- 27 Haziran 2022
- 273
- 126
- 33
- Konu Sahibi minikbaykus
-
Benimde muayenede 11 di gayette yetişmişti 18 olana sıkıntı etme yürüyüş yap harekete geçiriyor yumurtaları bende etkili olmuştuAy inşallah gelecek ay bidaha dondurayım diyorum belki daha çok çıkar yumurta
İkş gün sonra toplanacak d vitamini içeyim şimdi demir hapıda içeyim son iki gün kala işe yararsa:)Benimde muayenede 11 di gayette yetişmişti 18 olana sıkıntı etme yürüyüş yap harekete geçiriyor yumurtaları bende etkili olmuştu
Canım benim 5 saydı 5 toplandı ama bazılarında daha fazla oluyormuşMerhaba kızlr bişey soracağımm yumurta büyütme esnasında yumurta sayısı veriliyorya toplanan yumurta sayısıda okadarmı oluyor yoksa daha az mı oluyor nasıl oluyor bilgisi olan yazabilir mi lütfen
Ozaman ortalama sayılan kadar oluyor dmi cnm merak ettim ya çatlatma iğnesi vurunuyozya çatlayanlarımı topluyolarmveya o hepsinini çatlatıyo nasıl oluyor acabaCanım benim 5 saydı 5 toplandı ama bazılarında daha fazla oluyormuş
Bak şimdi önce iğne oluyoruz ben tam 5 kere opu oldum bazı kadjnlarda arkalarda kalan küçük yumurtalar sonra ortaya çıkıyor o iğneler hepsini birden büyütüyor ve 12 gün aşağı yukarı iğne oluyor yumurtalar büyüyor sonra 36 saat önce çatlatma iğnesi o zaman zarfında da büyüyor tabi yumurtalar sonra çatlatma iğnesi hepsini birden çatlatıyor ki yumurtalar toplansın . Şuan kaçtane warOzaman ortalama sayılan kadar oluyor dmi cnm merak ettim ya çatlatma iğnesi vurunuyozya çatlayanlarımı topluyolarmveya o hepsinini çatlatıyo nasıl oluyor acaba
Ben bugun son iğnelerimi oldum yarın catlatma olucam carsamba yanı. Cuma toplamacak 48 saat oluyo benim yanlıs mı oldu acabaBak şimdi önce iğne oluyoruz ben tam 5 kere opu oldum bazı kadjnlarda arkalarda kalan küçük yumurtalar sonra ortaya çıkıyor o iğneler hepsini birden büyütüyor ve 12 gün aşağı yukarı iğne oluyor yumurtalar büyüyor sonra 36 saat önce çatlatma iğnesi o zaman zarfında da büyüyor tabi yumurtalar sonra çatlatma iğnesi hepsini birden çatlatıyor ki yumurtalar toplansın . Şuan kaçtane war
Doğru galiba ben yanlış söylemiş olabilirim pek aklımda kalmıyor detaylarBen bugun son iğnelerimi oldum yarın catlatma olucam carsamba yanı. Cuma toplamacak 48 saat oluyo benim yanlıs mı oldu acaba
Adetin ikinci günü başladım bugun 9. Gün hemşire dedi ki son gün iğneler için.Ben bugun son iğnelerimi oldum yarın catlatma olucam carsamba yanı. Cuma toplamacak 48 saat oluyo benim yanlıs mı oldu acaba
Tam saatinde hatta dakikasında yap o çok önemli iğneDoğru galiba ben yanlış söylemiş olabilirim pek aklımda kalmıyor detaylar
Tam 8 de yapıyorum ama 5 dkerken olmus olabılır bır kacı. Acaba bu yumurtalar kalıtelımıdırTam saatinde hatta dakikasında yap o çok önemli iğne
Toplarken anlıyorlar mı kalıtesını içi dolu mu boş muTam 8 de yapıyorum ama 5 dkerken olmus olabılır bır kacı. Acaba bu yumurtalar kalıtelımıdır
İlk günde söylerler döllenme ilk gün şu kadar yumurta aldık diye yaşınız genç ise endişe etmeyin . O iğnelerin saati 5 dk dan birşey olmaz ama çatlatma iğnesi tam söylenen dakikada saatte vurun yoksa yumurtalar toplanmaz etken ya da geç çatlar onlar size bilgi verecek zatenToplarken anlıyorlar mı kalıtesını içi dolu mu boş mu
Ben sadece donduruyorum yumurtaları döllenme olmayacak yine de belli olur mu kalitesi yaşım 42-43 oluyorİlk günde söylerler döllenme ilk gün şu kadar yumurta aldık diye yaşınız genç ise endişe etmeyin . O iğnelerin saati 5 dk dan birşey olmaz ama çatlatma iğnesi tam söylenen dakikada saatte vurun yoksa yumurtalar toplanmaz etken ya da geç çatlar onlar size bilgi verecek zaten
Kontrole gideceğim cuma günü öğrenecepim canm yeni başladım tedaviye merak ediyorum nasıl oluyorBak şimdi önce iğne oluyoruz ben tam 5 kere opu oldum bazı kadjnlarda arkalarda kalan küçük yumurtalar sonra ortaya çıkıyor o iğneler hepsini birden büyütüyor ve 12 gün aşağı yukarı iğne oluyor yumurtalar büyüyor sonra 36 saat önce çatlatma iğnesi o zaman zarfında da büyüyor tabi yumurtalar sonra çatlatma iğnesi hepsini birden çatlatıyor ki yumurtalar toplansın . Şuan kaçtane war
evet 1 görünüyordu, iptal edildi Aralık ayında, memorial şişli'de tedavi gördü hatta o da:) 5aa transfer oldu taze şimdi, sonuç bekliyor .Moral oldu gerçekten mi yani ultrasonda 1 mi görünmüş
Burda var mı o kişi canımevet 1 görünüyordu, iptal edildi Aralık ayında, memorial şişli'de tedavi gördü hatta o da:) 5aa transfer oldu taze şimdi, sonuç bekliyor .
yok foruma üye değil.Burda var mı o kişi canım
İnş güzel haberlerle gelirisnKontrole gideceğim cuma günü öğrenecepim canm yeni başladım tedaviye merak ediyorum nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?