- Konu Sahibi crocus7919
-
- #8.141
Canım senin ilk doğumun sezeryan mı? En iyisi sen laparoskopi yaptır hem rahme bakılır hem tüplerin daha iyi görünür eğer varsa bir sorun düzeltme şansın da var. Hsg çekildim bende geçen sene tek tüp kapalı dediler ama rahimde yapışıklık varmış onu göremediler hamile de kalamadım hsg sonrası 1 sene geçti ne zaman ki laparoskopi oldum yapışıklık vardı açtım dedi doktor 2. Ayına sonuç pozitif hemde düşük rezerv ile. Benim ilk doğumum sezeryan büyük ihtimalle o yüzden yapışıklık olmuş. Sen rahimden tüpten emin ol diğer değerlere takılma olur inşallah[QUOTE="fadik1983, post: 61313837, member: 144212"
Kuzum tüpler tıkalı dediler fakat kendimi kasmış olabilir miyim? Tekrar deneyelim dedim eşime ballı çörek otu polen demeyeceğim bakalım .
Laparoskopi de oldum histerokopi de laparatomi de oldum bekledim de bekledim yok bebeğim en son 26 eylülde tüp bebek yöntemi nde kimyasal gebelik oldu benim ilk doğum normal sonra endometrois oldu ondan oldu ne oldu ise hayırlısı ümidim mini tüp bebek. . Bakalım son çare bu galiba..Canım senin ilk doğumun sezeryan mı? En iyisi sen laparoskopi yaptır hem rahme bakılır hem tüplerin daha iyi görünür eğer varsa bir sorun düzeltme şansın da var. Hsg çekildim bende geçen sene tek tüp kapalı dediler ama rahimde yapışıklık varmış onu göremediler hamile de kalamadım hsg sonrası 1 sene geçti ne zaman ki laparoskopi oldum yapışıklık vardı açtım dedi doktor 2. Ayına sonuç pozitif hemde düşük rezerv ile. Benim ilk doğumum sezeryan büyük ihtimalle o yüzden yapışıklık olmuş. Sen rahimden tüpten emin ol diğer değerlere takılma olur inşallah
Elinden geleni yapmışsın canım mini tüp bebeği de dene belki vesile olur dualarım seninle allah'ım yavrunun hatırı için ona kardeş nasip etsinLaparoskopi de oldum histerokopi de laparatomi de oldum bekledim de bekledim yok bebeğim en son 26 eylülde tüp bebek yöntemi nde kimyasal gebelik oldu benim ilk doğum normal sonra endometrois oldu ondan oldu ne oldu ise hayırlısı ümidim mini tüp bebek. . Bakalım son çare bu galiba..
Merhaba bu degerlerle hamilelik oldu mu kür flan kullandınız mıbenim fsh 53 amh da 0.02 yaş 37 halen uğraşıyoruz. inşallah birgün hepimiz hayellerimize kavusuruz.
olmadı hamilelik en son prp yaptırdım. halen de kontrole gidiyorum.kürde yapmıyorum bıraktım.rabbim hayırlısını versin zor bir sınavımız var.Merhaba bu degerlerle hamilelik oldu mu kür flan kullandınız mı
Merhaba prp yaptırdım demişsiniz bir faydasını gördünüz mü peki? Çoğu prp den sonra hamile kalmış. Bu konudaki düşüncelerinizi paylaşabilir misinizolmadı hamilelik en son prp yaptırdım. halen de kontrole gidiyorum.kürde yapmıyorum bıraktım.rabbim hayırlısını versin zor bir sınavımız var.
Baya yüksek Canım bu değerler de oynuyor heralde bi folükül baktır istesen onunla uyumlu muArkadaşlar merhaba ben iki yıl önce amh ölçtürdüm 0.49 du geçen ay tekrar ölçtürdüm 1.48 çıktı muhtemelen de yanlış ama yine de içimde bir Ümit oldu. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Adetimi bekliyorum kuzum oldum olacam zaten ama baya vitamin kullandım inşallah etki etmiş olsunBaya yüksek Canım bu değerler de oynuyor heralde bi folükül baktır istesen onunla uyumlu mu
İnşaallah canımAdetimi bekliyorum kuzum oldum olacam zaten ama baya vitamin kullandım inşallah etki etmiş olsun
Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin tek yumurta mı büyüyüp toplanmıştı sadecearkadaşlar iyi günler aranızda bir çok sıkıntı çeken var..Umut etmeyi bırakmayın diye yazıyorum..benim amh ım 0.3 dü.Tüp bebek için bile çok zor denilmişti ancak elde edebildiğimiz tek sağlıklı yumurtayla hamile kaldım. Oğlum şimdi 14 aylık..Ben Adana başkent hastanesine giderken durumumun bu şekilde olduğunu tahmin bile etmemiştim öğrendiğimde şok oldum bu konularda bilgim hiç yoktu..ümidinizi hiç yitirmeyin..
Sağlıkla büyütün bebeğinizi Adana başkentte dr unuz kimdiarkadaşlar iyi günler aranızda bir çok sıkıntı çeken var..Umut etmeyi bırakmayın diye yazıyorum..benim amh ım 0.3 dü.Tüp bebek için bile çok zor denilmişti ancak elde edebildiğimiz tek sağlıklı yumurtayla hamile kaldım. Oğlum şimdi 14 aylık..Ben Adana başkent hastanesine giderken durumumun bu şekilde olduğunu tahmin bile etmemiştim öğrendiğimde şok oldum bu konularda bilgim hiç yoktu..ümidinizi hiç yitirmeyin..
Merhaba bende aynı sizin durumunuzdayım yaş 33 bir kızım var 6 yaşında amh düşük fsh yüksek başka bi sebepten doktora gittiğimde tesadüfen öğrendim değerlerimi bir defa tüp bebek denedim ama malesef olgun yumurta çıkmadı bendede. şimdi biraz ara verdik maddi olarak toparlanmak için benim amh 0,04 sizin değeriniz ne acaba tüp bebek tedavisine başladınızmı yada farklı kür vs uyguluyormusunuz birbirimizle burdan fikir alışverişi yaparsak iyi olur diye düşünüyorum inşallah kuzularımıza bi kardeş verebiliriz rabbimin izniyle :)Kızlar merhabalar 33 yaşındayı ve 2019 ocak ayından itibaren düzensiz adetlerim vardı 30-60-ve 127 gün gecikme ile en son dr a gititm dr erken menopaza girdiğimi ve yumurtamın olduğunu ve ama içinin boş olduğunu söyledi bir evladım var allah ona uzun ömürşer nasip etsin ama tüp bebek deniycez çünkü kızım kardeş istiyor değerleri düşük olup ama tüp bebek işe hamile kalan varmı
İnşallahMerhaba bende aynı sizin durumunuzdayım yaş 33 bir kızım var 6 yaşında amh düşük fsh yüksek başka bi sebepten doktora gittiğimde tesadüfen öğrendim değerlerimi bir defa tüp bebek denedim ama malesef olgun yumurta çıkmadı bendede. şimdi biraz ara verdik maddi olarak toparlanmak için benim amh 0,04 sizin değeriniz ne acaba tüp bebek tedavisine başladınızmı yada farklı kür vs uyguluyormusunuz birbirimizle burdan fikir alışverişi yaparsak iyi olur diye düşünüyorum inşallah kuzularımıza bi kardeş verebiliriz rabbimin izniyle :)
Canım foto yükle istersen burdan bakalım inşallah öyledirKızlar ya ben gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı ama idrarı ilk damlattığımda emmedi ve ben de aşağı aksın diye eğdim öyle aktı. Sorum şu gebelik oluşmamışsa da çift çizgi Çakar mı öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?