Amh değeri düşük olup tüp bebekle hamile kalanlar var mı? Desteğinize ihtiyacım var.

İstanbul'da yaşıyorum kanuni sultan Süleyman Hastanesi'nde yaptırdım..devlet hastanesi malum çok detaylı bilgi vermediler 6 yumurta toplandı 3.güne 3 tane gitti aa kalite bi tane embriyo oluştu diğerlerinin kalitesi çok iyi değildi..tutmadı ve yumurta rezervin çok düşük bu nedenle yumurta kalşten düşük dediler...resveratrol diye bir ilaç verdi doktor önce yumurta kaliteni iyileştşreliö dedi...onu kullanmaya başladım 2 ay sonrada hamile kaldım canö
Allah razı olsun sizden ne güzel açıklamışsiniz bende gideceğim kanuniye bakalım senin gibi hayırlı haberleri yazarım inşallah

Dr kimdi sizin? Benim de 0,37 Amh. 34 yaşındayım. Bu ay klomen deneyelim diye gittim bir doktora. Olmazsa öbür ay tüpe başlıcam. Aslında bir deneme daha yapmıştım tüp bebek ama yumurtam bir tane büyüdü çatladı toplanmadan. Ben de Amh kürü yapıyorum. Ve klomen kullanıyorum. Belli önde giden bir yumurta yok dedi dr anlamadım. Kaç tane folikül var dedim. Bikaç tane diyor.ya illa ki ısrarla sormam mı lazımdı! Söylesene işte kaç tane var. İnş doğal yoldan olur sizin gibi çok istiyorum çünkü tüp bebek yorucu ve maddiyat olarak da altından kaldoktorların bi

Dr kimdi sizin? Benim de 0,37 Amh. 34 yaşındayım. Bu ay klomen deneyelim diye gittim bir doktora. Olmazsa öbür ay tüpe başlıcam. Aslında bir deneme daha yapmıştım tüp bebek ama yumurtam bir tane büyüdü çatladı toplanmadan. Ben de Amh kürü yapıyorum. Ve klomen kullanıyorum. Belli önde giden bir yumurta yok dedi dr anlamadım. Kaç tane folikül var dedim. Bikaç tane diyor.ya illa ki ısrarla sormam mı lazımdı! Söylesene işte kaç tane var. İnş doğal yoldan olur sizin gibi çok istiyorum çünkü tüp bebek yorucu ve maddiyat olarak da altından kalkmak zor.
doktorların bişe söylememesi çok saçma benim de doktorum söylemedi kaç yumurta var ne durumdalar diye ve benim amh 0.07 çıktı bana dediği sey gecenlerde bir hastamın başına da bu gelmişti test yanlış olabilir tekrar yaptır diye tamam da ben o kadar para veriyorum özele gidiyorum testin yanlış çıkma ihtimali nedir yani

Psikolojik bir sorun 0.6 amh seviyem ve 28 yaşındayım tüp bebek tedavisi bile geçirdim. Sonra vazgeçtim işime odaklandım sağlığıma insanların cocuk yokmu sorusuna kendimi kapattım hayatımda daha olumlu olaylara odaklandım ve kendiliğinden herhangi bir ilaç kullanmadan hamile olduğumu öğrendim 4 yıllık evlilik sonunda mucizeydi benim için kimseyle paylaşmadım sadece strese girmeden saburla bekledim şuan 15 haftalığız bence beynimizden sadece cocuk için birlikte olmayı silin hayatınızın mutluluğunu yakalayın olumlamalar yapın cocuk konusunu tamami ile kapatın o size gelecektir :)

Back