Amh değeri düşük olup tüp bebekle hamile kalanlar var mı? Desteğinize ihtiyacım var.

Cok teşekkür ederim, benim de yumurta rezervim düşük. AMH 0,78 inşallah olur benim de

Çok tebrik ederim. Allah sağlıklı ömürler versin yavrularınıza. Tüp bebek tedavisini nerede yaptırdınız?

Amin allah razı olsun allah size ve isteyen herkese nasip etsin. Ben istanbul medipol hastanesinde yaptırdım 1 kez ameliyat 3 kez operasyon geçirdim 2 kez yumurta toplattım anlatsam roman olacak süreçlerden geçtim çok zor allah herkesin yardımcısı olsun

Cok teşekkür ederim, benim de yumurta rezervim düşük. AMH 0,78 inşallah olur benim de
Olur canm olur...rabbim çok büyük zamanı var inan ..bekle sabret...çok dua et
Allah razi olsun İnşallah olur ben de güzel haberler veririm sizlere

Allah evlatlarınızi bağışlasın.

Yaş kaç acaba ablamda oraya gitti tedavi işin şu an tüp bebek tutma şansı yok bu ilacı içersen kendiliğinden olma şansı yüzde 50 dediler yaşı 41 eniştem şeker hastası yaşı 44...tüp bebek yapmadılar kısacası

Yaş kaç acaba ablamda oraya gitti tedavi işin şu an tüp bebek tutma şansı yok bu ilacı içersen kendiliğinden olma şansı yüzde 50 dediler yaşı 41 eniştem şeker hastası yaşı 44...tüp bebek yapmadılar kısacası

Benim 2 yil once 0.38di baslayamadim tedaviye gectigimiz kis kasim ayinda bir gittim yumurtalar tamamen bitmis hemen prp yapildi yaklasik 5 aylik bir tedavi sonrasi tup bebekle ilk denememde hamile.kaldim suan 6 haftaligiz cok sukur

Benim 2 yil once 0.38di baslayamadim tedaviye gectigimiz kis kasim ayinda bir gittim yumurtalar tamamen bitmis hemen prp yapildi yaklasik 5 aylik bir tedavi sonrasi tup bebekle ilk denememde hamile.kaldim suan 6 haftaligiz cok sukur
Nerede tüp bebek yaptirdiniz? Hayırlı tli olsun saglikla kucağıniza alin.

Canim amhsi 0.01 olan biri tupe baslayacakken kendiliginden hamile kaldi uzulme

Merhaba canım ben de seninle aynı durumdayım. benim amh 0.71 çıktı. Dün tüp bebek merkezine gittik sağda 3-4 solda 3-4 yumurta gördü doktor ve dedi ki birkaç ay deneyin ondan sonra başlayalım ve ben de 28 yaşındayım. psikolojim alt üst olmuştu. Ama pes etmeyeceğim . Arı sütü bal polen propolis karışımı hayıt otu deniyorum. düzenli beslenmeye çalışıyorum ve bunları yapmaya yeni başladım. benim fsh da 14,36 çıkmıştı.

Canim ben başladım tedaviye geciktirmek istemedim. Hatta simdi yumurta toplama icin bekliyorum hastanedeyim Rabbim hayirlisini nasip etsin. Moralini bozma ben de basta cok demoralize olmuştum ama enerjimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Bu cok önemli.

Merhaba, tedaviye başlamana çok sevindim canım. Umarım en yakın zamanda olumlu sonuçlar alırsın. Senin değerlerin nasıldı? Ben de aslında hemen başlamak istedim ama eşim biraz bekleyelim dedi. biraz moral toplamak istedi. hangi merkezdesin

Canim ben Ankara da Anatolia Tüp bebek merkezinde başladım. Biraz daha deneyin elbette. Ben öğretmenim. Yaz tatilinde tedavi daha rahat olur diye beklemek istemedim. Benim yumurta rezervim az diger değerlerim normaldi. Eşimin de normal. AMH 0.78 olunca tüp bebek dediler

canım ben de dün o merkeze gittim. mehtap hanım ilgilendi. benim de amh 0.71. Umarım güzel sonuçlanır. haberleşelim olur mu dualarım seninle. özelden de yazablirsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…