• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh değeri ?

21 yaşındayım amh 1.73 geldi düşük mü sizce
Ben de 28 yaşındayım amh.1.86 doktorum normal demişti.tedavilerimde 7-9 yumurtam oluştu.çok yüksek değil ama kötü de değil bir an önce Rabbim nasip ederse tabi elini çabuk tutmaya çalış,yaş ilerledikçe rezerv azalıyor çünkü

Ben de 28 yaşındayım amh.1.86 doktorum normal demişti.tedavilerimde 7-9 yumurtam oluştu.çok yüksek değil ama kötü de değil bir an önce Rabbim nasip ederse tabi elini çabuk tutmaya çalış,yaş ilerledikçe rezerv azalıyor çünkü
Benimde 12 yumurtam vardı demek ki arada çokta fark yok yani değer olarak fark var ama sayı olarak baya yakınız.

33 yaşındayken 0.02 dı benim 2 kere de normalden hamile kaldım
Cok guzel bisey bu bana umut oluyor böyle mesajlar gercekten . Cunku doktorlar benim 0.63 degere gore diyorlar ki sen normal yolla hamile kalamazsin . Gerci haklilar da cunku 2 yilim olucak nerdeyse hala gebe kalamadim

33 yaşındayken 0.02 dı benim 2 kere de normalden hamile kaldım
ne güzel inşallah bende bir an önce doğal yolla hamile kalabilirim benim amh değerim 3.63 fakat daha bir kez açık ameliyatım var şu anda da 7 cm lik çikolata kistim var doktor 2 ay daha bekleyelim ondan sonra tedavi uygulicaz dedi

Cok guzel bisey bu bana umut oluyor böyle mesajlar gercekten . Cunku doktorlar benim 0.63 degere gore diyorlar ki sen normal yolla hamile kalamazsin . Gerci haklilar da cunku 2 yilim olucak nerdeyse hala gebe kalamadim
1 buçuk yıl içinde hamile kaldım üstelik fsh 72 lerden dusurdum

Back