- Konu Sahibi crocus7919
-
- #8.001
sizde sorun nedir tedavi görüyormusunuzhamileliğiniz devam ettimi doğum yaptınız mı birde tüp bebeği hangi merkezde yaptırdın
Yani öyle denilebilir 5. Embriyosu idi ama gebelik devam etmedi embriyo gelişirse tutunma şansı eğer rahim problemi vs yoksa yüksek tabii ..ama kromozomal vs birsürü dinamik var ben 9 haftada kaybettim..ilk denemedemi hamile kaldın canım ne mutlu sanayaşım 27 bu ay ilk defa klomen kullanıcam inş doğal yoldan olur ama ben her ay yumurtamın çatladığını hissediyorum kendiliğinden umarım bu iyiye işarettir
Devam etmedi 9. Haftada kaybettim canım yurt dışında yapmıştım.hamileliğiniz devam ettimi doğum yaptınız mı birde tüp bebeği hangi merkezde yaptırdın
KAYBETMENE ÜZÜLDÜM CANIMYani öyle denilebilir 5. Embriyosu idi ama gebelik devam etmedi embriyo gelişirse tutunma şansı eğer rahim problemi vs yoksa yüksek tabii ..ama kromozomal vs birsürü dinamik var ben 9 haftada kaybettim..
Senin yaşın da daha küçük bende klomen tedavisi yapmıştım tüp bebekten önce ve ilk denemede gebe kalmıştım..tabi önemli olan gebeliğin devamı ..
Evet canım devam Bebeğim gelene kadar madden ve manen yetene kadar., bu uzun bor yol benim içinKAYBETMENE ÜZÜLDÜM CANIMŞUAN DEVAM EDİYOMUSUN TEDAVİYE PEKİ
amin canım inşllh çok zor bi evreEvet canım devam Bebeğim gelene kadar madden ve manen yetene kadar., bu uzun bor yol benim içinUmarım hakkımızda hayırlısı olur..kucaklarımız dolar
Evet hayit tohumu kürü cıvan perçemi aslan pençesi kistlerim küçüldü iki ay Saraçoğlu tarifini yaptım düzenli ve saatinde.. 3 cmdi 1.7 oldu sonra tüp Bebeğe başladımSonuç alabildiniz mi o kurlerden
Klomen yumurta rezervini mi azaltiyir.? Ben tup bebek tedavisi goruyoorum Ve sadece klomen kullaniyorum da.Bende doktorumdan klomen istedim zaten rezervin az daha da tüketir klomen sana iyi gelmez dedi. Tedavi olarakta sadece tüp dene dedi onu da esim istemiyor. Son günlerde daha da kötü hissediyorum kendimi
Ben tüp bebek yapamadigim icin özellikle istedim klomeni ama olmaz dedi drum amh degerim düsük oldugu icin kücük kücük cok yumurta yapar ama kaliteli ve gelisimi olmaz rezervin daha da azalir dedi yani rezerv azligi olanlara (yas faktörü de var tabi bende) direkt tüp digerleri zaman ve yumurta kaybi diyorKlomen yumurta rezervini mi azaltiyir.? Ben tup bebek tedavisi goruyoorum Ve sadece klomen kullaniyorum da.
Ocak 2018 de 0.85 bidaha da bakilmadi ama iyice azaldigini hissediyorum adetlerim azaldi ve gecen ay yumurtlamadim tahminimceSENİN AMH DEĞERİN KAÇ CANIM
Daha cok gencsin hic moralini bozma bu yasta klomenle tutma olasiligi yüksek. Amh kacti? Ne zamandir deniyorsun?ilk denemedemi hamile kaldın canım ne mutlu sanayaşım 27 bu ay ilk defa klomen kullanıcam inş doğal yoldan olur ama ben her ay yumurtamın çatladığını hissediyorum kendiliğinden umarım bu iyiye işarettir
Gecenlerde yazmistim.tup bebek tedavisi negatif sonucun hemen ardindan normal yoldan hamile kaldim diye.malesef bebegimin kalp atisi durdu ve kurtaj oldum dün.yuregim kavruluyor kendimi bu kez hic avutamiyorum.tedaviden negatif sonuc aldigimda bile bu kadar aglamamistim ama simdi gozyasimi tutamiyorum.zaptedemiyorum.. kaderin cilvesi ben kurtaj olup eve dondugum sirada 42 yasindaki kapi komsum 3. Bebegini dogurup geldi ayni anda girdik evlerimize.o kucaginda bebegiyle ben gozyasimla.Son zamanlarda moralim sifirlarda..Inanin nerdeyse her hafta hamile haberi aliyorum. Sokaga cikinca 5 kadindan biri muhakkak hamile.. bebegimin olmasini bu kadar isterken dayanmakta zorlaniyorum artik..
Cok gecmis olsun.. yavrun cennette seni bekleyecek. rabbim sana saglikli yavru versin en yakin zamanda ki unuttursun acini.. cok zor bir imtihan.. bütün kalbinle istiyorsun dualar ediyorsun ama olmuyor. Bazen diyorum Allahim ben para makam mevki istemiyorum ki saglikli hayirli bi cennet kusu istiyorum niye olmuyor.. bana bu kadar zor olan baskalarina ne kadar kolay cogu arkadasim 3.yü büyüttü 4. Niyetlendiler bi de tarih begenmiyorlar hesap yapiyorlar su tarihte hamile kalirsam su tarihte dogururum diye...Gecenlerde yazmistim.tup bebek tedavisi negatif sonucun hemen ardindan normal yoldan hamile kaldim diye.malesef bebegimin kalp atisi durdu ve kurtaj oldum dün.yuregim kavruluyor kendimi bu kez hic avutamiyorum.tedaviden negatif sonuc aldigimda bile bu kadar aglamamistim ama simdi gozyasimi tutamiyorum.zaptedemiyorum.. kaderin cilvesi ben kurtaj olup eve dondugum sirada 42 yasindaki kapi komsum 3. Bebegini dogurup geldi ayni anda girdik evlerimize.o kucaginda bebegiyle ben gozyasimla.
CANIM SENİN AMH BENDEN DAHA İYİ BENİM 0,29 DAHA YENİ BU AY BAŞLIYORUZ DENEMELERE 2 AY KİST TEDAVİSİ GÖRDÜM BU AY KLOMEN TEDAVİSİ DAHA ÖNCE 3 DEFA FALAN NORMAL DENEDİK OLMADI HAYIRLISI BAKALIM AMA SENİN DEĞERİ DAHA GÜZEL HİÇ MORALİNİ BOZMADaha cok gencsin hic moralini bozma bu yasta klomenle tutma olasiligi yüksek. Amh kacti? Ne zamandir deniyorsun?
SENİN YAŞIN KAÇ CANIMDaha cok gencsin hic moralini bozma bu yasta klomenle tutma olasiligi yüksek. Amh kacti? Ne zamandir deniyorsun?
Çok üzüldüm canım ben de iki kere kürtaj oldum gerçekten tüp bebek negatifinden sonra bu kadar etkilenmemiştim Allah sabır versinGecenlerde yazmistim.tup bebek tedavisi negatif sonucun hemen ardindan normal yoldan hamile kaldim diye.malesef bebegimin kalp atisi durdu ve kurtaj oldum dün.yuregim kavruluyor kendimi bu kez hic avutamiyorum.tedaviden negatif sonuc aldigimda bile bu kadar aglamamistim ama simdi gozyasimi tutamiyorum.zaptedemiyorum.. kaderin cilvesi ben kurtaj olup eve dondugum sirada 42 yasindaki kapi komsum 3. Bebegini dogurup geldi ayni anda girdik evlerimize.o kucaginda bebegiyle ben gozyasimla.
O.85 gecen sene ocak ayinda bakildi eminim daha da düsmüstür. Tekrar baktirmak istemiyorum daha cok moralim bozuluyor. Amh sonucunu duyana kadar daha rahattim biliyor musun evet hamile kalamamistim ama rezervimin azaldigini ögrenince daha kötü oldum herseyin bittigini menopozun kapimi caldigini düsünüyorum. Keske ögrenmeseydimCANIM SENİN AMH BENDEN DAHA İYİ BENİM 0,29 DAHA YENİ BU AY BAŞLIYORUZ DENEMELERE 2 AY KİST TEDAVİSİ GÖRDÜM BU AY KLOMEN TEDAVİSİ DAHA ÖNCE 3 DEFA FALAN NORMAL DENEDİK OLMADI HAYIRLISI BAKALIM AMA SENİN DEĞERİ DAHA GÜZEL HİÇ MORALİNİ BOZMA
yasim 36.. sansim git gide azaliyorSENİN YAŞIN KAÇ CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?