- 21 Ocak 2016
- 2.413
- 2.982
- Konu Sahibi teacher_26
6 ya kadar normal referans değerlerde görünüyor ama bende burada farklı değerleri görünce korktum açıkcası (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4.2 den yukarısı pcos olabikiyormus . Genelde kilo ile de alakalı. 6 ay ilaç falan kullanmadan takip eder bence doktorun6 ya kadar normal referans değerlerde görünüyor ama bende burada farklı değerleri görünce korktum açıkcası (
cnm ben daha dr a sonucumu göstermedim, 12 ocakta gidicem, normali ne bilmiyorum ama yaptığım araştırmalara göre sonuçlar bazen yanlış çıkabiliyormuş. İstersen başka bir yerde bidaha yaptır ve mutlaka bi doktora danış...
Merhaba... aradan baya zaman gecti. Arkadaslar benim ostrojenim dusuktu ve amhim da yazdigim gibi 0.900 civari biseydi. Ben de ayni zaman da d vitamini eksikligi de cikti. Bunlar nasil bir arada toplanmis bilmiyorum. D vitamini kullandim. Adacayi ictim bazen 3 ay duzenli adet oldum. Ve sonuclarimi gosterdigim doktorlar bence disuk olan bu degerlere normal dediler. En son tip fskultesine gittim eskisehirde ve tekrarlayalim icin rahat etsin dedi. Ve ben amh degerim insallah dusmemistir bari ayni saysin diye stresilli bi 10 gun gecirdim. Ve amh. Degerim 2. 33 cikti. Nasil mutlu oldum anlatamam. Doktora ozellikle sordum benim daha onceki degerim arasinda baya fark var dedim. Laboratvara gore degisiklik gosterbildigini. Bu degeri dikkate alacaklarini ve bu degerinde gayet iyi oldugunu soyledi. Ki onceki degerime de oyle umutsuz konusmamisti. 22 yasindayim ve bekarim. Bu yasta bir de bekarken bunlari dusunmek gercekten insana buyuk bir yuk. Allah hepimize sifa versin.
http://www.hurriyet.com.tr/bisikletle-kaza-yapti-menopozdan-cikti-40098500 haber de bu :)Bende 23 yaşındayım ve amh değerim 0.58 çıktı 6 ay önce yumurta dondurma işlemi yapmak istedik ama değerim 0.27 olmuştu yani 2 ay önce ondanda ziyade artık menopoza girdiğim yumurta üretimim durdu hiç yumurtam çıkmadı ve herşey bitti. amh değeri yükselsede ilk çıkan düşük değerin önemli olduğu söylendi o yüzden değeri yükseltmeye hiç çalışmadım ama seni okuyunca naptığını örenmek istedim.
Selam kızlar benimde amh değerim 1.1 çıktı sizce nasıl bilgisi olan yorumlarsa sevinirim
mrhaba canım, eski forumlara bakerken mesajını ve hamile olduğunu gördüm bana umut oldun.Evet canım bende doktorumla görüştüm 1 ve üzeri için gayet iyi dedi
Merhabalar çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah. Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ama amh ile ilgili değil tüplerim tıkalı olduğu içinmrhaba canım, eski forumlara bakerken mesajını ve hamile olduğunu gördüm bana umut oldun.
benim amh değerim 1,44 çıktı. yaşım 26
doktor düşük olduğunu ve bir kaç ay içersinde tüp bebek yapmamı söyledi. yıkıldım resmen.
ilk gittiğim doktordu başka doktora gitmedim. sizin nasıl oldu? doğal yollarla mı hamile kaldınız?
cevap verebilirseniz çok sevinirim. ben ne yapacağımı bilmiyorum çünkü
mrhaba canım, eski forumlara bakerken mesajını ve hamile olduğunu gördüm bana umut oldun.
benim amh değerim 1,44 çıktı. yaşım 26
doktor düşük olduğunu ve bir kaç ay içersinde tüp bebek yapmamı söyledi. yıkıldım resmen.
ilk gittiğim doktordu başka doktora gitmedim. sizin nasıl oldu? doğal yollarla mı hamile kaldınız?
cevap verebilirseniz çok sevinirim. ben ne yapacağımı bilmiyorum çünkü
merhaba.. yazdiklarinizdan cok etkilendim. hatta gozlerim doldu. heleki kedi bile doguruyor ben doguramicam cumleniz gozyaslarimin akmasina sebep oldu. bende niyeyse oyle dusunuyorum. o kadar icim karamsar ki.. benim gecen sene fsh degerime bakilmisti hersey normaldi. ustunden 1 sene geçtikten sonra ben hic hamile kalamayınca yeniden doktora gittim. bu sefer amh a bakti ama hic fsh ile karsilastirmadi. 1.44 çıkmasına ragmen direk tup bebek dedi. dunyam yikildi resmen. bunu duyali 2 ay olacak. hala gitmedim doktora ve içimden hic bir sekilde gitmek gelmiyo. ne yapacağım acikcasida bilmiyorum. birde çalıştığım icin surekli doktora gitme sansimda olmuyo. oylece zamana birakip bekliyorum. Rabbim insallah banada nasip eder. lutfen beni dualarinizda unutmayiniz.Şimdi sizin sayenize yazıyorum aslında hep yazmak istedim ama vakit bulamadım. Buraya şimdiye kadar Amh değeri düşük olan ve bundan sonra okutacak olanlara anlatıyorum. Daha önceki postlarımdan okursunuz belki 23 yaşında amh değerim 0,1 oldu yani sıfır oldu doktorlar donduralım dediler sonra yumurta üretmiyorsun dediler konuyla ilgili raporlarım var çocuğumun olmuycağıba dair. Yurt içi ve yurt dışındaki araştırmalarım 9 doktor serüvenin sonucunda olanlar.
Oğlum 7 aylık oldu. Ama doktorlarla alakası Yok.
Nasıl mı ?
Arkadaşlar amh değeri tek başına maalesef ister çok düşük olsun ister çok yüksek tek başına anlamlı bir değer olmuyor o yüzden ben gibi kendinizi yiyip bitirmeyin. Fsh ile beraber değerlendirilmesi lazım.
Herşey psikolojik insanın vücudunda en karışık şey yumurtalıklar....
Çocuğum olmuycak diye kafamda bitirdim. Evlendim işime gücüme devam ettim, çocuklardan çok kaçtım çok acı çektim kedi bile doğuruyor ben doğuramıycam dedim. Sonuç kabullendim hatta aklımdan silip attım doktora hastaneye bir daha gitmedim, 4 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım.
:) oğlum 7 aylık lütfen söylediklerimi unutmayın Allahım isteyen herkese nasip etsin sevgiler