- 31 Mayıs 2019
- 49
- 39
- 38
- 34
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
Canım merhabaBugün amh testi sonucum çıkmış. 0,79. Bayağı üzüldüm. 34 yaşındayım 2 aşılamam tutmadı. Tüp bebeğe başlayacağız bir iki ay içinde. Değeri düşük olup da tüp bebekle hamile kalan oldu mu? Çok üzgünüm iyi şeyler duymaya ihtiyacım var.
Ben tüp bebeğe başladım canım. Benim de evliliğim 5 yıl oldu. İnşallah tutar. Ama nedense ümitsizliğim varCanım merhaba
Benzer durumdayız. Benimde amh 0.8 iki aşılama yaptım iğneli ama tutmadı. Dediğin gibi iki ve üç yumurtam oluştu eşimde de bir sorun yokancak gel gör ki sorun da yok bebekte. Benim görüştüğüm doktorların hepsi amh yı bir infertilite nedeni olarak görmüyor. Bana açıklanamayan infertilite teşhisi konuldu. Tüp bebekten başka çarem de yok gibi. 4 yıldır bekliyorum artık sabır kalmadı
İnşallah tutar canım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Allah bize de en yakın zamanda evlat nasip etsinBen tüp bebeğe başladım canım. Benim de evliliğim 5 yıl oldu. İnşallah tutar. Ama nedense ümitsizliğim var
Evet bugün 7 yumurta vardı canım. Artık olmaz sanırım. Tabi kaliteleri de önemli. Yarın yine kontrole gel dediler. Bakalım ne olacakamh Çok kötü değil siZin yine en az 7-8 yumurta oluşur diye düşünüyorum. Nerde tedavi oluyorsunuz?
Canım ben 0.41 amh ile hamile kaldım femara kullandim başka tedavi uygulanmadı benim doktorum amh falan çok mühim değil ultrasonda baktigim zaman o ay yumurtan var mı o önemli dedi vardı ve yumurtam kaliteli büyüsün diye femara verdi uzulme zamanı geldiğinde Rabbim verecektir.
Süreci biraz anlatır mısnız?0.9 amh ile tup bebek ile hamile kaldım
Alıntıladığınız mesajda belirtmiştim sadece femara kullandım extra tedavi uygulanmadıMerhabalar. herhangi bir tedavi uygulandı mı?
Merhaba tüp bebek tedavisine nerde başladınız?Ben tüp bebeğe başladım canım. Benim de evliliğim 5 yıl oldu. İnşallah tutar. Ama nedense ümitsizliğim var
Merhaba benim de amh 0.78. bundan başka bir sorunumuz yok. 28 yaşındayım. Umutsuzluğa kapılıyorum. İlk tüp bebek denemenizi nerede yaptırdınız? Kürlerin detaynı anlatabilir misiniz?2.tüp bebeğe başlayacağım ay hamile kaldığımı öğrendim..ilk denemem başarısızdı..benim yaşım senden daha genç ama amh değerim 0.74 idi...hamile kaldığım ay çok dua ettim Rabbimden evlat diledim .arı sütü ve bal çörek otu tarçın kürü yaptım
Kendi şehrimde üniversite hastanesinde. Maalesef tutmadıMerhaba tüp bebek tedavisine nerde başladınız?
Arı sütünü eğriçayır marka tüp tüp olandan aldım..her sabah bi tane aç karına içmiştşmm adetin ilk gününden itibaren..aç katınnaçörek otu bal tarçın karışımını günde 3 kez yedim...birde keçiboynuzu pekmezi yiyordum...benimde yaşım 28 ..şu an doğum yaptım 36 günlük bebeim..rabbim sanada nasip etsin inşallah..ben o kadar umutsuz dumki Doğanay kadar inanmadım benim olduysa seninde olur inşallah stres yapma desemde yapıyor insan..ben 2 ay sonra amh ıma tekrar baktırcam eğer hala düşükse ara vermeden 2.çocuk istiyorum nasipse ..tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorumMerhaba benim de amh 0.78. bundan başka bir sorunumuz yok. 28 yaşındayım. Umutsuzluğa kapılıyorum. İlk tüp bebek denemenizi nerede yaptırdınız? Kürlerin detaynı anlatabilir misiniz?
Tup bebekle estrofem priming le 12 tane yumurtam toplandı 1 tanesi 5.gune kaldı pgt ye gitti temiz çıktı transfer öncesi geçici menepoza sokuldum çikolata kistimi baskılamak için 2 ay sonra transfer oldum ve çok şukur 3. Denemem de pozitifi gordum çok çabaladım çok araştırdım ama pes etmedim siz de etmeyinSüreci biraz anlatır mısnız?
Cevapladığınız için teşekkür ederim. Rabbim bebeğinize sağlıklı ömürler versin. ilk tüp bebek tedaviniz neden tutmadı? Açıklama yaptılar mı? Ben henüz tedaviye başlamadım. Haziran gibi başlamayı düşünüyorum. Çok stresliyim.Arı sütünü eğriçayır marka tüp tüp olandan aldım..her sabah bi tane aç karına içmiştşmm adetin ilk gününden itibaren..aç katınnaçörek otu bal tarçın karışımını günde 3 kez yedim...birde keçiboynuzu pekmezi yiyordum...benimde yaşım 28 ..şu an doğum yaptım 36 günlük bebeim..rabbim sanada nasip etsin inşallah..ben o kadar umutsuz dumki Doğanay kadar inanmadım benim olduysa seninde olur inşallah stres yapma desemde yapıyor insan..ben 2 ay sonra amh ıma tekrar baktırcam eğer hala düşükse ara vermeden 2.çocuk istiyorum nasipse ..tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Çok tebrik ederim. Allah sağlıklı ömürler versin yavrularınıza. Tüp bebek tedavisini nerede yaptırdınız?Ben varım çikolata kisti nedeniyle yumurta rezervim aşırı azalmıştı 4 deneme yaptık 1 hiç tutmadı 2 kalp atışı olmadı 3 kimyasal gebelik oldu 4. Hamile kaldım ikizlerimi dünyaya getirdim allah nasip ederse zor birşey yok üzülmeyin
İstanbul'da yaşıyorum kanuni sultan Süleyman Hastanesi'nde yaptırdım..devlet hastanesi malum çok detaylı bilgi vermediler 6 yumurta toplandı 3.güne 3 tane gitti aa kalite bi tane embriyo oluştu diğerlerinin kalitesi çok iyi değildi..tutmadı ve yumurta rezervin çok düşük bu nedenle yumurta kalşten düşük dediler...resveratrol diye bir ilaç verdi doktor önce yumurta kaliteni iyileştşreliö dedi...onu kullanmaya başladım 2 ay sonrada hamile kaldım canöCevapladığınız için teşekkür ederim. Rabbim bebeğinize sağlıklı ömürler versin. ilk tüp bebek tedaviniz neden tutmadı? Açıklama yaptılar mı? Ben henüz tedaviye başlamadım. Haziran gibi başlamayı düşünüyorum. Çok stresliyim.
Çok teşekkür ederim. Gerçekten çok faydalı bir bilgi oldu.İstanbul'da yaşıyorum kanuni sultan Süleyman Hastanesi'nde yaptırdım..devlet hastanesi malum çok detaylı bilgi vermediler 6 yumurta toplandı 3.güne 3 tane gitti aa kalite bi tane embriyo oluştu diğerlerinin kalitesi çok iyi değildi..tutmadı ve yumurta rezervin çok düşük bu nedenle yumurta kalşten düşük dediler...resveratrol diye bir ilaç verdi doktor önce yumurta kaliteni iyileştşreliö dedi...onu kullanmaya başladım 2 ay sonrada hamile kaldım canö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?