1.44 iyi bi değer ama rakamlara takılmayın 13 gün üst üste gergin amh baktırdım İnanın değerlerim hiç aynı çıkmadı. Amh değerinin yumurtalıklarının o zamanki durumunu gösteriyor bence. Çok sıkıntılıyken yumurta sayım düştü üretemedim sanırım. Yurtdışında bir sürü yazılan makale okudum sadece nedense bizim Türkiye de amh çok önemli bi değer evet önemli TÜP Bebek ticareti için.
O doktorlar yani tüp bebek doktorları ( üç beş tanesini ayrı tutuyorum) nasılda o anki duygularınızı kullanıp paraya döküyor.. bana bir yumurta dondurma için dünya para söylediler garantisi olsaydı eğer kredi borç harç girecektim....insanın çocuk diye göZü bişey görmüyor bazen ama lütfen en hassas yerinizden vurmalarına izin vermeyin çünkü gerçekten yürüyen tl olarak görüyorlar...
He tabi gerçekten yapılması gerekiyorsa parayı bırakın tüp bebek kötü bir şey değil yumurtanız olduğuna şükretmelisiniz:) öyle tüp bebek dediler diye beyninizden vurulmayın. Yumurtam olsa da yaptırsam diyenleri düşünün.
Benim tavsiyem aklınızı boşaltın bir süre daha sonra durumu kimseye söylemeden 3 doktora rutin kontrol adı altında muayene olun bu doktorların en az birisi devlet hastanesi olsun
hoş orda da para isteyecek doktorlar var acil tüp bebek yaptırın isterseniz tanık doktor var yönlendireyim benim yolladığımı söyleyin diyip sizden prim alan... ay neyse
Sonuç tüp bebek yaptırıyımda nedeni nedir? Bu önemli neden yani... geçerli neden olunca tabiki ama lütfen duygularınızla oynatıp tuzakla düşmeyin Başından geçen biri olarak insanlar o masum anne olma duygusunu öyle kötü kullanıyorlar ki ...
Belki konudan uzak gereksiz konuştum ama umarım birilerinin aklı Selim hareket etmesine ve moralinin düzelmesinde kaktım olmuştur.
Yani tek başına amhın ben a*m :)
Fsh amh san daha ciddi ve tehlikeli bir değer :)