- Konu Sahibi crocus7919
- #8.141
Canım senin ilk doğumun sezeryan mı? En iyisi sen laparoskopi yaptır hem rahme bakılır hem tüplerin daha iyi görünür eğer varsa bir sorun düzeltme şansın da var. Hsg çekildim bende geçen sene tek tüp kapalı dediler ama rahimde yapışıklık varmış onu göremediler hamile de kalamadım hsg sonrası 1 sene geçti ne zaman ki laparoskopi oldum yapışıklık vardı açtım dedi doktor 2. Ayına sonuç pozitif hemde düşük rezerv ile. Benim ilk doğumum sezeryan büyük ihtimalle o yüzden yapışıklık olmuş. Sen rahimden tüpten emin ol diğer değerlere takılma olur inşallah[QUOTE="fadik1983, post: 61313837, member: 144212"
Kuzum tüpler tıkalı dediler fakat kendimi kasmış olabilir miyim? Tekrar deneyelim dedim eşime ballı çörek otu polen demeyeceğim bakalım .
[/QUOTE]
Laparoskopi de oldum histerokopi de laparatomi de oldum bekledim de bekledim yok bebeğim en son 26 eylülde tüp bebek yöntemi nde kimyasal gebelik oldu benim ilk doğum normal sonra endometrois oldu ondan oldu ne oldu ise hayırlısı ümidim mini tüp bebek. . Bakalım son çare bu galiba..