Amh değeri düşük olup tüp bebekle hamile kalanlar var mı? Desteğinize ihtiyacım var.

Capanin Gururu Teyom

Nirvana
Pro Üye
26 Mart 2018
28.453
127.973
598
Bugün amh testi sonucum çıkmış. 0,79. Bayağı üzüldüm. 34 yaşındayım 2 aşılamam tutmadı. Tüp bebeğe başlayacağız bir iki ay içinde. Değeri düşük olup da tüp bebekle hamile kalan oldu mu? Çok üzgünüm iyi şeyler duymaya ihtiyacım var.

Çok örneğini okudum bu sitede. Ümitsizliğe düşmeyin sakın. 0,1 le bile hamile kalan var tüp bebekle.
Ama ibrahim saraçoğlunun amh için kürlerini araştır derim. Hatta direkt iletişime geç mail at sor. Cevap veriyorlar.

Canım yukarda yazdığım sanaydı

çok sağol ya.evet yumurtam var. adetlerim de düzenli. iki aşılamamda da yumurta kalitesi iyi demişti.

Doktor bitkisel şeylere yönelme diye sıkı sıkı tembihliyor. ne yapacağımı şaşırdım

2.tüp bebeğe başlayacağım ay hamile kaldığımı öğrendim..ilk denemem başarısızdı..benim yaşım senden daha genç ama amh değerim 0.74 idi...hamile kaldığım ay çok dua ettim Rabbimden evlat diledim .arı sütü ve bal çörek otu tarçın kürü yaptım

Hadi ya inşallah bana da nasip olur. Çok sağol.

Dr kimdi sizin? Benim de 0,37 Amh. 34 yaşındayım. Bu ay klomen deneyelim diye gittim bir doktora. Olmazsa öbür ay tüpe başlıcam. Aslında bir deneme daha yapmıştım tüp bebek ama yumurtam bir tane büyüdü çatladı toplanmadan. Ben de Amh kürü yapıyorum. Ve klomen kullanıyorum. Belli önde giden bir yumurta yok dedi dr anlamadım. Kaç tane folikül var dedim. Bikaç tane diyor.ya illa ki ısrarla sormam mı lazımdı! Söylesene işte kaç tane var. İnş doğal yoldan olur sizin gibi çok istiyorum çünkü tüp bebek yorucu ve maddiyat olarak da altından kalkmak zor.

Benim iki aşılama da da yumurta oluştu aslında. İlkinde 3,ikincisinde 2 yumurtam vardı. Niye düşük çıktı anlamadım. Kür ne kürü canım. Ben de ocakta bir aksilik olmazsa tüp bebeğe başlayacağım.

Ben de yazın klomen denedim 3 yumurta olmuştu ama gebelik olmadı. Ben sanıyordum ki ilaç verdimi yada tüp bebek yaptımı hemen çocuk oluyor. İnsan başına gelince öğreniyor araştırıyor.çok zor işler Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Kür olarak hayıt otu ekstraktı kullanıyorum şurup gibi.temmuZda fsh 15 di hatta hatırlıyorum devlette baktırmıştım doktor bana direk tüp bebek yapabilirsin demişti. Ben daha ozmn tüp bebek ne onu tam bilmiyordum bu ay 10 a düşmüş. Hayıt otunu çok duydum forumda da kullanan çok.

Benim fsh yüksek değil normal aralığında o yüzden kullansam mı bilemedim. Gerçekten de ben de aşılamayla hemen olur sanıyordum. Maalesef olmadı. Tüp bebekte de çok umutlu değilim. İnşallah Rabbim çok uğraştırmadan nasip eder.

Trabzonda yaşıyorum ben canım. Ovülasyon testi almıştım ben yumurtamın olgunlaşıp çatlama gününü de yakalamıştım tüp bebek için durumum yok zaten benim. Rabbim gönlüne göre versin

burda okuduklarima gore 0.01 le bile kalan var. amh degeri yumurta rezerviniz yani menapozunuz hakkinda da bilgi veriyor. Her yil biraz daha azaliyor sigara alkol cok etkiliyorMus. Birazda genetik annenizin menapoz yasi size referans.Tup bebek onermelerinin asil nedeni oyalanmamak cunku her gecen surec daha azalacagi icin vakit kaybetmemek. Yumurtaniz guzel olusuyorsa catliyorsa , yumurta gelistiriciler fayda ediyorsa bosuna kafaniza takmayin tup bebekle sonuc alirsiniz Dogal yolla bile olurda dedigim gibi zamanda kiymetli. Benim tavsiyem tup bebek surecinizde ari sutu bal polen tuketin cok faydali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…