Amh düşük olanlar ultrasonda kaç yumurta görünüyor ve değeriniz kaç lütfen bilgi verir misiniz

Merhaba kızlr bişey soracağımm yumurta büyütme esnasında yumurta sayısı veriliyorya toplanan yumurta sayısıda okadarmı oluyor yoksa daha az mı oluyor nasıl oluyor bilgisi olan yazabilir mi lütfen

Merhaba kızlr bişey soracağımm yumurta büyütme esnasında yumurta sayısı veriliyorya toplanan yumurta sayısıda okadarmı oluyor yoksa daha az mı oluyor nasıl oluyor bilgisi olan yazabilir mi lütfen
Canım benim 5 saydı 5 toplandı ama bazılarında daha fazla oluyormuş

Ozaman ortalama sayılan kadar oluyor dmi cnm merak ettim ya çatlatma iğnesi vurunuyozya çatlayanlarımı topluyolarmveya o hepsinini çatlatıyo nasıl oluyor acaba
Bak şimdi önce iğne oluyoruz ben tam 5 kere opu oldum bazı kadjnlarda arkalarda kalan küçük yumurtalar sonra ortaya çıkıyor o iğneler hepsini birden büyütüyor ve 12 gün aşağı yukarı iğne oluyor yumurtalar büyüyor sonra 36 saat önce çatlatma iğnesi o zaman zarfında da büyüyor tabi yumurtalar sonra çatlatma iğnesi hepsini birden çatlatıyor ki yumurtalar toplansın . Şuan kaçtane war

Ben bugun son iğnelerimi oldum yarın catlatma olucam carsamba yanı. Cuma toplamacak 48 saat oluyo benim yanlıs mı oldu acaba

Toplarken anlıyorlar mı kalıtesını içi dolu mu boş mu
İlk günde söylerler döllenme ilk gün şu kadar yumurta aldık diye yaşınız genç ise endişe etmeyin . O iğnelerin saati 5 dk dan birşey olmaz ama çatlatma iğnesi tam söylenen dakikada saatte vurun yoksa yumurtalar toplanmaz etken ya da geç çatlar onlar size bilgi verecek zaten

Ben sadece donduruyorum yumurtaları döllenme olmayacak yine de belli olur mu kalitesi yaşım 42-43 oluyor

Kontrole gideceğim cuma günü öğrenecepim canm yeni başladım tedaviye merak ediyorum nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…