AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Off sormayın yeni yila berbat bi psikolojiyle girdim kendim yetmedi annemi de mahvettim. Çok yoğun bir dr bazı konuşmalar üstün körü olabiliyor maalesef
Benim doktorum da oyle. Ancak ben israrla soruyorum. Bu sefer Hatta gecistirdigini dusundum Baska bir doktora daha gitme ihtiyaci hissettim.

bana da yazarmisiniz.ben folik asit içiyorum günde bir tane.gunde bir tane de q10 kullanıyorum.aslinda tüm değerlerin normal çıkıyor genel olarak.amh çok düşük sadece.

Bana da ney ne kadar nasıl kullandığınızı yazar mısınız? Belki vesile olur... Rabbimin mucizesi olur...

Aldiginiz ilaclari ve miktarlarini bana da yazar misiniz? Tesekkurler

Merhaba bana da yazarsanız cok sevinirim.

Bana da yazarmısın özelden de yazmıştım sana

Diğer isteyen tüm arkadaşlara mesaj attım ama sizin mesaj gönderimi kapalı.
Siz bana mesaj yazın ben cevap olarak yazayım size.
Merhabalar. Sıkıntı olmuyorsa açıkta yazabilirsiniz, genelde yazıyor herkes ama, bNada yazarsanız sevinirim, tşk ederim buarada

Banada yazabilir misiniz acaba

Ben prp yaptırdım Kasım 2019 da faydasını gördüm tabi prp bin yanında vitamin hapları kullandım incir kürü yaptım hayıt otu kaynatıp ictim

Merhaba bu degerlerle hamilelik oldu mu kür flan kullandınız mı
İncir kürü yapın hayıt otu kaynatıp için.ari sütü bal polen yiyin bar çörek otu tarçın karışımını kullanın.biesteron omega3 kuenzim hapı kullanın tavdiye ederim özellikle boş folikul için.benimde bir önceki tedavide 2 yumurta toplanmıştı biri boş biride yarı olgunluktayidi tedavi iptal olmuştu.6 ay boyunca bu yazdıklarımı yaptım. Çarşamba yumurtalarim toplandı 7yumurta toplandı 3 u dollendi kısmet olursa yarın transfer gunum

İlaç tedavisinde hayıt tohumunu içmeye devam ettiniz mi?Saraçolunan mi aldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…