AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Merhabalar, ben de buraya umut olabilmek için yazıyorum. Genelde olumsuz sonuçlar yazıldığı için insanlar da olumsuz yönde etkileniyor. Bana da yaklaşık 1,5 sene önce düşük over rezervi teşhisi koyuldu ki daha yeni evlenmiştim, hiç çocuk denememiştik, sıradan bir kontrol için gitmiştim. Bildiğiniz gibi doktorlar cok ayrıntılı acıklama yapmadıgı için internette arastırma gaparken bu forumda yazılanları bol bol okudum ben de. Neyse ilk tüp bebek denemem öncesi amh 0,5 fsh da 15 civarındaydı, sonrasında bir daha sonuclarıma bakmadım. İlk tüp bebek tedavimde 5 yumurta toplandı, 1 tanesi döllendi ve gelişmediği için transfer olmadı, 2. Tüp bebek tedavimde ilaçlara dahi tepki vermedi vücudum yumurta gelişmedi yumurta dahi toplanmadı. Süreç git gide kötüleşiyodu. Ben internette arastırırken beslenmenin önemini farkettim, buna ilişkin programları gördüm ve gerçekten sağlıklı beslenmeyle kaliteli yumurta üretebileceğime inandım. Diyetisyenimi buldum bu sırada o da böyle programlar yazdığını söyledi. Tedaviden önce 2,5 Ay onun programına hiç aksatmadan uyguladım ve 3. Tedavimde 3 tane yumurtam döllendi , 5. Güne ulaştı ve iki tanesi transfer edilip bir tanesi donduruldu. Şu an 9 haftalık hamileyim ve her şey yolunda gidiyor. Gerçekten burda insanlar bir şeyler arıyo tıpkı benim yaptıgım gibi , ben her forumu okumustjm napabilirim diye inanın beslenmenin cok faydası oldugunu bizzat gördüm. diyetisyenimi Ankarada Merve Tığlı. Bana inanılmaz faydası oldu. Kesinlikle benimle aynı durumda olanların beslenmelerine cok dikkat etmelerini önereceğim ve hiç umutsuz olmamalrınıUmarım burdan okuyanlara umut olabilmişimdir

Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah. Beslenme harici herhangi bir supplement de kullanıyor musunuz? Omega 3 coenzim q10 gibi?

Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah. Beslenme harici herhangi bir supplement de kullanıyor musunuz? Omega 3 coenzim q10 gibi?
Evet coenzimq10 , impryl kullandım vitamin olarak. Probiyotik kullandım diyetisyenim vermişti, bi de demirim biraz düşüktü riske atmamam için demir hapı kullandım

Rabbim saglıkla sıhatle tamamına erdirip kavustursun insallah evladına. Neleri yedin içtin nelerden uzak durdun biraz acıklarmısın ilaçların tam ismini yazabilirmisin. Şimdiden çok teşekkür ederim

Rabbim saglıkla sıhatle tamamına erdirip kavustursun insallah evladına. Neleri yedin içtin nelerden uzak durdun biraz acıklarmısın ilaçların tam ismini yazabilirmisin. Şimdiden çok teşekkür ederim
Çok teşekkürler. Coenzim q10, impryl vitamin olarak, biosteron,probiyotik ve demirim biraz düşüktü demir hapı kullandım. Diyetisyenimin verdiği programa tamamen uydum hiç aksatmadım. tedavi öncesi yaklaşık 2,5 ay ve tedavi zamanı hiç şeker, beyaz un, pirinç içeren birşey yemedim. Yumurta kalitesini artıran asıl şey omega3 zengini beslenmek. Mesela forumlarda cok okumussunuzdur keten tohumu çörek otlu kürler. Onların sebebi omega3 içermesi. Benim beslenmemde de çörek otu, keten tohumu bolca vardı. Onun dısında semizotunda bol omega3 var, haftda en az iki öğün balık ama kızartma değil. Kızartma tün omega3ü öldürüyor. Yumurta, avakado, ceviz yedim bol bol

Son düzenleme:
Cok teskkur ederim Allah razı olsun. Yordum seni Rabbim gönlünün muradını versin insallah

Regliniz duzenli mi

Regliniz duzenlimi idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…