- 26 Mart 2018
- 28.453
- 127.973
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
Canım yukarda yazdığım sanaydıBugün amh testi sonucum çıkmış. 0,79. Bayağı üzüldüm. 34 yaşındayım 2 aşılamam tutmadı. Tüp bebeğe başlayacağız bir iki ay içinde. Değeri düşük olup da tüp bebekle hamile kalan oldu mu? Çok üzgünüm iyi şeyler duymaya ihtiyacım var.
çok sağol ya.evet yumurtam var. adetlerim de düzenli. iki aşılamamda da yumurta kalitesi iyi demişti.Canım ben 0.41 amh ile hamile kaldım femara kullandim başka tedavi uygulanmadı benim doktorum amh falan çok mühim değil ultrasonda baktigim zaman o ay yumurtan var mı o önemli dedi vardı ve yumurtam kaliteli büyüsün diye femara verdi uzulme zamanı geldiğinde Rabbim verecektir.
Doktor bitkisel şeylere yönelme diye sıkı sıkı tembihliyor. ne yapacağımı şaşırdımÇok örneğini okudum bu sitede. Ümitsizliğe düşmeyin sakın. 0,1 le bile hamile kalan var tüp bebekle.
Ama ibrahim saraçoğlunun amh için kürlerini araştır derim. Hatta direkt iletişime geç mail at sor. Cevap veriyorlar.
2.tüp bebeğe başlayacağım ay hamile kaldığımı öğrendim..ilk denemem başarısızdı..benim yaşım senden daha genç ama amh değerim 0.74 idi...hamile kaldığım ay çok dua ettim Rabbimden evlat diledim .arı sütü ve bal çörek otu tarçın kürü yaptımBugün amh testi sonucum çıkmış. 0,79. Bayağı üzüldüm. 34 yaşındayım 2 aşılamam tutmadı. Tüp bebeğe başlayacağız bir iki ay içinde. Değeri düşük olup da tüp bebekle hamile kalan oldu mu? Çok üzgünüm iyi şeyler duymaya ihtiyacım var.
Tüp bebekle mi canım.0.9 amh ile tup bebek ile hamile kaldım
Hadi ya inşallah bana da nasip olur. Çok sağol.2.tüp bebeğe başlayacağım ay hamile kaldığımı öğrendim..ilk denemem başarısızdı..benim yaşım senden daha genç ama amh değerim 0.74 idi...hamile kaldığım ay çok dua ettim Rabbimden evlat diledim .arı sütü ve bal çörek otu tarçın kürü yaptım
EvetTüp bebekle mi canım.
Dr kimdi sizin? Benim de 0,37 Amh. 34 yaşındayım. Bu ay klomen deneyelim diye gittim bir doktora. Olmazsa öbür ay tüpe başlıcam. Aslında bir deneme daha yapmıştım tüp bebek ama yumurtam bir tane büyüdü çatladı toplanmadan. Ben de Amh kürü yapıyorum. Ve klomen kullanıyorum. Belli önde giden bir yumurta yok dedi dr anlamadım. Kaç tane folikül var dedim. Bikaç tane diyor.ya illa ki ısrarla sormam mı lazımdı! Söylesene işte kaç tane var. İnş doğal yoldan olur sizin gibi çok istiyorum çünkü tüp bebek yorucu ve maddiyat olarak da altından kalkmak zor.Canım ben 0.41 amh ile hamile kaldım femara kullandim başka tedavi uygulanmadı benim doktorum amh falan çok mühim değil ultrasonda baktigim zaman o ay yumurtan var mı o önemli dedi vardı ve yumurtam kaliteli büyüsün diye femara verdi uzulme zamanı geldiğinde Rabbim verecektir.
Benim iki aşılama da da yumurta oluştu aslında. İlkinde 3,ikincisinde 2 yumurtam vardı. Niye düşük çıktı anlamadım. Kür ne kürü canım. Ben de ocakta bir aksilik olmazsa tüp bebeğe başlayacağım.Dr kimdi sizin? Benim de 0,37 Amh. 34 yaşındayım. Bu ay klomen deneyelim diye gittim bir doktora. Olmazsa öbür ay tüpe başlıcam. Aslında bir deneme daha yapmıştım tüp bebek ama yumurtam bir tane büyüdü çatladı toplanmadan. Ben de Amh kürü yapıyorum. Ve klomen kullanıyorum. Belli önde giden bir yumurta yok dedi dr anlamadım. Kaç tane folikül var dedim. Bikaç tane diyor.ya illa ki ısrarla sormam mı lazımdı! Söylesene işte kaç tane var. İnş doğal yoldan olur sizin gibi çok istiyorum çünkü tüp bebek yorucu ve maddiyat olarak da altından kalkmak zor.
Nerde başlayacaksın?Benim iki aşılama da da yumurta oluştu aslında. İlkinde 3,ikincisinde 2 yumurtam vardı. Niye düşük çıktı anlamadım. Kür ne kürü canım. Ben de ocakta bir aksilik olmazsa tüp bebeğe başlayacağım.
Benim fsh yüksek değil normal aralığında o yüzden kullansam mı bilemedim. Gerçekten de ben de aşılamayla hemen olur sanıyordum. Maalesef olmadı. Tüp bebekte de çok umutlu değilim. İnşallah Rabbim çok uğraştırmadan nasip eder.Kür olarak hayıt otu ekstraktı kullanıyorum şurup gibi.temmuZda fsh 15 di hatta hatırlıyorum devlette baktırmıştım doktor bana direk tüp bebek yapabilirsin demişti. Ben daha ozmn tüp bebek ne onu tam bilmiyordumbu ay 10 a düşmüş. Hayıt otunu çok duydum forumda da kullanan çok.
Elazığ'dayım üniversite hastanesinde ilk deneyeceğim. Olmazsa da il dışı düşüneceğim sanırımNerde başlayacaksın?
Trabzonda yaşıyorum ben canım. Ovülasyon testi almıştım ben yumurtamın olgunlaşıp çatlama gününü de yakalamıştım tüp bebek için durumum yok zaten benim. Rabbim gönlüne göre versinDr kimdi sizin? Benim de 0,37 Amh. 34 yaşındayım. Bu ay klomen deneyelim diye gittim bir doktora. Olmazsa öbür ay tüpe başlıcam. Aslında bir deneme daha yapmıştım tüp bebek ama yumurtam bir tane büyüdü çatladı toplanmadan. Ben de Amh kürü yapıyorum. Ve klomen kullanıyorum. Belli önde giden bir yumurta yok dedi dr anlamadım. Kaç tane folikül var dedim. Bikaç tane diyor.ya illa ki ısrarla sormam mı lazımdı! Söylesene işte kaç tane var. İnş doğal yoldan olur sizin gibi çok istiyorum çünkü tüp bebek yorucu ve maddiyat olarak da altından kalkmak zor.
Bugün amh testi sonucum çıkmış. 0,79. Bayağı üzüldüm. 34 yaşındayım 2 aşılamam tutmadı. Tüp bebeğe başlayacağız bir iki ay içinde. Değeri düşük olup da tüp bebekle hamile kalan oldu mu? Çok üzgünüm iyi şeyler duymaya ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?