AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Hayıtı nasıl kullandınız, hemen soğan kürünün arkası namı kullandınız, sağlıklı ilerlesin inşallah gebeliğiniz

Hayıtı nasıl kullandınız, hemen soğan kürünün arkası namı kullandınız, sağlıklı ilerlesin inşallah gebeliğiniz
Aminn, Allah razı olsun , inşallah,Evet hemen arkasından yaptım soğanı da 15 gün sabah akşam içtim Saraçoğlunun kür setini almıştım. Sabah akşam bir çay kaşığı hayıtı az dövdüm bir çay bardağı kaynamış suda 3 dk kısık ateşte kaynattım . Sıcakken süzdüm, ılıyınca içtim ama hayıtın önemli noktası 6 ayı geçmeyecekmiş toplanma süresi, yaradana sığınıp güvenip almıştım

Bilgilendirme için tşkler, kür seti derken içinde sadece hayıtmı var

Bu saraçoğlunun tam olarak ne geçiyor isim olarak kusura bakmayın çok sordum bende belki bizede faydası olur diye soruyorum işte
Estafirullah, ben sitesinde yazı yazdım canlı yardıma onlar soru sordu ben cevapladım ona göre paket önerdiler

Bana umut oldunuz. 2 buçuk senelik evliyim doğal yolla hiç hamile kalamadım. Fsh hep 4-5-6 çıkıyor. Lh 2-3 arası. Tsh 1-2 arasi. E2 45. Prolaktin ise 23-28 arası. Ama benim amh değerim 0.66 ve eşimde sayı 5 milyon ileri hareket%10 morfoloji 2. Dna hasarı vardı 6 ay önce baktirdigimizda şimdi nasıl bilmiyorum. Hazıranda tüp bebek yaptırdık 2 yumurtam vardı gelişti ama doktor ihmali erken çatladı. Eylülde başka yerde 2.tüp bebek yaptırdık 8 yumurtam cıktı ama sadece 2 embriyom 5.Güne gitti iyi kalite olarak ikisi de transfer edildi kimyasal gebelik oldu geçen ay. Şuan çok yiprandigimiz için vitamin takviyesi besinler kullanıp 1 sene tüp bebek yaptırmayı düşünmüyoruz. Yumurta takibi yaptirabilirim belki önümüzdeki ay

Masallar cok cok sevindim insallah bende hamile kalabilirim biz basladık tüp bebek tedavisine iğneleri kullanma asamasındayım bana dua edin olur mu rabbim saflıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah

Ne güzel yazmışsınız cok tesekkur ederim ben hic gebelik yasamadım sanıyorum ki hic kalamayacağım yani öyle bir korku doluyor içime sonra dönüp Rabbime yalvarıyorum biliyorum ki o duyacak. Ve bizim gibi evlat hasreti ile yanan herkesi düştüğü bu durumdan cıkartacak. Allah varsa umut her zaman var ben tüp bebege basladım iğne asamasındayım pazartesi kontrole gittiğimde 4 yumurtam olusmus dedi doktor. Amh düşüklüğüne göre iyi sayıda yumurta dedi üzme kendini bazen hiç yumurtası olmayan hastalarım oluyor tedavi iptal oluyor dedi. Ben o 4 tane yumurtanın olmasına öyle şükrettim ki anlatamam. Bunada şükür. Yarın tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek inşallah yumurtaların kailteli cıkarda bende sizler gibi hamile kalırım. Sizin adınıza cok sevindim rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba. Ben artık 40 yaşına girdim. 1,5 yıllık evliyim.Sizin gibi amh değerim düşük,0,75. 2 kez tüp denedik. Tekrar tüp bebek yaptırmak için vitamin takviyesi alıyorum. Bazen kendime çok kızıyorum. Evlenmeye çok geç kaldığım için.Geçen hafta gittiğim dr %25 şans verdi. Yaşımdan dolayıymış. Artık hayattan zevk alamaz duruma geldim.

Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun.yumurta görünmesi ve 4 tane olması çok iyi.inşallah güzel güzel büyüyüp transfer gunune ulaşırlar güzel haberlerini duyarız inşallah tup bebege başlıycaktım.hamile oldugumu ogrenmistim.doktorum 3-4 yumurta çıksa daha ne isteriz demişti.kısmet olmadı.hamileyim diye çok mutlu olmuştum sevincimi burda paylaşmıştım.annemlerde ziyaretteyken kanamam oldu.haliyle farklı doktora gittim.birsaglık problemim olup olmadigini sordu amh dusuklugu degerim 0.21 deyince çok şaşırdı.mucize yaşamışsın dedi.
Ekim ayında kimyasal gebelik yaşadım.aralık ayında tekrar gebelik yaşadım.9.haftda kalbi durdugu için kaybettim bebeğimi
Umarım tekrar bunu yaşayabilirim.

Ahh cok üzüldüm bu degerlerle hamile kalmamız zor evet ama kalırsakta eger düşme riski cok fazla rabbim o güzelliği bir daha tattırsın sana canım

siz mucizenin adı olabilir misinizçok sevindim yaaa ben de saraçoğlu menepoz kürünü uyguladım 5 ay önce adetlerim düzene girdi çok şükür ama soğan hayıt suyu testere çörekotu yağı kullandım devamı vardı iş yüzünden devam edemedim.şimdisoğan küründen tekrar başlaıdmm..ya inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Allah sabır versin
Benimde amh 0.44
Kasım ayında çatlatma iğnesi ile hamile kaldım aralık ayında kalbi durdu bebeğimin ve düştü
Doktorum amh değerin düşük olduğundan beklediğimiz birşeydi dedi
Genetikli tüp bebek önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…