- 7 Haziran 2018
- 454
- 489
- 33
- 41
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #8.161
Umarım yükleyebilmişimdir inşallah çok isterimCanım foto yükle istersen burdan bakalım inşallah öyledir
Gayet temiz bir 2.çizgi olmuş hayırlı olsun tüp bebek mi normal mi olduUmarım yükleyebilmişimdir inşallah çok isterim☺
Çok teşekkür ederimMaşallah. Allah tamamına erdirsin çok sevindim
Neler kullandınız vitamin olarakAdetimi bekliyorum kuzum oldum olacam zaten ama baya vitamin kullandım inşallah etki etmiş olsun
B12, C vitamini 1000 mg folik asit 800 mg ve Omega 3 bunları kullanmıştımNeler kullandınız vitamin olarak
Çok sevindim canım Allah tamamına erdirsinKızlar ya ben gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı ama idrarı ilk damlattığımda emmedi ve ben de aşağı aksın diye eğdim öyle aktı. Sorum şu gebelik oluşmamışsa da çift çizgi Çakar mı öyle
Teşekkür ederim kuzum inşallah sonu da güzel olur ve inşallah rabbim tez zamanda sana da verirÇok sevindim canım Allah tamamına erdirsin
Amin canım inşaallahTeşekkür ederim kuzum inşallah sonu da güzel olur ve inşallah rabbim tez zamanda sana da verir
Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah. Beslenme harici herhangi bir supplement de kullanıyor musunuz? Omega 3 coenzim q10 gibi?Merhabalar, ben de buraya umut olabilmek için yazıyorum. Genelde olumsuz sonuçlar yazıldığı için insanlar da olumsuz yönde etkileniyor. Bana da yaklaşık 1,5 sene önce düşük over rezervi teşhisi koyuldu ki daha yeni evlenmiştim, hiç çocuk denememiştik, sıradan bir kontrol için gitmiştim. Bildiğiniz gibi doktorlar cok ayrıntılı acıklama yapmadıgı için internette arastırma gaparken bu forumda yazılanları bol bol okudum ben de. Neyse ilk tüp bebek denemem öncesi amh 0,5 fsh da 15 civarındaydı, sonrasında bir daha sonuclarıma bakmadım. İlk tüp bebek tedavimde 5 yumurta toplandı, 1 tanesi döllendi ve gelişmediği için transfer olmadı, 2. Tüp bebek tedavimde ilaçlara dahi tepki vermedi vücudum yumurta gelişmedi yumurta dahi toplanmadı. Süreç git gide kötüleşiyodu. Ben internette arastırırken beslenmenin önemini farkettim, buna ilişkin programları gördüm ve gerçekten sağlıklı beslenmeyle kaliteli yumurta üretebileceğime inandım. Diyetisyenimi buldum bu sırada o da böyle programlar yazdığını söyledi. Tedaviden önce 2,5 Ay onun programına hiç aksatmadan uyguladım ve 3. Tedavimde 3 tane yumurtam döllendi , 5. Güne ulaştı ve iki tanesi transfer edilip bir tanesi donduruldu. Şu an 9 haftalık hamileyim ve her şey yolunda gidiyor. Gerçekten burda insanlar bir şeyler arıyo tıpkı benim yaptıgım gibi , ben her forumu okumustjm napabilirim diye inanın beslenmenin cok faydası oldugunu bizzat gördüm. diyetisyenimi Ankarada Merve Tığlı. Bana inanılmaz faydası oldu. Kesinlikle benimle aynı durumda olanların beslenmelerine cok dikkat etmelerini önereceğim ve hiç umutsuz olmamalrınıUmarım burdan okuyanlara umut olabilmişimdir
Evet coenzimq10 , impryl kullandım vitamin olarak. Probiyotik kullandım diyetisyenim vermişti, bi de demirim biraz düşüktü riske atmamam için demir hapı kullandımSağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah. Beslenme harici herhangi bir supplement de kullanıyor musunuz? Omega 3 coenzim q10 gibi?
Bi de biestron yazmayı unutmusumEvet coenzimq10 , impryl kullandım vitamin olarak. Probiyotik kullandım diyetisyenim vermişti, bi de demirim biraz düşüktü riske atmamam için demir hapı kullandım
Rabbim saglıkla sıhatle tamamına erdirip kavustursun insallah evladına. Neleri yedin içtin nelerden uzak durdun biraz acıklarmısın ilaçların tam ismini yazabilirmisin. Şimdiden çok teşekkür ederimMerhabalar, ben de buraya umut olabilmek için yazıyorum. Genelde olumsuz sonuçlar yazıldığı için insanlar da olumsuz yönde etkileniyor. Bana da yaklaşık 1,5 sene önce düşük over rezervi teşhisi koyuldu ki daha yeni evlenmiştim, hiç çocuk denememiştik, sıradan bir kontrol için gitmiştim. Bildiğiniz gibi doktorlar cok ayrıntılı acıklama yapmadıgı için internette arastırma gaparken bu forumda yazılanları bol bol okudum ben de. Neyse ilk tüp bebek denemem öncesi amh 0,5 fsh da 15 civarındaydı, sonrasında bir daha sonuclarıma bakmadım. İlk tüp bebek tedavimde 5 yumurta toplandı, 1 tanesi döllendi ve gelişmediği için transfer olmadı, 2. Tüp bebek tedavimde ilaçlara dahi tepki vermedi vücudum yumurta gelişmedi yumurta dahi toplanmadı. Süreç git gide kötüleşiyodu. Ben internette arastırırken beslenmenin önemini farkettim, buna ilişkin programları gördüm ve gerçekten sağlıklı beslenmeyle kaliteli yumurta üretebileceğime inandım. Diyetisyenimi buldum bu sırada o da böyle programlar yazdığını söyledi. Tedaviden önce 2,5 Ay onun programına hiç aksatmadan uyguladım ve 3. Tedavimde 3 tane yumurtam döllendi , 5. Güne ulaştı ve iki tanesi transfer edilip bir tanesi donduruldu. Şu an 9 haftalık hamileyim ve her şey yolunda gidiyor. Gerçekten burda insanlar bir şeyler arıyo tıpkı benim yaptıgım gibi , ben her forumu okumustjm napabilirim diye inanın beslenmenin cok faydası oldugunu bizzat gördüm. diyetisyenimi Ankarada Merve Tığlı. Bana inanılmaz faydası oldu. Kesinlikle benimle aynı durumda olanların beslenmelerine cok dikkat etmelerini önereceğim ve hiç umutsuz olmamalrınıUmarım burdan okuyanlara umut olabilmişimdir☺
Çok teşekkürler. Coenzim q10, impryl vitamin olarak, biosteron,probiyotik ve demirim biraz düşüktü demir hapı kullandım. Diyetisyenimin verdiği programa tamamen uydum hiç aksatmadım. tedavi öncesi yaklaşık 2,5 ay ve tedavi zamanı hiç şeker, beyaz un, pirinç içeren birşey yemedim. Yumurta kalitesini artıran asıl şey omega3 zengini beslenmek. Mesela forumlarda cok okumussunuzdur keten tohumu çörek otlu kürler. Onların sebebi omega3 içermesi. Benim beslenmemde de çörek otu, keten tohumu bolca vardı. Onun dısında semizotunda bol omega3 var, haftda en az iki öğün balık ama kızartma değil. Kızartma tün omega3ü öldürüyor. Yumurta, avakado, ceviz yedim bol bolRabbim saglıkla sıhatle tamamına erdirip kavustursun insallah evladına. Neleri yedin içtin nelerden uzak durdun biraz acıklarmısın ilaçların tam ismini yazabilirmisin. Şimdiden çok teşekkür ederim
Cok teskkur ederim Allah razı olsun. Yordum seni Rabbim gönlünün muradını versin insallahÇok teşekkürler. Coenzim q10, impryl vitamin olarak, biosteron,probiyotik ve demirim biraz düşüktü demir hapı kullandım. Diyetisyenimin verdiği programa tamamen uydum hiç aksatmadım. tedavi öncesi yaklaşık 2,5 ay ve tedavi zamanı hiç şeker, beyaz un, pirinç içeren birşey yemedim. Yumurta kalitesini artıran asıl şey omega3 zengini beslenmek. Mesela forumlarda cok okumussunuzdur keten tohumu çörek otlu kürler. Onların sebebi omega3 içermesi. Benim beslenmemde de çörek otu, keten tohumu bolca vardı. Onun dısında semizotunda bol omega3 var, haftda en az iki öğün balık ama kızartma değil. Kızartma tün omega3ü öldürüyor. Yumurta, avakado, ceviz yedim bol bol
Regliniz duzenli miMerhaba ben de sadece klomenle yaptırıyorum. Doktor bana zaten folikül az iğne kalitesini bozar dedi. O sebeple hiç denemedim iğne ile. 1 ya da 2 yumurta toplanıyor. Onlar da dölleniyor genelde. Ama bi kaç sefer yapman gerekiyor. Yumurta rezervi az olanlarda bu yöntem uygulanıyor genelde. Ama ben de sadece bir doktora gittim onun söylediğini yaptım. Başka bi yer ile görüşmedim hiç.
Regliniz duzenlimi idiÇok fazla hatırlamıyorum geçen sene temmuzdu canım adetin 2 günü başladık önce 7 tane iğne 1 hafta sonra kontrol tekrar iğne verdiler 2 3 gün sonra tekrar gittik geliştirme iğnesiydi galiba en son catlatma iğnesi yaptım 36 saat sonra opu oldum ama yumurtam 1 tane oldu kalitesiz cıktı sonra kafaya takmadım akışına bıraktım kendiligimden hamile kaldım benim amh. 0.02 dı hiç umut yoktu denildi Rabbim büyük verdi ama düştü onada şükür dedim kendiligimden hamile kalabiliyordum bide hatırladığım kadar ilk başlarda 2 igneydi sonra 3 cıktı günde biri geliştirme diğer ignede kendiliginden çatlamasını engelliyodu
Martin Beri duzenli.Regliniz duzenli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?