• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Adetin ikinci günü ilk kontrolüme gittim üçüncü günü yaptırmamı istediği testler vardı sonrasında adetim bitince yumurta büyütme ilaçlarına başladım. FSH değerim kaç çıkmıştı inan hatırlamıyorum canım çünkü zaten bu sürecin içerisine girmiş olmak ve borç ile tedavi parasını bulmuş olmak beni çok üzmüştü o yüzden değerlerimi pek hatırlamıyorum hatırladığım tek şey AMH oda 0,62 ydi.

Gonal-f dediğim gibi yumurta büyütme iğnesi, sonrasında yumurtayı çatlatma iğnesi oluyorsun daha sonra transfer aşamasına gelince transferden 5 gün önce adet olmamak için Lucrin diye bir iğne vuruluyorsun, rahim kalınlaştırıcı haplar ve kan sulandırıcı iğneler bir de progestan iğnesi kullanıyorsun tabii tedavinin her aşamasında farklı iğne ve farklı dozlarda bunlar bir de kişiye değişiyor oda var herkese aynı süreci uygulamıyorlar canım.

Doktorum işinde çok iyi ve ekibi de çok ilgili o yüzden hiç aklımda soru işareti kalmadı tedavi boyunca. Herhangi bir ek gıda takviyesi almadım sadece folikasit kullandım ve vitamin değerlerime bakıldı gerekli olanlar için vitamin iğnesi ve vitamin hapları kullandım. Tüp bebek tedavisi ile çocuğum olacağı hiç aklıma gelmezdi çünkü ben hep rutin doktor kontrolüne giden biriydim bekarken de evliyken de. Ama hiç iyi bir doktora denk gelememişim ki sorunları görüp söylememişler maalesef. O yüzden bir anda kendimi bu süreçte bulmuş olmak beni pskolojikmen çok yıprattı. Gerek iğnelerin acısı gerekse bu süreçte çalışıyor olmam stresimi 2 ye katladı ama Allah razı olsun eşim her zaman destekçimdi o olmasaydı bu kadar motive olamaz ve bu kadar az hasarla atlatamazdım.

Olumsuz düşünmemek, verirse de vermezse de nasip edecek olanın Allah olduğunu bilmek size her zaman kazandırır ben bunu deneyimledim. Rabbim bu yolda emek veren herkese nasip etsin, kucaklarınızı boş bırakmasın inşaAllah 🤲🏻
Merhabalar bakırköy internationalda tedavi olmuşsunuz yumurta dondurma yaptılarmı size 17,500 bu fiyata dahilmiydi. Transver ücreti tek olarak ne kadar verdiniz hastaneye acaba

Merhabalar bakırköy internationalda tedavi olmuşsunuz yumurta dondurma yaptılarmı size 17,500 bu fiyata dahilmiydi. Transver ücreti tek olarak ne kadar verdiniz hastaneye acaba

Toplamda 3 yumurtam vardı 1 tane kaldı ve o donduruldu doktorum bana havuz yöntemi önerdi ama bütçem yetmediği için baştan masraf yapamadım ve transfer istedim 10-15 gün sonra o kalan yumurtamı çözdürüp transfer yaptılar. 17.500 TL’ye; tedavi boyunca kullandığım iğneler-ilaçlar, yumurta toplama ücreti, yumurta dondurma ve transfer ücreti de dahildi. Yumurta toplama da covid testi istendi oda pakete dahildi hastanede ücretsiz yaptırdım ama transfer icin istendiğinde dahil değildi dışarıda ücretli yaptırdım çünkü acıbademde aşırı maliyetli bu covid testi. Bir de transferden sonra 10. Gün beta hcg testi istiyor doktor (5. Gün embriyosuydu benim) oda ücretsizdi sonrasında katlanıyor mu diye bakmak için 2 kere daha hcg testi yaptırdı doktorum oda pakete dahildi ücretsizdi. Son olarak keseyi görmek icin de para almadı ondan sonra kalp atışını duymak için de gitseydim ücretliye dönecekti gidemedim cünkü doktor profesör olduğu için muayene ücretleri aşırı uçuk beni aştı üzülerek devam edemedim.

Toplamda 3 yumurtam vardı 1 tane kaldı ve o donduruldu doktorum bana havuz yöntemi önerdi ama bütçem yetmediği için baştan masraf yapamadım ve transfer istedim 10-15 gün sonra o kalan yumurtamı çözdürüp transfer yaptılar. 17.500 TL’ye; tedavi boyunca kullandığım iğneler-ilaçlar, yumurta toplama ücreti, yumurta dondurma ve transfer ücreti de dahildi. Yumurta toplama da covid testi istendi oda pakete dahildi hastanede ücretsiz yaptırdım ama transfer icin istendiğinde dahil değildi dışarıda ücretli yaptırdım çünkü acıbademde aşırı maliyetli bu covid testi. Bir de transferden sonra 10. Gün beta hcg testi istiyor doktor (5. Gün embriyosuydu benim) oda ücretsizdi sonrasında katlanıyor mu diye bakmak için 2 kere daha hcg testi yaptırdı doktorum oda pakete dahildi ücretsizdi. Son olarak keseyi görmek icin de para almadı ondan sonra kalp atışını duymak için de gitseydim ücretliye dönecekti gidemedim cünkü doktor profesör olduğu için muayene ücretleri aşırı uçuk beni aştı üzülerek devam edemedim.
Canım gittiğin doktorun ismail hocamıydı bende ona gidiyorun yeni başladım transver için gün bekliyorum. Dondurma yaptı bana maliyet baya arttı onun için sordum ek transver ücretinide alıcaz dedi onun fiyatını vermediler 4 5 bin tutarmı acaba şimdye kadar 13 verdim bende . Birde sonradan muane için ücreti gerçekten çok pahalı muanesi bende başka doktora gitmek istiyorum sonrası için kalp atışına kadar ücret ödemesi yapmamışsın bunu öğrenmem iyi oldu canım. Covid testini ben dışarıda yaptrdım burda yaptrmak istersen ücret alıcaklardı senden iyiki almamışlar benden alıcaklardı ücreti.
Birde canım adetten kaç gün sonra transver yapıldı sana. O sırada kullandığın ilaçlar pahalımıydı rahim hazırlığı için

Merhaba arkadaşlar benimde amh 1 adetlerim cok azaldı sizde bu durumu yasiyormusunuz.36 yasindayim

Canım gittiğin doktorun ismail hocamıydı bende ona gidiyorun yeni başladım transver için gün bekliyorum. Dondurma yaptı bana maliyet baya arttı onun için sordum ek transver ücretinide alıcaz dedi onun fiyatını vermediler 4 5 bin tutarmı acaba şimdye kadar 13 verdim bende . Birde sonradan muane için ücreti gerçekten çok pahalı muanesi bende başka doktora gitmek istiyorum sonrası için kalp atışına kadar ücret ödemesi yapmamışsın bunu öğrenmem iyi oldu canım. Covid testini ben dışarıda yaptrdım burda yaptrmak istersen ücret alıcaklardı senden iyiki almamışlar benden alıcaklardı ücreti.
Birde canım adetten kaç gün sonra transver yapıldı sana. O sırada kullandığın ilaçlar pahalımıydı rahim hazırlığı için

Benim doktorum Murat beydi canım. Yumurta dondurma maliyeti tüp bebek paket fiyatına dahildi benim senden ekstra mı aldılar? Belki sistemleri değişmiştir bilemedim ama bana uygulanan ücretlendirmelerin hepsi yazdığım gibiydi. Bu arada ben kalan tek yumurtamı transfer isteyince bana Lucrin diye bir iğne vurdular tekrar adet olmamam için ki o sırada estrofem başladık rahim kalınlaşsın diye 24 ağustosta yumurtalar toplandı 22 eylülde transfer yapıldı bana öyle söyliyim daha net anlaşılır. Transfer için kullanılan ilaçlar pahalı değildi Lucrin iğneye 410 TL vermiştim. Gebe kaldıktan sonra 2 paket oksapar kullanmıştım 12. Haftaya kadar da prolutex iğne kullandım, fitile devam ediyorum halâ o şekilde ilerledi sürecim.

Senin kaç yumurtan toplandı?

Benim doktorum Murat beydi canım. Yumurta dondurma maliyeti tüp bebek paket fiyatına dahildi benim senden ekstra mı aldılar? Belki sistemleri değişmiştir bilemedim ama bana uygulanan ücretlendirmelerin hepsi yazdığım gibiydi. Bu arada ben kalan tek yumurtamı transfer isteyince bana Lucrin diye bir iğne vurdular tekrar adet olmamam için ki o sırada estrofem başladık rahim kalınlaşsın diye 24 ağustosta yumurtalar toplandı 22 eylülde transfer yapıldı bana öyle söyliyim daha net anlaşılır. Transfer için kullanılan ilaçlar pahalı değildi Lucrin iğneye 410 TL vermiştim. Gebe kaldıktan sonra 2 paket oksapar kullanmıştım 12. Haftaya kadar da prolutex iğne kullandım, fitile devam ediyorum halâ o şekilde ilerledi sürecim.

Senin kaç yumurtan toplandı?
12 tane yumurtam toplandı canım 5i döllendi. Embryo kalitesini sorduğumda da düzgün cevap alamadım biraz kızdım onlara sadece iyi kalitede dediler sanki anlamıyormuşuz gibi davranıyolar.

Merhabalar

Benim de amh değerim 0.06 çıktı. 30 yaşındayım ve 9 aylık evliyim. Doğal yollarla hamile kalma şansım yok mu?
Adet gördüğün sürece her türlü yoldan hame kalma şansın var :) ama benim edindiğim tecrübelere göre maddi durum varsa tüp bebek yaptırmak daha mantıklı.. Zaman aleyhimize işliyor malesef çünkü.. Bir doktora gidip ultrasonda folikül batırın isterseniz

12 tane yumurtam toplandı canım 5i döllendi. Embryo kalitesini sorduğumda da düzgün cevap alamadım biraz kızdım onlara sadece iyi kalitede dediler sanki anlamıyormuşuz gibi davranıyolar.

Evet bak o konuda banada aynısını yaptılar sonrasında ben araştırdım baktım insanlar A kalite B kalite ya da 3. Gün embriyosu 5. Gün embriyosu diye sınıflandırıyor tekrar aradım hastaneyi embriyolog ile görüşmek istediğimi söyledim, aktardılar embriyoloğa siz bana sadece iyi kalite dediniz embriyo için ama ben araştırdığımda bunlatı öğrendim bu benim 10. Tüp bebek denemem değil bana detaylı bilgi verir misiniz dedim ondan sonra açıkladı bana embriyolog

Evet bak o konuda banada aynısını yaptılar sonrasında ben araştırdım baktım insanlar A kalite B kalite ya da 3. Gün embriyosu 5. Gün embriyosu diye sınıflandırıyor tekrar aradım hastaneyi embriyolog ile görüşmek istediğimi söyledim, aktardılar embriyoloğa siz bana sadece iyi kalite dediniz embriyo için ama ben araştırdığımda bunlatı öğrendim bu benim 10. Tüp bebek denemem değil bana detaylı bilgi verir misiniz dedim ondan sonra açıkladı bana embriyolog
Banada ikisi iyi kalitede diğerleri daha iyi kalite diye cevp verdiler canım a kalite b kalite diye bile demediler

🙂🙂 tabiki bogmadiniz amh böyle görünce hiç diğer tedavilere kalkmadı Dr direk tüp bebek dedi TEDAVİ BAŞINDA 4 yumurta var hepsini toplarız demişti ama eşit olarak buyumedikleri için sadece 2 yumurta topladı 1.dollendi 3.gunde transfer yapıldı tek şansım var anlayacağınız 🤲
Merhaba inşallah tutunur güzel haberlerinizi alırız. Benim de 1 embriyom var 5. Gün blasti ama yaşım 37 olduğu için 2 transfer yapilabiliyormus. Biz de tekrar toplama işlemi yaptırdık 2 yumurta elde edildi şuan 5. Günleri haber bekliyorum. Artık bu ay bana da transfer yapılacak ya 2 tane ya 1 tane
Rabbım isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Banada ikisi iyi kalitede diğerleri daha iyi kalite diye cevp verdiler canım a kalite b kalite diye bile demediler

Ben arayıp detaylı bilgi istediğimde bana A,B diye sınıflandırma yapmıyoruz biz kalite seviyesine göre iyi,orta,kötü olarak değerlendiriyoruz o sekilde bilgi veriyoruz demişlerdi. İnşaAllah güzel sonuçlar alırsın sende 🤲🏻🥰

amh im 0.2 ayda bir tane yumurtam ancak bulunabiliyor.malesef 2 bebeğini de kaybettim.kaybetme sebebim kromozom analizimde de problem var.genetik bozukluk var .bu yüzden hamile kalsam bile kalp atışları duruyor.tek başına amh çok büyük bir problem değil.sadece daha dikkatli hızlı davranmak gerektiğini gösteriyor amh düşüklüğü
merhaba..tekrar hamile kalabildiniz mi sağlıklı doğumunuz oldu mu?
Ölen Bebekte bende ve babada tüm genetik araştırmalar yapıldı herşey sağlıklı . Sağlıklı doğan bebekten öncede 2 bebeğimi 18 haftada kaybettim.. Herşey normaldi ki ölen bebeklere ağla ağla stresten amh fsh hepsi delirmiş. Sonra ki bebeğim iğnelerle sağlıklı doğdu. Sonra yine kaybettim. Sadece bende iki gende pıhtılaşma var. 20. Haftayı tamamlayamadı ölen bebekler.coraspin kullanıyorum ve İğnenin dozunu da arttırdı bu defa doktorum.
pıhtılaşmanız neydi hangi iğneyi kullandınız acaba? ben iğne kullanmama rağmen 3.bebeğimi de kaybettim
kromozom analizi yaptırdınız mutlaka kromozom analizi yaptırım ihmal etmeyin.benim de amh 0 .2 iki kez dogal yoldan hamile kaldim kalp atışları durdu. iki kez de tup bebek yaptırdım negatif sonuçlandı.kromozom analizi akla geldi ve benim bozukluk cikti düşük sebebim kromozomda delasyonmus
hangi kromozonda sıkıntınız çıktı ki
Arkadaşlar nolur yalvarırım bana da yardımcı olun amh 0.09 cıktı normalde adetlerim hep düzenli menapoza riskim var 5 kaybım var genetik araştırma yapılıyor tüp bebek icin ekimde gidicem kullandığınız bisey varmı yumurtalar icin Allah rızası icin bana da yardım edin nolur 😭
benimde 3 kaybım bir kimyasalım var.sağlıklı gebeLİğiniz oldu mu
Ah canım kadınlar. Vaktim yok uzun uzun yazmaya sonra yazarım ama beni bilenler bilir çok uğraştım bebeğim olması için. 26 ay boyunca sayısız tüp bebek yaptım ayrıca 4 - 5 sene önce amh im 0.50ydi fsh'ım 19 du taa o zamanlar.
Şimdi yanımda 4 aylık melek yavrum uyuyor. Sakın vazgeçmeyin denemeye devam. Allah herkese bu güzelliği tattirsin inşallah. Hepinize bol şans.
Allah bağışlasın..yeniden hamilesiniz galiba amh değeriniz kaç olmuş tekrar baktırmış mıydınız? sağlıkla ilerlesin inşallah

budeğerlere adetlıykenmı bakıldı arkadasım eğer adetlıysen guzel değerlerın bır skntı yok amh değerı 0,01 olp spontone gebelık yaşayanlar var stres yapma ama yaş gereği çok vaktın yok aşılama düşünmednmı hıc
amh değerı 0,01 olup kalanları okusak umut olacak bizlerede di mi?

Back