- 2 Ocak 2021
- 4.819
- 5.266
- 108
Me guzel sizin gibi tam tup bebege hazirlanacakken hamile kalan cok kadin var. keske olsa bende de ama 1.5 -2 senedir deniyorum yoruldum aksine doktor hep oteledi beni bu zamana kadar hep normal dedi . En sonunda ben tup bebekte uzman bi doktora basladim . Regli olmayi bekliyorum bakalim kismet. Bu arada suanki doktorum bakti max 0.80-85 olmustur dedi. 1.95 yanlis dedi ki bunu ben bile biliyordum siz de saglikla kucaginiza alin bebisiniziBende inanmıyorum çok fazla bu amh düzeyinin doğru ve kesinligine 0.78 Ken eminimki tüp bebek demislerdir panik yaratmışlardır.1.95 e de güzel denmisdir halbuki yuksek olan sonra eeee hani yukselmiyordu bu değer çok saçma inancım yok pek bu duruma.ben ilk verdim 0.90 cikdi Haziran 2021de sonra temmuz da 1.30 cikdi. Yukselmiyordu güya değer.agustosda da 1.09 cikdi. 0.90 iken acil tüp bebek acele dediler.1.30 Ken iyi gördüler. İkiside aynı zamanlarda yapıldı.sonra ben tüp bebek için kosturdum rapor vs korkudan azalcak hemen diye başka hiç bir tedavi almadan.(klomen femara aşılama vs.) Tam tüp bebeğe başlayacağım ay doğal gebe kaldım.0.90 cikdiginda yumurtaların iyi görünüyor ama değer düşük acil tüp bebek aşılama bile tutmaz sende demisdi doktor.hee bu demek degilki tedaviyi ihmal edin doğal deneyin.tabiki yumurta sayısı az ise sans azaliyor ama asıl önemli olan o yumurtanın sayısı değil kalitesi.kalite arttıracak vitaminlerle sürece başlayın benim tavsiyem.tupe başlayacağım diye 3 buçuk ay civarı takviye almisdim kaliteli yumurtalar oluşsun diye doğal gebe kaldım.nasibin nereden geleceği hiç belli değil.rabbim yolunuzu açık etsin inşallah.