AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Daha onceki denemelerinde yumurta sayin nasildi

Ilk 2 denemede igneleri vurundukca 6 7 folikul gorunuyordu ama opuda sadece 1 yumis dolu oluyordu ve sonuc negatif.
3.tedavi hapla oldu,klomenle. 3 yumurtayla basladik ama yine 1 yumurta doluydu,yine sonuc negatif.
4.tedavi yine hapla,opuda 2 yumurtam bos cikinca transfer olamadim.

Hadi hayırlısı canım dr um guvenc bey umarim herşey gonlumuzce olur

Ben de guvenc beyle on gorusme yapmistim. Bahceci sayfalarinda guvenc beyin de vitamin verdigini okumustum. Ama yuzyuze konustugumuzda vitaminlerin etkisine inanmadigini soylemisti. Bana da karar verirsen burda yaptirmaya,gelmeden onceki ay dogum kontrol hapi kullan,bitince adet oldugunda gel demisti.

Bana da vermedi zaten ben talep ettim yazdi da iste bu tarz seyler yuzunden hayel kirikligina ugradim burada yani herhangi bir yerede gitsen ayni seyler sadece labaratuari iste ama o da en onemli faktor tabi kisacasi kismet canim

Bana da vermedi zaten ben talep ettim yazdi da iste bu tarz seyler yuzunden hayel kirikligina ugradim burada yani herhangi bir yerede gitsen ayni seyler sadece labaratuari iste ama o da en onemli faktor tabi kisacasi kismet canim
Kızlar bit iki sorum olacak sizler, Bahçeci den memnunmusun gerçekten, ne kadar bir ücret karşılığında anlaştıniz.. tutmama durumunda paran yanıyormu? Bir de neden doğum kontrol hapları veriliyor

Aynı dertlere sahipmisiz, benimde AmH değerim 0.39 çıktı dünkü sonuca göre ve 5 Cm lik kıstim var çikolata kisti... ve sizi okuyunca biraz bana umut oldunuz biraz dan sonuclalrimi doktorà gostericegjm bakalım ne diyecek büyük ihtimal erken menepoz diyip tüp bebek diyecek.. ilaç falan kullanmismiydiniz ve amh değeri değiştjmi hic

Kızlar bit iki sorum olacak sizler, Bahçeci den memnunmusun gerçekten, ne kadar bir ücret karşılığında anlaştıniz.. tutmama durumunda paran yanıyormu? Bir de neden doğum kontrol hapları veriliyor

Bahceciden 6500 dediler bana. Bu merkezin aldigi ucret. Buna muayeneler,opu ve transfer dahil. Hormon tahlilleri icin ayrica ucret aliyorlar mi emin degilim. Transfer olur da negatif olursa para odenmiyor geri. Opu olup herhangi bir nedenden dolayi transfer olmazsa(yumurtalar bos cikabilir,dolu cikar ama dollenmez veya transfer edilecek durumda olmazsa) sadece transfer kismi geri odeniyor. O da az bir miktar. Bursadaki merkez yumurtalar bos cikinca 500 tl odedi sadece.

1500-2000 civari da ilaclar tutuyor,onu da eczaneye oduyorsun.
Hapi yunurtaliklari baskilamak ve yumurtalar esit sekilde doktor igne verdigi zamanda buyusun diye veriliyor diye biliyorum.

Erbil bey veriyormus sanirim vitamin falan.
Laboratuvar onemli ama en onemlisi rabbim nasip edecek. Herkes en iyi hastanelere gidemiyor veya en iyi kalite embriyoyla hamile kalmiyor ,orta kaliteyle de kalan var ama iyi bir yere gidince de farkli bir seyler gormek ister insan,haklisin.

Ben geri ödeniyor diye duymuştum é sen her seferinde 4 sefer bu miktarları mi ödedin durdun? Bir aakadas bana başariz olunca para iade ediliyor demişti yanlış anladım ben galiba

Ben geri ödeniyor diye duymuştum é sen her seferinde 4 sefer bu miktarları mi ödedin durdun? Bir aakadas bana başariz olunca para iade ediliyor demişti yanlış anladım ben galiba

Ilk 3unde transfer oldugu icin para geri odenmedi. Sadece 4.de transfer asamasi olmadigi icin 500 tl geri odendi.

Ben ilk 3ünü raporlu yaptirdigim icin tum masraflarin yarisini odedim. 4.tedavimi de ilk 2sini yapan yerde yaptirdigim icin indirim yaptilar.

Artik rapor hakkim bitti ve yeni bir merkezde basladigim icin fiyatlar boyle. Surekli ayni merkezde tedavi olsaydim eger her seferinde bir miktar indirim yaparlardi.

Para iadesi kucuk miktarlar oluyor,yarisini veya tamamini geri alma durumu yok. Malesef bu yuzden tup bebek cok masrafli bir tedavi. Allah herkese yardim etsin.

Az evvel doktordan çıktım Amh düşük dedi ama bu anne olamazsin anlamına gelmez dedi diğer değerler normal dedi bir tane yumurta gordum dedi Vs istersen tüp bebeğe başla dedi sen bir düşün taşın dedi bende teşekkür ettim çıktım özellikle erken memepozmuyum dedi hayır öyle bısi denmez bu değerler o anlama gelmez dedi. Belkide çok gec memwpoz olacaksın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…