.Fakat muayene sırasında solda iki adet folikül var dedi.Ben amh a takılmıyorum arkadaşım gerekli besin takviyesiyle sağlıklı yumurta gören çok kişi okudum bu formda. Adetlerim son 5 aydır şaşırtıcı seviyede düzenli ondan önceki iki sene çok kötüydü

maşallah sübhanallah sizeiki senede şuan menepoz olmuş olmalıydınız dimi dr lara göre..ama reglin düzenli iki tane de yumişin varbu çok çok güzel inşallah sapasağlıklı bebişlerin de olur ben 15 aydır hem dr larla hem de kendimle savaşıyorum bu amh yüzünden.olan adet düzenimde bozuldu gitti stresten üzüntüden ağlamaktan düşünmekten..sora kürlerle falan şükürler olsun ki bi nebze düzeldi.önce patır patır hamile kalıyordum kaybediyordum ve daha bunun sebebini bulamamışken amh erken menepoz kaynar su gibi döküldü başıma..ama artık takmamaya çalışıyorum senin ne olacağını kim bilebilir ki.. kaç aydır hiç yumurtam bile gözükmüyodu ama geçen ay 2 minnoş gözüktü ve bu ay kimyasal yaşadım..belki sağlıklı bebişim çok yakında

Bugün şoklardayım arkadaşım.Sonuçlar çıktı doktor bile çok şaşırdı bu değerlere bakarsak sendeki menepoz olgusu tamamen kalkmış görünüyor dedi Rabbime şükürler olsun. Sonra yeniden bir amh yaptıralım bu değerlerle amh degerin hiç uyuşmuyor dedi. Bende hocam son zamanlarda farklı kürler denedim şifa Allah'tan muhtemelen etki ediyor dedim. Bana gülerek hiç bir besin maddesi amh ı etkilemez dedi .Aslında onlarda bal gibi etkilediğini biliyor lar ama doktorluğa ters kabul etmiyorlar. Bak arkadaşım ben arı sütü polen aldım folik asit zaten 3 aydır kullanıyorum bir de cilelife diye bir macun var onu da 2 aydır düzenli kullanıyorum. Şimdi soldaki yumurtalar sağlıklı olsun diye yine elimi açıp dua edeceğim. Güzel Allah'ım şifası ondadır. Okuyan herkese diyorum ben bittim tükendim demeyin önce kendimize ve bizi yaradana inanarak yolumuza devam edelim ki ben 6 ay hiç adet olmadan geçiren biri olarak söylüyorum aradan geçen zamana yenilmedim çok şükür daha da iyiye gidecek inşAllah

Hayırlı haberleriniz olsun inşallah şu mübarek günler hürmetine durumunun iyi olmasına çok çok sevindim darısı gebeliklere inşallah

AminRabbim burda kimin sıkıntısı var ise tüm sıkıntılarını gidersin
Amh 1 cikti acele et hemen tüp bebek beklersen bu eldeki veriden de okursun diyor her dr ,37 yaşındayım ve 5 aylik evliyim Beklemek icin bile vaktim yok galiba...
Hangi kürleri uyguladiniz? Ben saraçoğlu incir havuc kuru uyguladim, sonra baska ballı macunlar filan hepsi bir arada bedenim kaldıramadı 2 ay kasindim hic bir kür yapamıyorum

Banada öyle demişlerdi. İki kere tüp bebek denedim maalesef olmayınca olmuyormuş. Ama kesinlikle çörekotu baltarçın karışımını sabah akşam aç karnına tüketin. Ayrıca clife macunda baya etkili ama tek ayda değil düzenli en az iki ay kullanın sonra inanın inanmak çok önemli şifa Allah'tan bunlarda bana vesile olacak diyin bilinç altında çok işe yarayacak sakın bırakmayın pes etmeyin Ayrıca her kürü aynı anda zaten yapmayın siz bu ikisini deneyin peygamberimiz sav çörekotu herderde devadır buyurmuştur

Canım uyguladığın kür vs detaylı yazar mısın

Canım uyguladığın kür vs detaylı yazar mısın
Merhaba. Ben solgarın d vitaminini aldım netten hergün bir adet içiyorum. Ayrıca clife macunu adet olunca sabah akşam aç karnına bir kaşık 14 gün tükettim ve çörek otu tarçın bal karışımı yaptım onu da sabah akşam aç karnına tükettim. Bunları uygulayıp tekrar hormon testi yaptırdığımda menepoz ilenişgili hiç bir bulgun yok dedi doktor

Harika. Benim regl olduğum gün sayım azaldı. Çok az oluyorum regl o yüzden çok kaygılıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…