AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Rabbim hepimizin Yardimcisi olsun.cok zor cok yıpratıcı yasadiklarimiz.icten ice ince bir sızı. Ne yapmak gerek nasil uasamak gerek bilmiyorujm.bazen hep salayım is olcagina varsin diyorum biseyi bu kadar cok istemek dogru degil belki de diyorum.bazen de tam tersini istemezsem dua etmezsem yapılması gereken tum herseyi yapmazsam nasil nasip olcak diyorum.ilerde kendimi suclamama icin pisman olmamak icin elimden gelen herseyi yapiyuorum.tum ilaclara katlaniyorum doktor doktor geziyorum.saghlikli beslenmeye gayret
ediyorum sigara alkol zaten yok.paradan yana her turlu fedakarlikta bulunuyorum herseyimi ama herseyimi bebek istegime gore ayarliyorum ama nasip olmuyor.bir sekilde benim dışımda aksilikler gelisiyor ve bebegimi kucagima alamiyorum.

Söyleyecegim hicbir sey seni teselli etmez biliyorum bende defalarca karanlik dipsiz kuyuda hissettim kendimi ve hala da girip girip cikiyorum. Bizim imtihanimiz da böyleymis ne diyelim Allahim beterinden korusun. Bi arkadasim var hicbir sebep yokken 5 yil cocugu olmadi sonra rabbim nasip etti tedavisiz oglu oldu 3 sene sonra da ikinci oglu oldu hemde 40 da dogurdu ikinciyi. Insallah bi mucize de sana versin Allahim..

D Denizderman sordum mu daha önce bilmiyorum ama sende sadece amh düsüklügü mü var baska sorun yok dimi? Bide burdan okuyorum hep gebelik kaybi durumlarinda ilac takviyesi aliyorlarmis doguma kadar tam olarak hatirlayamadim testin adini. Herseyine iyice baktir canim gerekirse baska doktorlara da git

Benim amh dusuk 0.34.fsh normal.ultrasonda gorulen yumurta sayisi amh a gore daha iyi diyor doktorlar.rahim film i cekmediler rahmin gayet iyi dediler.kan testlerinde hersey normal dediler.samsun da hematoloji doktoruna gittim meshur bir prof.tup tup kan verdim hepsini normal dedi sadece tek bir tup genetige gitti.sanirim kan pihtilasmasi icin.ama o sonucu alamadik samsun tip fakuiltesi resmen sonucumu kaybetmis ve beni aylarca oyala
dılar.tekrar yaptiracam.tup bebekden hemen sonra hamile kalinca ilk basta onemsemedim sanirim kist var adet gunun o yuzden gecti dedim.evde test yaptim negatif cikti.bir on gun daha gecince bayramda tekrar baktik sonuc pozitif cpk sevindik hemen kendi doktoruma gittim bayram tatili biter bitmez.progestan coraspirin decavit verdi.cok kucuk henuz kese haftaya kalp atisi duyariz Dedi.bir hafta sonra gittigimizde kalp atisini duyduk ilk kez co k sevindik ama doktor begenemedim kalp atis hizini dedi.oksapar kan sulandirici igne verdi gobekde vurulann.bir hafta da onu kullandim ilaclara ilaveten.ama tam bir hafta sonra gittigimizde kalp atisi durdu dedi.kurtaj oldum.

Baska ne yapmam lazim bilmiyorum.kurtaj da parca alindi 600 liraya bir krpmozom trsti varmis o yapilacak dedi doktor. Ne soyleseler tamam deyip kabul ediyoruz.ama doktorlar in bisey yaptigi yok anlayamiyorunki ne yapmam gerek.birilerinde biseyler duyuyorum kendi cabalarimla test yaptiriyorum doktorlara gidip.trioite baktirdim b12 ye d vitaminene baktirdim normal bunlar

Geçmiş olsun mevlam birdaha yasatmasın hiçkimseye. Yazınızı okudum bende yasadım 3 kez bebeklerimi kaybettim. Bende perde varmış ve yapışıklık oluşmus size tavsiyem ne yapın edin rahim filmi mutlaka cektirin iyi cihazı olan biryer de. Normal muayene lerde görünmeyenler film ve histerskobi de anlasıyor. Benim yaptığımı yapmayın vakit kaybetmeyin.

Bana da hersey normal dendi yillarca evet fsh falan iyiydi hep amh düsüklügüne ragmen folikül sayimda iyiydi. Rahim filmini kendi kararimla cektirdim sisli echomar'da filmde görünen tek sorun sag tüpün kapali olmasi ama sadece rahim filmide yeterli degil endometriozis laparoskopide göründü mesela hsg de rahim normal görünüyordu halbuki

Simdi tekrar laparoskopi olucam yapisikligi acmak ve endometriozis odaklarini temizlemek icin. Burdan okudugum her ameliyat yumurtalık rezervine zarar verir diye dr sordum hayir vermez yumurtalıga dokunmayacam dedi ama bilmiyorum tabii.. Allaha emanet deyip olucam artik ilerde pisman olmak istemiyorum elimden geleni yapayim zaten tüp bebek olayi zor benim icin kendi capimda mücadeleye devam

Bana doktorum hersey iyi normal stres yapiyorsun sadece diye diye yillarim gecti simdi degistirdim dr ama keske hic zaman kaybetmeseydim

Tahlillerin hepsi yapilmis bence bi de laparoskopi yada histeroskopi ol icini görsünler ters giden bisey var mi bakilsin hem icin rahat eder hemde duruma göre yol izlersin. Ultrasonda karin ici görünmüyor

Ben tek bir doktora gitmedim bir sürü doktor gordu beni hep ayni s3yleri soylrdiler amh dusuk deyip dogrudan tup bebek . Rahim filmine israr ettim istanbulda cem demirel gerek yok dedi buradaki doktorum gerek yok dedi.simdi gene soyledim rahimde problem olsa dogal yoldan iki kez hjamile kalmazdin diyor. Bebegin kalbinin durmasiyla ilgisi varmidir bilemiyorum.kromozom bozukluk cikarsa bunun cozumu tedavisi nasil olur bunu da bnilemiuorum.amac ham ile kalmamdi kaliyorum ama neden devam etmiyor sorun bir degil birden cok fazla demekki.hep seferinde buyuk birnhayal kirikligi yasarak ogrenecez herhnalde sorunlari

Neden ilk bakilmasi gereken biseyi ertelerler anlamiyorum hem sorun yoksada ki umarim öyledir insanin kafasinda soru isareti kalmaz bence kesinlikle bakilmasi gerek. Rahim temiz olmasa hamile kalmazdin lafi ise sacmalik ben iki defa hamile kaldim ilkini hersey iyiyken normalken simdi zamani degil diye aldirdim Allah beni affetsin cok pismanim ikincide zaten dogum yaptim oglum 8 yasinda ve ben cok kolay hamile kalabiliyorum diye düsünen ben simdi bircok problemim oldugunu ögrendim

Bana doktorum hersey iyi normal stres yapiyorsun sadece diye diye yillarim gecti simdi degistirdim dr ama keske hic zaman kaybetmeseydim
Banada rahmin iyi cok güzel dediler perdeden dolayı bebekler büyüyemediği için yeterli yer kalmadığı için kalpleri durmus. Ultrason la göremiyorlar. Vakit kaybetmeden film çektirin sorun arsa ben Yücel karaman na lazerle yaptırdım. Cok şükür kurtuldum. Normal yolla hamile kalmıştım 3 nede şimdi deniyoruz insallah dogal yoldan kalırım tüp bebek ge gerek kalmaz. Rabbim hepimizin kucagını tez vakitte doldursun insallah

Banada rahim de sorun olsa gebelik olmaz diye diye vakit kaybettim. Kan pıhtılaşması ve kromozom testini de yaptırın filmde cektirin ondan sonra gebelik deneyin tekrar tekrar kürtaj lar düşükler rahim yapısını bozuyor inceliyor ondan sonra tüp bebek te tutmuyor

Bunu hic duymamistim tesekkur ederim o zaman 2 aya kadar rahim filmiyle baslayacam ise.orduda doktor degistirme sansim yok gibi.dogru duzgun tek bir doktor yok şehirde. Elimdekiyle idare etmeye calisiyorum.istanbul ankara sart sanirim.gerci trabzonda ordu da bir cok doktor gezdim hep ayni.samsunda gittim.istanbul da memoriale gittim allah karsimiza isini hakkıyla yapan kisiler cikarir insallah.

Amin insallah.. hakkinda hayirlisi olsun ama bir an önce basla zaman su gibi akiyor yanlis anlama 30 dan sonrasi cok cabuk geciyor. Ben agirdan aldim 2.yi tabi bi evladim var nasilsa olur rahatligiyla pismanim cok zaman kaybettim. Benim yaptigim hatayi sen yapma

Merhaba
Neler kullanmıştıniz

mrb amh:0,2 fsh: 23 klomen kullandım bugün kontrolümde adetimin 13. günü iki tane 16 mm ve bitane malesef kiste dönüşmeye başlayan 30mm yumurtam görüldü doktor çatlatma iğnesi yapmadı doğal deneyin dedi ve gelecek ay çipli aşıla yapalım dedi çipli aşıla ile bilgisi olan var .
birde sizde yumurtaların boyutları nasıl doktor sadece ilaca tepki vermişler dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…