- 9 Nisan 2021
- 2.948
- 7.416
- 108
Hayır sadece tiroid ilacı ve q-folin folik asit kullandımÖncesinde ek takviye ilaç aldınız mı peki hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır sadece tiroid ilacı ve q-folin folik asit kullandımÖncesinde ek takviye ilaç aldınız mı peki hayırlı olsun
Bu kadar detaylı anlattığınız için teşekkür ederim bir an önce gideyim bendeYapılacak olan işlemlere tahlillere göre fiyatlar çok değişiyor.
ama şöyle söyliyeyim ;
ilk transferde tup bebek malıyetı 9.750 . (ilaçlar dahil değil .ilaçlar ortalama 2.500 -3.000 civari kullanılacak iğneye göre değişkenlik gösterir.)
ikinci tedavide euro arttı :) bızım tup bebek fiyatı oldu 13.000 ve ilaçlar yine dahil değil:)
üstüne birde yumurta olusmadıkca embrıyo olusmuyor havuz yaoalım denıyor. tekrar 8.000 verıyorsun.
ve sonra bır havuz daha derken ettı 8.000.
henuz 2.tedavım bıtmedı toplam 33.000 civarı. ve dahasıda olack muhtemelen bir havuz daha yaparsak.
bu fıyatlar gıttıgın merkezde degısır.
altına ınermı bılmıyorum ama ustune cıkabılır :)
ve dedıgım gıbı hastanın durumuna göre bu rakkamlar degısıklık gosterır.
bence tavsıyem kafanı burda karıstırmajk yerıne bır an once ön görüşme sağlamak.
ÖN GÖRÜŞMELER ÜCRETSİZ VE AKLINA TAKILAN HERSEYI SORABILIRSIN :)
perşembe randevum var bakalım yumurtalar ne durumda :)
Maalesef öyle çok teşekkür ederim anlattığınız için. Umarım herşey hepimiz için gönlümüzce olsunCanım iğneler önceki yerde ilk seferde 4.500 TL di sonra 2 günde bir 1.500 TL gibiydi 1,5 hafta 2-3 günde bir çağırıyor iğneye devam diyor yani iğnelerde ne kadar büyüyeceği belli değil. Acıbadem de daha ilk seferde 5.250 TL ödedik kalem iğne verdi gonal-f birde değişik özel bir iğne verdi en çok da o pahalı ve zor bulunuyordu. Sonrasında da yine diğerleri gibi sürekli 2-3 günde bir çağırıp iğne dozlarını değiştirdiler canım nereden baksan fiyat artışlarından kaynaklı 15-20 bin civarıda iğneler ve ilaçlar tutuyor , biz başladığımızda iğne ve ilaçlar hariç tüp bebek tedavisi 11.250 TL'di 2022 yılı kimbilir ne kadar oldu ? zaten ilk görüşmede sana sadece iğne ve ilaçlar hariç diye rakamı veriyorlar. Maalesef hem maliyetli, hem de kadın olarak göbekten iğneler vs. nedeniyle en çok bizim canımız yanıyor
Regl olduğum ilk ay gidip bir doktorla görüşeceğim. Maalesef ki öyle. Ben biraz daha bekleyebilir miyim diye düşünüyordum ama sanırım beklememek en iyisi.Cok geciktirmemekte fayda var ozaman. Zaman bizim aleyhimize isliyor tup bebekte. Nekadar erken o kadar iyi
SİZ TEDAVİNİN HANGİ AŞAMASINDASINIZCanım iğneler önceki yerde ilk seferde 4.500 TL di sonra 2 günde bir 1.500 TL gibiydi 1,5 hafta 2-3 günde bir çağırıyor iğneye devam diyor yani iğnelerde ne kadar büyüyeceği belli değil. Acıbadem de daha ilk seferde 5.250 TL ödedik kalem iğne verdi gonal-f birde değişik özel bir iğne verdi en çok da o pahalı ve zor bulunuyordu. Sonrasında da yine diğerleri gibi sürekli 2-3 günde bir çağırıp iğne dozlarını değiştirdiler canım nereden baksan fiyat artışlarından kaynaklı 15-20 bin civarıda iğneler ve ilaçlar tutuyor , biz başladığımızda iğne ve ilaçlar hariç tüp bebek tedavisi 11.250 TL'di 2022 yılı kimbilir ne kadar oldu ? zaten ilk görüşmede sana sadece iğne ve ilaçlar hariç diye rakamı veriyorlar. Maalesef hem maliyetli, hem de kadın olarak göbekten iğneler vs. nedeniyle en çok bizim canımız yanıyor
SİZ TEDAVİNİN HANGİ AŞAMASINDASINIZ
Merhaba,SİZ TEDAVİNİN HANGİ AŞAMASINDASINIZ
Amin inş. Allah hepimizin gönlüne göre versin ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.Maalesef öyle çok teşekkür ederim anlattığınız için. Umarım herşey hepimiz için gönlümüzce olsun
Aynen canım beklememek en iyisi , zaman kaybetme, ben eşimden dolayı çok bekledim bir türlü hastaneye gidip sperm vermek istemedi, en sonunda kız kardeşi görümcem de tüp bebekle ikizleri dünyaya getirdiği için sağ olsun o destek verdi eşimde gitti bir şey yok abi vs. diye öyle başlamış olduk çok şükür. Yoksa 30-35 li yaşlarda başlamak çok daha iyi olurdu. Kısmet ve hayırlısı böyleymiş.Regl olduğum ilk ay gidip bir doktorla görüşeceğim. Maalesef ki öyle. Ben biraz daha bekleyebilir miyim diye düşünüyordum ama sanırım beklememek en iyisi.
Riske atmaya degmez bnceRegl olduğum ilk ay gidip bir doktorla görüşeceğim. Maalesef ki öyle. Ben biraz daha bekleyebilir miyim diye düşünüyordum ama sanırım beklememek en iyisi.
Merhaba prp den sonra 2. Adet döneminde mi başladınız acaba tedaviye bu amh değeri ve yumurta kaliteleri o zaman mı bakılmıştı.Benim 0,22 di başladık tedaviye 2 deneme başarısız olunca yeni merkezde direk prp yapıldı amh değerim 0,38 e yükselmişti. ve prp öncesi 2 kat daha çok yumurta toplanıp kalitesi 1.kalite embiriyolar elde edildi. Hakkında hayırlısı olsun amh düşükse doktora git ve başla derlerse hemen başka vakit kaybetme. Zaten uzun bir süreç
Benim eşimin hastaneye gitme gibi bi sıkıntısı yok ama 6 ay kemoterapi görmüştü onu bekledikAynen canım beklememek en iyisi , zaman kaybetme, ben eşimden dolayı çok bekledim bir türlü hastaneye gidip sperm vermek istemedi, en sonunda kız kardeşi görümcem de tüp bebekle ikizleri dünyaya getirdiği için sağ olsun o destek verdi eşimde gitti bir şey yok abi vs. diye öyle başlamış olduk çok şükür. Yoksa 30-35 li yaşlarda başlamak çok daha iyi olurdu. Kısmet ve hayırlısı böyleymiş.
Bende çalışıyorum iş yerim izin konusunda sıkıntılı ama gidiş geliş zamanını bizim ayarlayabileceğimizi sanmıyorum. Bence onu doktor planlıyordur.Allah hayırla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Ben şunu merak ediyorum. Çalışıyorum sabah akşam mesai var. Yazın çalışmıyorum. Bu tedavi sürecini engelleyen bir durum olabilir mi? Hafta sonu hafta içi yapılan tetkik vb şeyler yönetebiliyormuyuz ?
Prp sonrası 2 ay bekletiyorlar Bazı testler istediler yeniden Amh ,fsh, vs. 2 ay sonraki regl da gittik değerlere bakıldı tüp bebek tedaviye başlayacağız dediler.Tedavi başladı iğneler vs. toplamaya girdik orda adet yüksek gelince eşimde bende çok sevinmiştik sonra hergün bilgi vermeye başladılar 3.güne geldiğinde kaliteli oldukları için doktorumuz dondurma önerdi donduruyoruz bugün dediler ve dondurdular. Daha sonra rahimde yapışıklık nedeniyle histeroskopi ameliyatı oldum. 2 ay süreçte öyle bekledik sonrasında şimdi transfer için gün sayıyoruz çok şükür. Darısı başınıza inş.Merhaba prp den sonra 2. Adet döneminde mi başladınız acaba tedaviye bu amh değeri ve yumurta kaliteleri o zaman mı bakılmıştı.
Amin tşkler bende çalışıyorum ama izin alıyorum sonuçta iş yerin ile bunu paylaşırsın çünkü 2 günde bir seni çağırıyorlar sabah ilk saatte gidiyorum sabahları 1-2 saatte geri dönmüş oluyorum. mesela tedaviye başladın randevu saatinde sakın gitme , oraya gelme sırasına göre alıyorlar mesela biz eşimle sabahın köründe 05:30 da orda oluyoruz ki bizden önce gelmiş olan da oluyor hep ikinci sıradayız. senden sonra gelen herkes birbirini takip ediyor çünkü numara alma yok. kim senin önünde takip ediyorsun bankoya kız gelir gelmez daha bilgisayarını açmadan hemen sıraya giriyoruz :) Bu bile heyecanlı ve komik ama tüm merkezlerde nereye gidersen git böyle :) O yüzden işyerine söylersin sabah 1-2 saat gecikeceğim diye kimse bir şey demez canım :)Allah hayırla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Ben şunu merak ediyorum. Çalışıyorum sabah akşam mesai var. Yazın çalışmıyorum. Bu tedavi sürecini engelleyen bir durum olabilir mi? Hafta sonu hafta içi yapılan tetkik vb şeyler yönetebiliyormuyuz ?
çok geçmiş olsun bende göğüste kitle vardı çok erken teşhis ettim çok şükür kemoterapi falan görmeden 3 tane prof.dr gezdim danıştım 2 dr biopsi dedi 1'i ameliyat (hem biopsi olup hem ameliyat iki kere canın yanacak dediler) ve ameliyat oldum, birazda 2 yıl onun iyileşme sürecini bekledik kısmet bugünlereymiş diyorum hep :) Sağlık olsun da gerisi boş canımBenim eşimin hastaneye gitme gibi bi sıkıntısı yok ama 6 ay kemoterapi görmüştü onu bekledik
Amin tşkler bende çalışıyorum ama izin alıyorum sonuçta iş yerin ile bunu paylaşırsın çünkü 2 günde bir seni çağırıyorlar sabah ilk saatte gidiyorum sabahları 1-2 saatte geri dönmüş oluyorum. mesela tedaviye başladın randevu saatinde sakın gitme , oraya gelme sırasına göre alıyorlar mesela biz eşimle sabahın köründe 05:30 da orda oluyoruz ki bizden önce gelmiş olan da oluyor hep ikinci sıradayız. senden sonra gelen herkes birbirini takip ediyor çünkü numara alma yok. kim senin önünde takip ediyorsun bankoya kız gelir gelmez daha bilgisayarını açmadan hemen sıraya giriyoruz :) Bu bile heyecanlı ve komik ama tüm merkezlerde nereye gidersen git böyle :) O yüzden işyerine söylersin sabah 1-2 saat gecikeceğim diye kimse bir şey demez canım
cevap için teşekkürler,Amin tşkler bende çalışıyorum ama izin alıyorum sonuçta iş yerin ile bunu paylaşırsın çünkü 2 günde bir seni çağırıyorlar sabah ilk saatte gidiyorum sabahları 1-2 saatte geri dönmüş oluyorum. mesela tedaviye başladın randevu saatinde sakın gitme , oraya gelme sırasına göre alıyorlar mesela biz eşimle sabahın köründe 05:30 da orda oluyoruz ki bizden önce gelmiş olan da oluyor hep ikinci sıradayız. senden sonra gelen herkes birbirini takip ediyor çünkü numara alma yok. kim senin önünde takip ediyorsun bankoya kız gelir gelmez daha bilgisayarını açmadan hemen sıraya giriyoruz :) Bu bile heyecanlı ve komik ama tüm merkezlerde nereye gidersen git böyle :) O yüzden işyerine söylersin sabah 1-2 saat gecikeceğim diye kimse bir şey demez canım :)
Sınıf öğretmeni misin ? branş öğretmeni isen diğer hocalardan biriyle sabah saatlerinde ki dersleri değiştirirsin yada doktorunla görüşürsün seni haftada bir çağırır mesela ? Ücretsiz ön görüşme yapıp bilgi alabilirsin bu konu hakkında, mesela şimdi okullar tatile giriyor regl dönemin ne zaman ? çünkü regl olduktan 2.veya 3.günde gitmen gerekiyor ona göre e2 ve prg. testine bakıyorlar ona göre başlayalım yada bir sonraki adetinde gel diyebiliyorlar. Ben ilk ctesi randevusu almıştım doktordan amh düşük olduğu için önce prp ile hemen başlıyoruz demişti. sonra 2 ay bekliyorsun zaten yani bence direk beklemek yerine bir randevu alıp görüşüp bilgi al derim.cevap için teşekkürler,
bizim öyle bir şansızımı yok maalesef. Öğretmen olduğumuz için izin büyük sıkıntı olucak. çözümü olur mu bilmiyorum. yaz aylarına mı getirmek lazım bu süreci
sınıf öğretmeniyim. dediklerinizi dikkate alacağım. çok teşekkür ederim.Sınıf öğretmeni misin ? branş öğretmeni isen diğer hocalardan biriyle sabah saatlerinde ki dersleri değiştirirsin yada doktorunla görüşürsün seni haftada bir çağırır mesela ? Ücretsiz ön görüşme yapıp bilgi alabilirsin bu konu hakkında, mesela şimdi okullar tatile giriyor regl dönemin ne zaman ? çünkü regl olduktan 2.veya 3.günde gitmen gerekiyor ona göre e2 ve prg. testine bakıyorlar ona göre başlayalım yada bir sonraki adetinde gel diyebiliyorlar. Ben ilk ctesi randevusu almıştım doktordan amh düşük olduğu için önce prp ile hemen başlıyoruz demişti. sonra 2 ay bekliyorsun zaten yani bence direk beklemek yerine bir randevu alıp görüşüp bilgi al derim.
rica ederim. Hayırlısı olsun inş. Bu site sayesinde bende bir çok bilgiyi buradan edindim.sınıf öğretmeniyim. dediklerinizi dikkate alacağım. çok teşekkür ederim.