AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Ozamanlar duzensizdi 60 gün adet olmadım fsh yuksekken sonra düzene girmişti tam gunu gününe oluyodum
Bu amh okayını anlamıyorym adeti duzensiz olan gormeyen dusuk amh liler var ama gunu gunune olan da var.menopoz a ne zaman girilir bunun kesin gostergesi degil sanırım yani 0.01 ile 3 yıl duzenli regl goren de var

Bu amh okayını anlamıyorym adeti duzensiz olan gormeyen dusuk amh liler var ama gunu gunune olan da var.menopoz a ne zaman girilir bunun kesin gostergesi degil sanırım yani 0.01 ile 3 yıl duzenli regl goren de var
Merhaba, yumurtalık rezervi menopozdan 10 yıl önce azalmaya başlıyor. Yumurtalık rezervi azaldıkça kalite de azalıyor. Menopoza kadar her ay yumurtladığınız ve hormonlarınız normal olduğu sürece adetiniz düzenli kalabilir, bu yumurtanızın kaliteli olduğu ya da normal yolla hamile kalabileceğiniz anlamına gelmez ama. Zaten sıkıntı da bu, gitgide azalmadan önlemini alıp tüp yapmak.

Merhaba geçen süre içerisinde hamile kalabildiniz mi acaba? @nghnblg değerleriniz benimki ile çok benzer?
Merhaba. Sene 2019'un sonları yazdıklarınızı okuyorumda sizlerle aynı kaderdeyiz. Geçen iki yıl içerisinde herhangi birdegisiklik yasayan arkadaşlar varmıdır. Ayrıca benim de AMH değerim 0.01 cıktı PRP diye birseyi denememi söylüyorlar hiç deneyen varmıdır. Yaşadığınız tecrübeleri aktarırsanız çok sevinirim.

yumurta rezervini anlamanın en garanti yolu regl 2.yada 3.günü vajinal ulturason ile yumurta rezervi ine bakmak hormonlara takılmayın

yumurta rezervini anlamanın en garanti yolu regl 2.yada 3.günü vajinal ulturason ile yumurta rezervi ine bakmak hormonlara takılmayın
Geçen doktor bana da bu açıklamayı yaptı biz amh ı kadınlar gencim daha rezervim az olamaz dediklerinde adetin 2. Günü baktığımız vaginal usg yi desteklemek için veririz hastaya hani senin amh da düşük bak folikülün de az demenin kantitatif göstergesidir bizim için dedi.

Prp yi bı arkadaşım denedi başarı oranı %20 yanlış hatırlamıyorsam ama gerçekten cevap veren hastadan baya güzel yumurta toplanıyor.
Ben bu doktorlari anlamadım 1 amh için bana da az az az deyip durdular tek tüpüm olduğu için tüp bebek yap yap dediler. 1 kere doğal yolla bı kere tüp bebekle gebe kaldım.
Sonra tekrar doğal yolla gebe kaldım ve oğlumu doğurdum.
Bir doktor bana 0.01 amh ile doğal yolla gebe kalan hastam var dedi, tüp bebek merkezlerinde de de 0.01 amh ile doğal yolla gebe kalan hasta çok duydum.
Vücudunuzu güçlendirin. A,e,c,B12, folik, d vitamini kullanım bu kar yumurta kalitesini arttıran gerekli vitaminler, testere dişli aslan pençesi kullanın. Allah'ın izniyle güzel bı evladınız olur.
Bı konunun birinde geçen gün okudum kadın sizden daha az amh ile ikinci çocuğunu doğurdu. Bulsamda kopyalasam size.

merhaba benim de amh im çok düşük geçenler de ordu ya özel bir hastaneye bülent trad geldi ücretsiz muayene yaptı hastaları.bama da doğrudan prp önerdi ama karar veremedim hem mali külfet hem de tam anlamıyla garantili bir yöntem de degil.denemeye değer mi bilmiyorum

Benim amh 1.61 kist hastasiyimyasina göre amh iyi dedi ama ultrason görüntüsünü beğenmedi çok üzgünüm

Benim amh 1.61 kist hastasiyimyasina göre amh iyi dedi ama ultrason görüntüsünü beğenmedi çok üzgünüm
O da aydan aya degisirmis. Zaten 5 mm uzerinde ki folikulleri usg ile gorebiliyorlarmis. Onemli olan sayi degil kalite. Rezervi az olanlara havuz yapilabiliyormus. Sonucta bize bir tanesi lazim bir tanesi bebek olacak. 10 olsa ne 3 olsa ne.

Sakin ama sakın üzülmeyin.
Ben amh testini ilk 34 yaşında yaptırdım. 1.1 çıktı. Bu değer 37 yaşına kadar degismedi.
Yok yumurtan az dediler, bı gittim yumurta kaynıyor iki yumurtalığım petek gibi görüntü, bı gittigimde bı tarafta iki bı tarafta 3 yumurta az az az deyip durdular.
Bı tüp bebek denedim 3 yumurta zor verdim.
Bı tüp denedim o kadar iyi yumurta verdim ki 6 sı 5. Güne gitti.
Bı bakmışsınız öyle kaliteli yumurtalar olmuş ve siz hamilesiniz. Vücudunuzu yumurta kalitesi için güçlendirin.
Ben yumurta kalitemi güçlendirmek için uğraştım. A,e,c,d,B12, folik asit kullandım. Testere dişli aslan pençesi içtim ve yumurtalarıma inanılmaz etkisi oldu.
Ve sonrasında doğal yolla gebe kaldım.

Kızlar bunlar da benim değerler, prolaktinim çok yüksek oldugu için dostinex kullanıyorum 1 ay boyunca kullanıcam,sonra tekrar kan vericem düştü mü diye bakacak doktor, prolaktinin yüksek çıkması da çok etkiliyormuş, yaşım 26 amh 1,43 çıktı kızlar sizce nasıl bir sonuç, yaşıma göre çok düşük dedi doktor ailede erken menopoza giren varmı diye sordu, bizim ailede hiç yok yani. Olabilir mi

Eklentiler

• 069A3799-D04C-4E04-9626-9D2D13A00BFE.jpeg
    82,5 KB · Görüntüleme: 99
Yumurtalığın birinden umut
Ay maşallah ben doğal gebelikten geçtim tüp olmaz diye korkuyorum artık.moralim alt üst vaziyette tedaviyi bırakmayı düşünüyorum

O da aydan aya degisirmis. Zaten 5 mm uzerinde ki folikulleri usg ile gorebiliyorlarmis. Onemli olan sayi degil kalite. Rezervi az olanlara havuz yapilabiliyormus. Sonucta bize bir tanesi lazim bir tanesi bebek olacak. 10 olsa ne 3 olsa ne.
Ya o kadar umutsuz konuştu ki tedaviyi bırakmayı düşündüm bi de toplam 5 yumurtam kaldı zannettim kötü oldum ben de sizin gibi düşünüyordum 1 yumurta yeterli değil mi bu iş için

Yumurtalığın birinden umut

Ay maşallah ben doğal gebelikten geçtim tüp olmaz diye korkuyorum artık.moralim alt üst vaziyette tedaviyi bırakmayı düşünüyorum
Ben d ve b12 vitaminlerin yumurta kalitesini arttırdığı kadınlar kulübünden öğrendim.
Sonra bı prof un yazısını buldun a,e,d,c,folikasit, B12 vitaminlerinin kaliteyi arttırdığını ve miktarlarını yazmıştı. Şok oldum çünkü gittiğim doktorlar bunlari söylemedi.
Ben 2 ay bu vitaminleri düzenli kullandım. Tüp bebek denedim Cok kaliteli ve fazla yumurta verdim. Doktorum bile şaşırdı. Vitamin miktarlarını aldı benden hatta ben profun yazısını da attım doktoruma.
Vitaminler her kadınlar işe yaramıyor ama yarayan da da benim gibi yarıyor.
Doktorlar söylüyor zaten vitaminleri kullanın etkisini gören kadınlardan baya iyi yumurta topluyoruz diyorlar.
Sakin umudunu kaybetme. Allah'ım en sevmediği kulu umutsuz kuludur.
Ve sakın moralini bozma bende aynı yollardan geçtim.
Mücadeleni ver inan ki sonu güzel olacak....

Inşallah Allah yardımcımız olsun.merak ettiğim bu vitaminleri eczaneden kafama göre alabilir miyim?Nasıl kullanacağım ne yapacağım yazabilir mısın

Ya o kadar umutsuz konuştu ki tedaviyi bırakmayı düşündüm bi de toplam 5 yumurtam kaldı zannettim kötü oldum ben de sizin gibi düşünüyordum 1 yumurta yeterli değil mi bu iş için
Doktorlarin bu yolda hastayi egitim durumuna gore anlayacagi sekilde bilgilendirmesi zorunlu yapmasi gereken bir sey. Bilgi vermeyi gectim bir de anlamsiz sekilde panik etmesine Insan sinir olur.

Doktorlarin bu yolda hastayi egitim durumuna gore anlayacagi sekilde bilgilendirmesi zorunlu yapmasi gereken bir sey. Bilgi vermeyi gectim bir de anlamsiz sekilde panik etmesine Insan sinir olur.
Off sormayın yeni yila berbat bi psikolojiyle girdim kendim yetmedi annemi de mahvettim. Çok yoğun bir dr bazı konuşmalar üstün körü olabiliyor maalesef

Inşallah Allah yardımcımız olsun.merak ettiğim bu vitaminleri eczaneden kafama göre alabilir miyim?Nasıl kullanacağım ne yapacağım yazabilir mısın
Ben tek tek içtim.
Her vitamine vücudum ihtiyaci yok zaten bunların miktarları var.
Çok pahalıydı diğer vitaminler onları almadım doktorların yazdıkları...
Onlarda vücudumun gereksiz vitamine ihtivaci yok zaten.
Yanlız doktorum sen bu miktarları nerden biliyorsun dediğinde ben de çok şaşırdım, siz nasıl bilmiyorsunuz dedim. Güldü.
Bı tutturmuşlar yumurta toplayalım hemen tüp bebek yapalım. Para için.
Demiyorlar ki vücudunu güçlendir şunları kullan.
Ben isterseniz miktarları size özelden yazarım.

Yazarsanız memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…