Amh düşük olup Tüp bebek (opu) yumurta toplama sürecinde incir zeytinyağı kürü kullanan var mı

Merhaba arkadaşlar, ben yeniden tüp bebek sürecine hazırlanıyorum ve çok stresliyim çünkü embriyolarım 5. Güne gelmiyor. Şimdi zeytinyağı incir kürü duydum kullanıp sonuç alan var mı?
Canım ben internette satılan incirin içinde ceviz olan zeytinyağlıdan almıştım. Üç tane... Ama düşük amh olunca zaten bir iki embriyo oluşuyor. Benimkini 3. Gün dondurdular. Çok şükür ikinci denememde tuttu. Ben incir küründen ziyade kullandığım takviye vitaminlerin etkili olduğunu düşünüyorum.

Canım benim gittiğim doktor 3. Gün embriyosu transferi yapmıyor. 5. Güne gitmesini bekliyor istesek de 3. Günü yapmıyor.. önce ki denemede 5. Güne yavaş hızda bir tane gitti o da genetikten sağlıksız geldi. Şimdi reglime 2-3 gün var yeniden başlıcaz yığınla vitamin takviyesi alıyorum ama önce de aynı vitaminleri almıştım o yüzden korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan

Aslında rahim daha iyi bir laboratuvar diyen doktorlar da var ama bazı doktorlar 5. Günü illaki bekliyor. Bizim gibi düşük amhlılara çoğunlukla 3. Gün transferi yapılıyor diye biliyorum ama doktorunun da illaki bir bildiği vardır canım. İncire de çok bel bağlamadan bir kutu alarak deneyebilirsin. Ben doğal şeylerden pek fayda görmedim malesef. İlaçların ve takviyelerin daha yararlı olduğunu düşünüyorum. Ben bir de melatonin içmiştim. Derin uyku da yumurta kalitesini artırıyormuş canım.

Evet kuzum o melatonini yüksek ihtimal senden okudum yaklaşık 1 aydır melatonin kullanıyorum yatmadan önce inşallah faydası olur:) sen şuan ne durumdasın hangi süreçtesin

Neden yapmıyor 3.gun embirosu ile hamile kalan çok insan var ziyan ediyor embirolari.Bende 3. gün embriyosu transfer olucam

Evet kuzum o melatonini yüksek ihtimal senden okudum yaklaşık 1 aydır melatonin kullanıyorum yatmadan önce inşallah faydası olur:) sen şuan ne durumdasın hangi süreçtesin
11 haftalık hamileyim canım. Çok şükür ikinci trasnferde tuttu.

İlk yumurta geliştirmede 1 yumurtam olmuştu toplanmadı bile,

ikinci de bir embriyo oldu, ilk transferimi taze oldum, tutmadı.

Sonra tekrar yumurta geliştirdik, o zaman baya takviye kullandım kendim, doktorum birşey söylememişti kullanmam için, kendim araştırıp aldım, o zaman iki embriyom oldu. Donduruldu. İkisi de transfer oldu, çok şükür biri tuttu kuzum.

Zaten bizim için en zor süreç yumurta üretebilmek, umarım sağlikli embriyolarin olur kuzum ❤

Neden yapmıyor 3.gun embirosu ile hamile kalan çok insan var ziyan ediyor embirolari.Bende 3. gün embriyosu transfer olucam
Evet var ama malesef düşük riski ve sağlıksız bebek riski daha yüksek olduğu için bu şekilde daha garantiliyor olayı.
Bana mantıklı geleni şu oldu; embriyo 5e kadar gelemiyorsa 3. Günü ben sana transfer ederim 2. Ayda aniden kalbi dursa kürtaj vs psikolojin de bozulur dedi.
Geçen 5. Gün embriyom genetikte sağlıksız geldi hoca dedi ki “bu embriyoyu sana nakletseydik muhtemelen 3. Ayda düşürcektin” çünkü sağlıksızmış. Yani anlatabildim mi bilemiyorum ama bu şekilde

Ayy gerçekten çok sevindim canım yaa sağlıkla güzellikle bereketle gelsin yuvanıza inşallah
Ben arı sütü aldım bu sefer ekstra ama tadı berbat olduğundan mıdır nedir hiç yaramıyor gibi

Ayy gerçekten çok sevindim canım yaa sağlıkla güzellikle bereketle gelsin yuvanıza inşallah
Ben arı sütü aldım bu sefer ekstra ama tadı berbat olduğundan mıdır nedir hiç yaramıyor gibi
Teşekkür ederim canım. Arı sütü polen ham bal da denemiştim, doğal yolla denerken. Ama bünyeden bünyeye de değişiyor. Belki sen de etki eder canım sonuçta fayda sağlayanları da görüyoruz. İllaki vardır faydası

Genetikten sağlıklı gelip transfer olup hamile kalamayan da var kalıp düşük olanda var.Bu embirolar kadar rahimle alakalı bir durum sen içeriye en iyi kalitede embiro da koysan o içerde rahim onu beslemiyorsa yaşamaya devam etmiyorsa tutmaz diyor benim doktorum.Ayrica genetikli olunca yüzde yüz sağlıklı embiro olduğu anlamına da gelmiyormus sadece bir taraftan ufak bir parçasına test yapılıyor. Bide söyle birşey diyor bazı durumlarda rahimin hasarlı embiroyu düzeltme gibi bişey de oluyormuş.Genetikli olunca yüzde yüz garantili değil

Son düzenleme:
Allah inşallah bana ve güzel bakabilecek isteyenlere nasip etsin ya.. hamilelerin duası kabul olur derler rica etsem bana da dua eder misin

Canım senin söylediğin genetikten sağlam geldiği kadar düştü dediğinin de başka bir sebebi olabilir, tutmadı dediğinin de başka sebebi olabilir tek fonksiyon en süper embriyo değil malesef. Bana doktor ilk muayenede rahmini iyi hazırlayamazsak sana en kaliteli embriyoyu da koysak tutunamaz düşer demişti. Yani bu durum çok kapsamlı bir durum. Biz elimizden geldiğince en iyi şekilde ilerleyelim ki sağlıklı ilerlesin ve canlı doğum olsun. Doğunca da sağlıklı olsun

Elbette öyle

Merhaba arkadaşlar, ben yeniden tüp bebek sürecine hazırlanıyorum ve çok stresliyim çünkü embriyolarım 5. Güne gelmiyor. Şimdi zeytinyağı incir kürü duydum kullanıp sonuç alan var mı?
merhaba benim bi Arkadasim 46 yaşında incir kürü yapıp ikizlerini doğurdu banada tavsiye eti bende yaptım ... ayda 1 yumurta çıkarken 1 ayda 10 yumurta cikdi gerçekten çok faydalı 2 ay boyunca bir yumurta topladım sonunda 10 yumurta ciddi 4 tanesi toplandı 3 tanesi dilendi transfer oldum ama maalesef tutmadı tekrar incir kuruna başlıcam adet olduktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…