Amh değeri düşük olup tüp bebekle hamile kalanlar var mı? Desteğinize ihtiyacım var.

İstanbul'da yaşıyorum kanuni sultan Süleyman Hastanesi'nde yaptırdım..devlet hastanesi malum çok detaylı bilgi vermediler 6 yumurta toplandı 3.güne 3 tane gitti aa kalite bi tane embriyo oluştu diğerlerinin kalitesi çok iyi değildi..tutmadı ve yumurta rezervin çok düşük bu nedenle yumurta kalşten düşük dediler...resveratrol diye bir ilaç verdi doktor önce yumurta kaliteni iyileştşreliö dedi...onu kullanmaya başladım 2 ay sonrada hamile kaldım canö
Cok teşekkür ederim, benim de yumurta rezervim düşük. AMH 0,78 inşallah olur benim de 🙏

Çok tebrik ederim. Allah sağlıklı ömürler versin yavrularınıza. Tüp bebek tedavisini nerede yaptırdınız?

Amin allah razı olsun allah size ve isteyen herkese nasip etsin. Ben istanbul medipol hastanesinde yaptırdım 1 kez ameliyat 3 kez operasyon geçirdim 2 kez yumurta toplattım anlatsam roman olacak süreçlerden geçtim çok zor allah herkesin yardımcısı olsun

İstanbul'da yaşıyorum kanuni sultan Süleyman Hastanesi'nde yaptırdım..devlet hastanesi malum çok detaylı bilgi vermediler 6 yumurta toplandı 3.güne 3 tane gitti aa kalite bi tane embriyo oluştu diğerlerinin kalitesi çok iyi değildi..tutmadı ve yumurta rezervin çok düşük bu nedenle yumurta kalşten düşük dediler...resveratrol diye bir ilaç verdi doktor önce yumurta kaliteni iyileştşreliö dedi...onu kullanmaya başladım 2 ay sonrada hamile kaldım canö
Cok teşekkür ederim, benim de yumurta rezervim düşük. AMH 0,78 inşallah olur benim de 🙏
Olur canm olur...rabbim çok büyük zamanı var inan ..bekle sabret...çok dua et
Allah razi olsun 🙏 İnşallah olur ben de güzel haberler veririm sizlere

Amin allah razı olsun allah size ve isteyen herkese nasip etsin. Ben istanbul medipol hastanesinde yaptırdım 1 kez ameliyat 3 kez operasyon geçirdim 2 kez yumurta toplattım anlatsam roman olacak süreçlerden geçtim çok zor allah herkesin yardımcısı olsun
Allah evlatlarınızi bağışlasın.

Yaş kaç acaba ablamda oraya gitti tedavi işin şu an tüp bebek tutma şansı yok bu ilacı içersen kendiliğinden olma şansı yüzde 50 dediler yaşı 41 eniştem şeker hastası yaşı 44...tüp bebek yapmadılar kısacası

Yaş kaç acaba ablamda oraya gitti tedavi işin şu an tüp bebek tutma şansı yok bu ilacı içersen kendiliğinden olma şansı yüzde 50 dediler yaşı 41 eniştem şeker hastası yaşı 44...tüp bebek yapmadılar kısacası

Benim 2 yil once 0.38di baslayamadim tedaviye gectigimiz kis kasim ayinda bir gittim yumurtalar tamamen bitmis hemen prp yapildi yaklasik 5 aylik bir tedavi sonrasi tup bebekle ilk denememde hamile.kaldim suan 6 haftaligiz cok sukur

Benim 2 yil once 0.38di baslayamadim tedaviye gectigimiz kis kasim ayinda bir gittim yumurtalar tamamen bitmis hemen prp yapildi yaklasik 5 aylik bir tedavi sonrasi tup bebekle ilk denememde hamile.kaldim suan 6 haftaligiz cok sukur
Nerede tüp bebek yaptirdiniz? Hayırlı tli olsun saglikla kucağıniza alin.

Bugün amh testi sonucum çıkmış. 0,79. Bayağı üzüldüm. 34 yaşındayım 2 aşılamam tutmadı. Tüp bebeğe başlayacağız bir iki ay içinde. Değeri düşük olup da tüp bebekle hamile kalan oldu mu? Çok üzgünüm iyi şeyler duymaya ihtiyacım var.
Canim amhsi 0.01 olan biri tupe baslayacakken kendiliginden hamile kaldi uzulme

Merhabalar geçen sene bu zamanlar çocuk yapmaya karar verdik. 2 ay denedik olmayınca 2019 Temmuz'da Ankara'da özel bir hastanede doktora gittim. Hormanlara, ultrasona bakıldı ve her şey normal dendi. Aynı zamanda eşim de sperm testi için gitti normal dendi. Progesteron geç çıkıyormuş bundan haberim yoktu. Doktor ben sana tahlil sonuçlarını haber vereceğim dedi, 1 hafta sonra her şey normal diye mesaj gönderdi. Bunun üzerine Ocak ayına kadar çalışmalar devam etti ve hamile kalamadım. Memleketimde başka bir doktora gittim. İlaçlı rahim filmi çekmemiz lazım dedi adetin bitiminin 2. gününde ilaçlı rahim filmi çektirdim. Tüpler açıkmış onda da bir sıkıntı yokmuş. Ankara'ya dönünce Temmuzda gittiğim doktora tekrar gittim. Önceki değerlerine bakalım neymiş dedi ve bana progesteron değerimi 8 ay sonra söyledi. Senin yumurtlaman olmamış progesteron düşük çıkmış dedi. 8 ay önce neden söylemediniz dedim geçiştirdi bunun önemi yok dedi. Adetliyken gel AMH bakalım dedi. Gittim AMH 0,78 çıktı ve bana direk tüp bebek öneriyorum dedi hiçbir açıklama yapmadı. Belki 8 ay önce progesteron düşük çıktı AMH bakalım deseydi şimdi çok yol almış olacaktım. Bu sebeple doktorlara olan güvenimi kaybettim. E2:78 FSH:6,4 LH:2.9 PROLAKTİN : 15 TSH:2,1 AMH:0,78 çıktı.
Sonrasında Ankara'daki tüp bebek merkezleriyle ön görüşmeler yaptım. 28 yaşındayım. Birçoğu henüz erken olduğunu birkaç ay daha denemem gerektiğini söyledi. Araya krona girince eşimle farklı şehirlerde kaldık. 2 ay hiç deneyemedik. Ne yapmamı önerirsiniz? Hangi tüp bebek merkezini tercih etmeliyim?
Merhaba canım ben de seninle aynı durumdayım. benim amh 0.71 çıktı. Dün tüp bebek merkezine gittik sağda 3-4 solda 3-4 yumurta gördü doktor ve dedi ki birkaç ay deneyin ondan sonra başlayalım ve ben de 28 yaşındayım. psikolojim alt üst olmuştu. Ama pes etmeyeceğim . Arı sütü bal polen propolis karışımı hayıt otu deniyorum. düzenli beslenmeye çalışıyorum ve bunları yapmaya yeni başladım. benim fsh da 14,36 çıkmıştı.

Merhaba canım ben de seninle aynı durumdayım. benim amh 0.71 çıktı. Dün tüp bebek merkezine gittik sağda 3-4 solda 3-4 yumurta gördü doktor ve dedi ki birkaç ay deneyin ondan sonra başlayalım ve ben de 28 yaşındayım. psikolojim alt üst olmuştu. Ama pes etmeyeceğim . Arı sütü bal polen propolis karışımı hayıt otu deniyorum. düzenli beslenmeye çalışıyorum ve bunları yapmaya yeni başladım. benim fsh da 14,36 çıkmıştı.
Canim ben başladım tedaviye geciktirmek istemedim. Hatta simdi yumurta toplama icin bekliyorum hastanedeyim🙈 Rabbim hayirlisini nasip etsin. Moralini bozma ben de basta cok demoralize olmuştum ama enerjimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Bu cok önemli. 🙏

Canim ben başladım tedaviye geciktirmek istemedim. Hatta simdi yumurta toplama icin bekliyorum hastanedeyim🙈 Rabbim hayirlisini nasip etsin. Moralini bozma ben de basta cok demoralize olmuştum ama enerjimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Bu cok önemli. 🙏
Merhaba, tedaviye başlamana çok sevindim canım. Umarım en yakın zamanda olumlu sonuçlar alırsın. Senin değerlerin nasıldı? Ben de aslında hemen başlamak istedim ama eşim biraz bekleyelim dedi. biraz moral toplamak istedi. hangi merkezdesin

Merhaba, tedaviye başlamana çok sevindim canım. Umarım en yakın zamanda olumlu sonuçlar alırsın. Senin değerlerin nasıldı? Ben de aslında hemen başlamak istedim ama eşim biraz bekleyelim dedi. biraz moral toplamak istedi. hangi merkezdesin
Canim ben Ankara da Anatolia Tüp bebek merkezinde başladım. Biraz daha deneyin elbette. Ben öğretmenim. Yaz tatilinde tedavi daha rahat olur diye beklemek istemedim. Benim yumurta rezervim az diger değerlerim normaldi. Eşimin de normal. AMH 0.78 olunca tüp bebek dediler

canım ben de dün o merkeze gittim. mehtap hanım ilgilendi. benim de amh 0.71. Umarım güzel sonuçlanır. haberleşelim olur mu dualarım seninle. özelden de yazablirsn

Back