- 9 Temmuz 2015
- 63
- 12
-
- Konu Sahibi teacher_26
Gayet iyi 1 in altına düşerse eğer yumurta rezervi azalmış sayılıyor sizinki çok güzelAmh değerim 1.93 çıktı. Sizce bu değer çok mu kötü?
Ben 22 yasindayim. Bekarim amh degerim 0.912 lab. Araliklari 0.83- 14
Bu degerim galiba cok dusuk. Bekarim.. benim bu yasta boyleyse ilerde daha mi duser. Napmaliyim.... yardim edin lutfen. Evlenmeyi dusunmeye bsladim hemen
Merhabalar 22 yaşındayım ve amh değerim 0.52 çıktı. Doktorlar yumurta dondurmamı söylüyorlar. Ne yapmalıyım bu değe yükselir mi ?
Tek doktora mı gittiniz? Bence testi başka bir yerde daha yaptırın ve birkaç doktorun görüşünü alın. Eğer hepsi aynı şeyi söylüyorsa dondurun, çok basit bir işlem..
Bende yumurta dondurma hakkında fikrimi söylemek istiyorumOlsun ozaman İstanbula hoşgeldin diyelim teşekkür ederim
Bu benim umudum ama belki benimki de siznki gibidir dondurulamaya bilir bunu henüz bilmiyorum ki . Ama sunu biliyorum ki ne kadar erken davranirsak başarı oranı o kadar iyi olacak . Sende sakin umutsuLuga kapılma Rabbim nasip ederse olur bunu unutma canım. Evleneceksin bu ya sanırım evlenene kadar kaliteli beslenen sağlıklı yasa gereken kür leri yap bak burda bi çok kadının başarısı paylaşıldı onları oku motive ol ve evlendiğini zaman bi tane kaliteli yumuryan olsun yetecek in anki tek yumurta ya tek yani adet görmeye devam ediyorsan ve duzenliyse ve ayda bir tane dahi yumurtan varsa umutsuLuga kapılma lütfenMerhabalar,
Tek çare tüp bebek diyorsunuz ama sizin en azından bir çareniz var :) Zor belki ama şansınız var. Bende gidip dondurma işlemine başlamak istemedim ama ne yazıkki yumurtalarımın dondurulmaya bile pek mecali yokmuş. Kaliteleri çok düşük dondursamda çözdürüldüklerinde ölmemeleri için %10 şans bile veremediler. Evli değilim. Şuan değerim daha çok düştü ve hiç bişey yapamıyorum. Lütfen üzülmek yerine şansınızı deneyin. Moral çok önemli benim sansım hiç kalmadı, sizin var tekrar tekrar söylüyorum. Ben anne olamıycam ama siz lütfen pes etmeyin ve şansınızı değerlendirin.
4 den yukarısı pcos oluyor yanlış hatırlamıyorsam. Yumurta tembelliğiArkadaşlar merhaba amh değerim 4.84 sizce Nasıl?0