AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Az evvel doktordan çıktım Amh düşük dedi ama bu anne olamazsin anlamına gelmez dedi diğer değerler normal dedi bir tane yumurta gordum dedi Vs istersen tüp bebeğe başla dedi sen bir düşün taşın dedi bende teşekkür ettim çıktım özellikle erken memepozmuyum dedi hayır öyle bısi denmez bu değerler o anlama gelmez dedi. Belkide çok gec memwpoz olacaksın dedi

Amh nin dusuk cikmasina uzuldum ama doktor olumlu konusmus. Bana erken menopoz demisti doktor ama o cumle artik hic aklima gelmiyor.
Ne dusunuyorsun peki tup bebek konusunda?

Amh nin dusuk cikmasina uzuldum ama doktor olumlu konusmus. Bana erken menopoz demisti doktor ama o cumle artik hic aklima gelmiyor.
Ne dusunuyorsun peki tup bebek konusunda?
Sana bişi diyim mi doktorlar en kötüsünü diyorlar! Yoksa buda derdi neden demesin git az vaktin var Vs.. Değer düşük olunca hemen erken menepoz sonra arkadaşına tüp bebeğe yönlendiriyor... kesin öyle bişi yok yani demem o.. Yasin var evet bir düşün taşın git bir yere bak dedi.. bir hafta falan kafamı toplayayim azcık moralimi yukselteyeyim araştırmalara başlıyorum canım.. acaba istanbul çokmu yorar beni àçaba diyorum

Sana bişi diyim mi doktorlar en kötüsünü diyorlar! Yoksa buda derdi neden demesin git az vaktin var Vs.. Değer düşük olunca hemen erken menepoz sonra arkadaşına tüp bebeğe yönlendiriyor... kesin öyle bişi yok yani demem o.. Yasin var evet bir düşün taşın git bir yere bak dedi.. bir hafta falan kafamı toplayayim azcık moralimi yukselteyeyim araştırmalara başlıyorum canım.. acaba istanbul çokmu yorar beni àçaba diyorum

Bence de canim kafani topla ondan sonra arastirmalara basla.
Ben rapor cikarmak icin 2 defa da asilama yaptirdim cerrahpasada. 3.tedavi de istanbulda oldu. Yani 3 tedavi icin gittim geldim. Tabiki evinden cikip metroya ya da otobuse binmekle ayni degil ama cok cok da zor degil.
Adetin 2.veya 3. gunu gidiliyor merkeze. Ondan sonra ilk kontrol 5 gun sonra oluyor. Bundan sonrasi gun asiri devam ediyor. Ilk kontrolden sonra da 5 6 gun suruyor igneler. Son kontrole gittiginde yani 11. ya da 12.gun catlatma ignesini kacta vurunacagini soyleyecekler ki saatinde yapman cok cok onemli,catlatma ignesinden 36 saat sonra da opu icin gideceksin. Opudan sonra da embriyonun durumuna gore 2,3 veya 5 gun sonra da transfer icin gideceksin.

Gitmen sorun degilse,bazisinin esi zorluk cikarabiliyor,orda bir merkeze karar verirsen gidebilirsin bence. Kalacak yerin varsa daha da kolay. Yoksa da gemiyle kolay oluyor,sabah gidip aksam donuyorsun.

benim amh değeri 0.01 olup hamile kalan var mı
Az önce konu açtım benimde synı 0,01 çok mutsuzum adet olmuyorum bir yıldır 40 yaşındayım Allah yardımcımız olsun kök hücre tedavisini araştırtıyorum ama daha araştırılıyor 20 denek üzerine başarılı olmuş

Ilk 3unde transfer oldugu icin para geri odenmedi. Sadece 4.de transfer asamasi olmadigi icin 500 tl geri odendi.

Ben ilk 3ünü raporlu yaptirdigim icin tum masraflarin yarisini odedim. 4.tedavimi de ilk 2sini yapan yerde yaptirdigim icin indirim yaptilar.

Artik rapor hakkim bitti ve yeni bir merkezde basladigim icin fiyatlar boyle. Surekli ayni merkezde tedavi olsaydim eger her seferinde bir miktar indirim yaparlardi.

Para iadesi kucuk miktarlar oluyor,yarisini veya tamamini geri alma durumu yok. Malesef bu yuzden tup bebek cok masrafli bir tedavi. Allah herkese yardim etsin.
Ben Bursa acibadem tüp bebeği tavsiye duydum..iyi bahsettiler onuda arastiricagim canım sende kesin biliyorsundur.nasılsın bu arada

Ben Bursa acibadem tüp bebeği tavsiye duydum..iyi bahsettiler onuda arastiricagim canım sende kesin biliyorsundur.nasılsın bu arada

Canim her hasta kendi gittigi merkezini ve doktorunu tavsiye edecektir,bir cok icim duyacaksin. Acibademden sahin beyi tavsiye ederler,kimisi art den osman develioglunu tavsiye eder,kimisi jinemedi tavsiye eder. Onemli olan senin gorustuklerin arasinda icine sinen doktorla baslaman. Birkac doktorla ongorusme yapip oyle karar ver bence. Birinin basariyaulastigidoktordan digeri eli bos ayriliyor. Kismet biraz da.

Ben cok hastayim canim. Kafami kaldiramiyorum,bogazim yaniyor,burnum tikali:hasta::KK1:

Carsamba gunu tedaviye basladik. Igneleri vurunmaya basladim. Bugun de adet oldum,yarin sabah muayene var,yumurtabuyutucu ignelere baslayacagiz bir sorun olmazsa. Hayirlisi olsun insallah.

Canim her hasta kendi gittigi merkezini ve doktorunu tavsiye edecektir,bir cok icim duyacaksin. Acibademden sahin beyi tavsiye ederler,kimisi art den osman develioglunu tavsiye eder,kimisi jinemedi tavsiye eder. Onemli olan senin gorustuklerin arasinda icine sinen doktorla baslaman. Birkac doktorla ongorusme yapip oyle karar ver bence. Birinin basariyaulastigidoktordan digeri eli bos ayriliyor. Kismet biraz da.

Ben cok hastayim canim. Kafami kaldiramiyorum,bogazim yaniyor,burnum tikali:hasta::KK1:

Carsamba gunu tedaviye basladik. Igneleri vurunmaya basladim. Bugun de adet oldum,yarin sabah muayene var,yumurtabuyutucu ignelere baslayacagiz bir sorun olmazsa. Hayirlisi olsun insallah.
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim... Ongorusmeleré baslayayim diyorum.. ongorusmelerde Sekreterlerlemi görüşülüyor

Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim... Ongorusmeleré baslayayim diyorum.. ongorusmelerde Sekreterlerlemi görüşülüyor

Sagol canim,bir an once gecer umarim.
Hayir doktorla gorusuyorsun. Yaptirmis oldugun tahlil varsa yaninda goturuyorsun. Sadece konusursaniz genelde ucret alinmiyor ama muayene olursan onun ucretini oduyorsun.

Arkadaslar merhaba ben az once doktordan geldim saatlerdr aglyrum 2 sene oncesine kadar cook duzenli adet goren 3 kez hamilelik geciren bi insandim 5 yildt evliyim 2 yildr yok tiroid yok kist derkrn adetlerim duzenszlesti en son 75 gun adet goremeyince bir takim testler yapildi tabi ben kendimi muthis dogurgan sanar ve korunurken hayatimda ilk defa duydugum tabirleri bilimsel verileri rakamlari internnete ararrstkrn buldum kendimi 36 yasindayim gecen yil 2 cikan fsh im su an 16 ve amh 0.01 bunlar nedr arkadaslar doktorum iyimserdi tablo tup bebek tedavisine dogru gdtor dedi sadece ilac verdi vtamin verdi sizce 3 5 ay bekleyip normal yolla hamile kalmam imkansz mi:KK43:( yani ben dogurganlogini kaybetmos bi insanmoyim artik tup bebekle bile mi sansim az

Arkadaslar merhaba ben az once doktordan geldim saatlerdr aglyrum 2 sene oncesine kadar cook duzenli adet goren 3 kez hamilelik geciren bi insandim 5 yildt evliyim 2 yildr yok tiroid yok kist derkrn adetlerim duzenszlesti en son 75 gun adet goremeyince bir takim testler yapildi tabi ben kendimi muthis dogurgan sanar ve korunurken hayatimda ilk defa duydugum tabirleri bilimsel verileri rakamlari internnete ararrstkrn buldum kendimi 36 yasindayim gecen yil 2 cikan fsh im su an 16 ve amh 0.01 bunlar nedr arkadaslar doktorum iyimserdi tablo tup bebek tedavisine dogru gdtor dedi sadece ilac verdi vtamin verdi sizce 3 5 ay bekleyip normal yolla hamile kalmam imkansz mi:KK43:( yani ben dogurganlogini kaybetmos bi insanmoyim artik tup bebekle bile mi sansim az
hiç bir zaman umudunu yitirme canım çözülmeyecek sorunlar değil onlar daha beter durumda olanlar var ben gibi :KK43: yinede umudumu yitirmiyorum hamdolsun bugünümüze

hiç bir zaman umudunu yitirme canım çözülmeyecek sorunlar değil onlar daha beter durumda olanlar var ben gibi :KK43: yinede umudumu yitirmiyorum hamdolsun bugünümüze
Cok saolun evet hayirda serde Allahtan insallah bu sefkat tokadrdr bana cunku ben hic bebek istemedim yillarca umarim bole sinamiyodur kulunu ben hazr degildim sadece:KK43:(

3 kez hamilelik gecirdiginiz icin avantajlisiniz. Vúcudunuz hamile kalabiliyor demekki. Doktorlar da bunu cok onemsiyor ve genelde dusuk de olsa hamile kalanlar saglikla bebeklerini kucaklarina aliyorlar.umutsuz olma lutfen.

Dogal yolla hamile kalman imkansiz cumlesini biz kuramayiz. 0.01le dogal yoldan hamile kalanlar var. Rabbim ol desin yeter ki. Kendiniz denemek istiyorsaniz bikac ay deneyin,olmazsa cok da vakir kaybetmeyin derim ben. Yine de doktorunuz ne derse onu dinleyin,tabi guveniyorsaniz.

Dusuk mu oldu hepsi,yani saglikli gebelik olmama nedeni nedir?
Bir de hangi haplari verdi?

3 kez hamilelik gecirdiginiz icin avantajlisiniz. Vúcudunuz hamile kalabiliyor demekki. Doktorlar da bunu cok onemsiyor ve genelde dusuk de olsa hamile kalanlar saglikla bebeklerini kucaklarina aliyorlar.umutsuz olma lutfen.

Dogal yolla hamile kalman imkansiz cumlesini biz kuramayiz. 0.01le dogal yoldan hamile kalanlar var. Rabbim ol desin yeter ki. Kendiniz denemek istiyorsaniz bikac ay deneyin,olmazsa cok da vakir kaybetmeyin derim ben. Yine de doktorunuz ne derse onu dinleyin,tabi guveniyorsaniz.

5 yil once 1 yil icibdr 2 kurtaj bi dusuk oldu yani dyrum simdi Allahim siniyomusun beni o gunahimla evet kurtaj oldum ama hic hazir degildim sonra da hep korundum simdi arkadaslarim bile bak beyin olarak istemedin istemedin vucut oyle bi reddetriki digurganligin dustu dyo bi arkadasim da bak allahin sefkat tokadi dyo ama bu mudur yani bu kadar mi ibretlik hikayem bedel odemek varsa bu dunyada heo cennet cehennemin anlami ne bilemyrum bilmyrjm aklim gtti yillar once hamile kakman zorlascaj deselerdi adetlerin duzenszlescek deselerdi hayatta inanmazdim nerdeyse cift yumurtlarken cogu ay...fsh 2 iken ki bu genc kiz degeri imis 16 ya 1 yilda cikmasi..amh 0.01 aklim gtti nedr bu Allahim neyin msji bu bana:KK43: coenzim verdi bi de omega 3 ve cyclo 1 adet dongusu icin cunku adet de olamadim 75 gun bu hafta baska doktordan crosscheck de yapacam degerlerim ortada tablo kotu sonucta..ve ben ibretlik bi hikayeyim....

Cok saolun evet hayirda serde Allahtan insallah bu sefkat tokadrdr bana cunku ben hic bebek istemedim yillarca umarim bole sinamiyodur kulunu ben hazr degildim sadece:KK43:(

Selamlar tekrar oncelikle forumda ki yazularinizi okudum herkese umit asilamaniz poztf dusunmeniz destek olmaniz takdr e sayan ama sz neden umutsuzsunuz benim degerlerimden bile daha iyi degerleriniz varken yoksa bende mi umitsz vakayim dunden beri uzerimden tir gecti yok incr kuru hayt corek otu klomen rahim filmi vs oku oku Allahim benim tedavi olmaya mecalim yok dedim ben kendimi muthis dogurgan sanirken benim degerlerimde bi kadina doktor 6 yil icnfe menapoz demis evet mucize hikayeleri de okudum ama ya o mucize benim kapimi calmazsa tipta herseyy mumkun ama o istisnalar ya kaideyi bozmazsa..evet kun fe yekun ama ya Allahim beni gunahlarimdan kurtajlarmdan dolayi siniyorsa..5 yila yakin evliligimde bi gun istemedim ben cocuk....::KK43:

X