- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
Prp yi nerede oldunuz acaba. Yaşınız kactiBenim 2 yil once 0.38di baslayamadim tedaviye gectigimiz kis kasim ayinda bir gittim yumurtalar tamamen bitmis hemen prp yapildi yaklasik 5 aylik bir tedavi sonrasi tup bebekle ilk denememde hamile.kaldim suan 6 haftaligiz cok sukur
Prp yi nerede oldunuz acaba. Yaşınız kacti
bende de çikolata kıstı var ya ekım gıbı bende tüp bebeğe başlayacağım allah ızın verırseTup bebekle estrofem priming le 12 tane yumurtam toplandı 1 tanesi 5.gune kaldı pgt ye gitti temiz çıktı transfer öncesi geçici menepoza sokuldum çikolata kistimi baskılamak için 2 ay sonra transfer oldum ve çok şukur 3. Denemem de pozitifi gordum çok çabaladım çok araştırdım ama pes etmedim siz de etmeyin
canım bende ekım gıbı oraya gitmeyi düşünüyorum.merkez hakkında biraz bilgi verebilir mısın ?Canim ben Ankara da Anatolia Tüp bebek merkezinde başladım. Biraz daha deneyin elbette. Ben öğretmenim. Yaz tatilinde tedavi daha rahat olur diye beklemek istemedim. Benim yumurta rezervim az diger değerlerim normaldi. Eşimin de normal. AMH 0.78 olunca tüp bebek dediler
Tedaviniz nasl gdyor? Her sey yolundadr umarmcanım ben de dün o merkeze gittim. mehtap hanım ilgilendi. benim de amh 0.71. Umarım güzel sonuçlanır. haberleşelim olur mu dualarım seninle. özelden de yazablirsn
Bu ay başlayacağım , doktor 3-4 ay beklememi belki kendiliğinden olabileceğini söyledi 2 ay geçti ama artık beklemek istemiyorumTedaviniz nasl gdyor? Her sey yolundadr umarm
Yasiniz kac? Sadece amh dusuklugu mu var?amh ise hic onemi yok dyor doktrlar..kist faln var mi?Bu ay başlayacağım , doktor 3-4 ay beklememi belki kendiliğinden olabileceğini söyledi 2 ay geçti ama artık beklemek istemiyorum
yaşım 28 , kist falan yokYasiniz kac? Sadece amh dusuklugu mu var?amh ise hic onemi yok dyor doktrlar..kist faln var mi?
Beslnmenze dikkat ediyor msnz? Benm en buyuk eksklermdendr mesela..forumda cok oneriler var takip ettnz degl mi?ovulasyon testleri,otlar,kürler..yasiniz gencms ne guzel..insallah olur en hayrli zamnda..yaşım 28 , kist falan yok
Takip ettim uyguladım da ama maalesefBeslnmenze dikkat ediyor msnz? Benm en buyuk eksklermdendr mesela..forumda cok oneriler var takip ettnz degl mi?ovulasyon testleri,otlar,kürler..yasiniz gencms ne guzel..insallah olur en hayrli zamnda..
Çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkesin olurBeslnmenze dikkat ediyor msnz? Benm en buyuk eksklermdendr mesela..forumda cok oneriler var takip ettnz degl mi?ovulasyon testleri,otlar,kürler..yasiniz gencms ne guzel..insallah olur en hayrli zamnda..
Insallah gonlnzce olur guzel haberlrnzi beklyorz :)Amh 0.5 yaş 38
6 yumurtam oluştu 3 tanesi döllendi 3 ü 3.güne geldi 5.günü bekliyoruz heyecanla
Amin insallah..hayirlsi..Çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkesin olur
Siz tedavi görüyor musunuz?Amin insallah..hayirlsi..
Bu ay bikac yerle gorstm.. aklmda bi yer olustu gibi..bu hafta son bi gorsme ve muayeneye gtmeyi dsnyorum. Bi taraftan korkuyorum..bi taraftan gec kalmk istemyorum yasim 37 benm artik harekete gecmem lazimSiz tedavi görüyor musunuz?
Amh değeriniz kaçBu ay bikac yerle gorstm.. aklmda bi yer olustu gibi..bu hafta son bi gorsme ve muayeneye gtmeyi dsnyorum. Bi taraftan korkuyorum..bi taraftan gec kalmk istemyorum yasim 37 benm artik harekete gecmem lazim
1.07..bndr kist var zaman aleyhine isliyor diyo bazi doktorlarAmh değeriniz kaç
Cok teşekkürler canim insallah guzel heber gelir de ben de size veririmInsallah gonlnzce olur guzel haberlrnzi beklyorz :)
Insallah⚘Cok teşekkürler canim insallah guzel heber gelir de ben de size veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?