-
- Konu Sahibi crocus7919
İnşallah Allah gönlüne göre en iyisini verir... aaa 2.5 aydirmi hemen olmuyormu o iş
Senin kacjnciydiki? Bence zaten pembe mavide iyidir.. oradaki doktorlar çok çok iyi! Bu sefer olacaktır moralini yüksek tut eşinle bubsure zarfında gezin eğlenin çok faydası olur diye duyuyorum hep.. bendede çikolata kisti var o da ayrı bir sıkıntı ah allahim ahhh sen bizi duy yardim et AllahımAmin canim.
Diger tedavilerimi yapan doktorlar vitaminlere ve takviyelere inanmiyordu. Bir faydasi yok diyorlardi. Adetin 2.gunu igneleri haplari verip yollayip,13 14 gun sonra toplayip transfer edip yolluyorlardi. Tabiki boyle de gebe kalanlar var ama bi hasta 4 kez boyle kalamiyorsa farkli bir tedavi denenmeli bence.
Nevin hanin biosteronun ve vitaminlerin hem sayiya hem kaliteye iyi geldigine inandigi icin verdi ve 2.5 aydir da iciyorum. %100 faydasi olur mu tabiki bilemem ama en azindan farkli bir sey denedik. Bu hazirlik asamasi en az 3 ay suruyor ki haplarin etkisi olsun.
Sen simdi ilk yaptiracagin icin sana vitaminsiz de baslayabilirler. Genelde tekrarlayan basarisizliklarda vitamin ve takviye deniyor bazi doktorlar.Belki de ignelere iyi tepki vereceksin ve basarili olacaksin.
Senin kacjnciydiki? Bence zaten pembe mavide iyidir.. oradaki doktorlar çok çok iyi! Bu sefer olacaktır moralini yüksek tut eşinle bubsure zarfında gezin eğlenin çok faydası olur diye duyuyorum hep.. bendede çikolata kisti var o da ayrı bir sıkıntı ah allahim ahhh sen bizi duy yardim et Allahım
5e basladik canim:)
Nevin hanimi duymustum daha onceden de,gidip gorustum,sakin ve olumlu bir doktor. Rahatca soru sorabiliyorum,muayene suresi 5dk.da dolmuyor. Daha onceki doktorum kostur kostur muayene edip yeni hasta alirdi hemen.
Benim icin artik en iyi merkez ve doktor beni saglikla bebegime kavusturacak olandir.
En iyi doktor baskasinin gebe kalmasini saglayabilir ama aynu doktorun bana faydasi olmazsa benim icin bi onemi kalmiyor.
Insalllllah hayirla ve saglikla gelir bebisim ya da bebislerim bu defaikiz istedigim icin bu bebekleri koyarim hemen,sans getirsin diye.
Insallah doktorun sana da guzel ve olumlu seyler soyler canim. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Hangi vitaminleri kullaniyorsunAmin canim.
Diger tedavilerimi yapan doktorlar vitaminlere ve takviyelere inanmiyordu. Bir faydasi yok diyorlardi. Adetin 2.gunu igneleri haplari verip yollayip,13 14 gun sonra toplayip transfer edip yolluyorlardi. Tabiki boyle de gebe kalanlar var ama bi hasta 4 kez boyle kalamiyorsa farkli bir tedavi denenmeli bence.
Nevin hanin biosteronun ve vitaminlerin hem sayiya hem kaliteye iyi geldigine inandigi icin verdi ve 2.5 aydir da iciyorum. %100 faydasi olur mu tabiki bilemem ama en azindan farkli bir sey denedik. Bu hazirlik asamasi en az 3 ay suruyor ki haplarin etkisi olsun.
Sen simdi ilk yaptiracagin icin sana vitaminsiz de baslayabilirler. Genelde tekrarlayan basarisizliklarda vitamin ve takviye deniyor bazi doktorlar.Belki de ignelere iyi tepki vereceksin ve basarili olacaksin.
Canim ben ta antepten gelip bahceciye baslayan biri olarak soyluyorum ki benim de amh im düşük burada ayricalikli birsey yok siradan proseduru uyguluyorlar hatta bugun opu vardi 1 tane yumurta toplandi yarin da kalitesi belli olacakTek seferde olmasinin garantisi olsa canim keske.
Bahcecinin ucreti burdaki gittigim merkezden 750 tl fazla. Bir fark yok sayilir yani.
Burda basliyoruz canim bi aksilik olmazsa. Bu doktorun verdigi haplari kullaniyorum 2.5aydir. Insallah bu defa basariya ulasirim ve sen de ilkinde ulasirsin canim.
Bu amh düşük olunca adet duzensizligide olurmu, bende hiç olmadı.. her ay duzenli adetlerim..sizin nasıl?Canim ben ta antepten gelip bahceciye baslayan biri olarak soyluyorum ki benim de amh im düşük burada ayricalikli birsey yok siradan proseduru uyguluyorlar hatta bugun opu vardi 1 tane yumurta toplandi yarin da kalitesi belli olacak
Belkide sizin değerlerin iyidir yani vitamin almanıza gerek falan yoktur bünyenizCanim ben ta antepten gelip bahceciye baslayan biri olarak soyluyorum ki benim de amh im düşük burada ayricalikli birsey yok siradan proseduru uyguluyorlar hatta bugun opu vardi 1 tane yumurta toplandi yarin da kalitesi belli olacak
Hangi vitaminleri kullaniyorsun
Canim ben ta antepten gelip bahceciye baslayan biri olarak soyluyorum ki benim de amh im düşük burada ayricalikli birsey yok siradan proseduru uyguluyorlar hatta bugun opu vardi 1 tane yumurta toplandi yarin da kalitesi belli olacak
Hangi değerin canım? Amh kaçtı senin?Biosteron ve icinde omega3,balik yagi ve koenzim q10 olan bir vitamin verdi.
Bir de dahiliye doktorum devit ampuo vermisti,onu kullandim,degerim normale geldi.
Hangi değerin canım? Amh kaçtı senin?
Benim de duzenli onda bir sıkıntı yok herhaldeBu amh düşük olunca adet duzensizligide olurmu, bende hiç olmadı.. her ay duzenli adetlerim..sizin nasıl?
Offf tiroid mi o da etken? Nedir o belirtisi falan var miD vitaminime de baktirmistim. Dusuktu 4 ay kadar d vitamini kullandim. Sonra tekrar tahlil yaptirdim,normal dedi doktor,biraktirdi. D vitamini eksikligi gebe kalmayi zorlastiriyor,canan karatay surekli soyluyor. Doktorun demese de sen baktir.
Ben kendim gidip dahiliyeciye istedim,tedavi icin dedim.
Benim ayrica tiroid sorunum var,onun icin de her gun hap aliyorum. Tiroidlerine de baktir canim.
Amh degerim gecen sene haziran 0.18 cikti.
1 ay sonra 0.71 cikti.
Bu sene agustosta da 0.28 cikti.
Adet olunca yeniden baktiracagim. Saracoglunun kurlerini kullandim da ben,kürler bitinc yeniden yaptirin demislerdi.
Yok ya benim de amh 0.27Belkide sizin değerlerin iyidir yani vitamin almanıza gerek falan yoktur bünyeniz
Canim farkli bir tedavi degilde ben sanirim cok sey bekledim ama baktim ki devlet kurumu gibi simdi tek umudum yumurtamin iyi cikmasiCanim farkli bir tedavi uyguluyorlar yazmadim ben ama yanlis anlama mi oldu acaba.
Insallllah cok kaliteli olsun yumisin. Uzaktan gidiyormussun istanbula,allah emeklerinin karsiligini versin.
Doktorun kim?
Hangi kürleri kullandinD vitaminime de baktirmistim. Dusuktu 4 ay kadar d vitamini kullandim. Sonra tekrar tahlil yaptirdim,normal dedi doktor,biraktirdi. D vitamini eksikligi gebe kalmayi zorlastiriyor,canan karatay surekli soyluyor. Doktorun demese de sen baktir.
Ben kendim gidip dahiliyeciye istedim,tedavi icin dedim.
Benim ayrica tiroid sorunum var,onun icin de her gun hap aliyorum. Tiroidlerine de baktir canim.
Amh degerim gecen sene haziran 0.18 cikti.
1 ay sonra 0.71 cikti.
Bu sene agustosta da 0.28 cikti.
Adet olunca yeniden baktiracagim. Saracoglunun kurlerini kullandim da ben,kürler bitinc yeniden yaptirin demislerdi.
Offf tiroid mi o da etken? Nedir o belirtisi falan var mi