- 17 Nisan 2018
- 2.290
- 1.419
- 133
- 39
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #7.801
Bende gittim oraya tüp bebek içinİzmir de Erol Tavmergen hoca. Bildiğim bir şey de değil kiAnlamadım hiç...
Nasıldı canım?Bende gittim oraya tüp bebek için
Çok fazla hatırlamıyorum geçen sene temmuzdu canım adetin 2 günü başladık önce 7 tane iğne 1 hafta sonra kontrol tekrar iğne verdiler 2 3 gün sonra tekrar gittik geliştirme iğnesiydi galiba en son catlatma iğnesi yaptım 36 saat sonra opu oldum ama yumurtam 1 tane oldu kalitesiz cıktı sonra kafaya takmadım akışına bıraktım kendiligimden hamile kaldım benim amh. 0.02 dı hiç umut yoktu denildi Rabbim büyük verdi ama düştü onada şükür dedim kendiligimden hamile kalabiliyordum bide hatırladığım kadar ilk başlarda 2 igneydi sonra 3 cıktı günde biri geliştirme diğer ignede kendiliginden çatlamasını engelliyoduNasıldı canım?
3 kez transfer oldu7 kez mi oldu canım hepsi transfere gitti mi
Düşük amh olup gebelikler yaşayan, sonu güzel olan çok hikaye okudum. Umarım bizlerde öyle oluruz. Benim de 0.2 amh. Aynen dediğin gibi Rabbim büyük, yazdıysa er geç olacaktır. En hayırlı zamanda en iyi şekilde, sağlıkla inşallah... Benim de tedavim seninle hemen hemen aynı o zaman. Bende son 3 gün sabah bir iğne daha ekleniyor. İzmir için öneriler genelde öyle olunca tercih etmiş olduk. Deneyimleyenleri merak ediyorum özellikle kontrol aralığı fazla olunca... Teşekkür ederim açıklama yaptığın içinÇok fazla hatırlamıyorum geçen sene temmuzdu canım adetin 2 günü başladık önce 7 tane iğne 1 hafta sonra kontrol tekrar iğne verdiler 2 3 gün sonra tekrar gittik geliştirme iğnesiydi galiba en son catlatma iğnesi yaptım 36 saat sonra opu oldum ama yumurtam 1 tane oldu kalitesiz cıktı sonra kafaya takmadım akışına bıraktım kendiligimden hamile kaldım benim amh. 0.02 dı hiç umut yoktu denildi Rabbim büyük verdi ama düştü onada şükür dedim kendiligimden hamile kalabiliyordum bide hatırladığım kadar ilk başlarda 2 igneydi sonra 3 cıktı günde biri geliştirme diğer ignede kendiliginden çatlamasını engelliyodu
Erol hoca değildi başka bi doktordu doktor alttan muayene ediyodu sonra bilgileri ayşe hemşireydi galiba o veriyodu umarım dileyen herkes Rabbimin izniyle saglikla bebeklerini kucaklarina alir Allah ol dedimi olur pozitif dusunun herzamanDüşük amh olup gebelikler yaşayan, sonu güzel olan çok hikaye okudum. Umarım bizlerde öyle oluruz. Benim de 0.2 amh. Aynen dediğin gibi Rabbim büyük, yazdıysa er geç olacaktır. En hayırlı zamanda en iyi şekilde, sağlıkla inşallah... Benim de tedavim seninle hemen hemen aynı o zaman. Bende son 3 gün sabah bir iğne daha ekleniyor. İzmir için öneriler genelde öyle olunca tercih etmiş olduk. Deneyimleyenleri merak ediyorum özellikle kontrol aralığı fazla olunca... Teşekkür ederim açıklama yaptığın için
Amiin. İnşallah....Sağ olun ❣Erol hoca değildi başka bi doktordu doktor alttan muayene ediyodu sonra bilgileri ayşe hemşireydi galiba o veriyodu umarım dileyen herkes Rabbimin izniyle saglikla bebeklerini kucaklarina alir Allah ol dedimi olur pozitif dusunun herzaman
Hayırlısı olsun canım3 kez transfer oldu
Bununla ilgili sayfa var isterseniz yaptıranlara sorunHerkese merhaba. Prp yöntemini yaptıran ve etkisini gören varmı acaba ?
Teşekkür ederimBununla ilgili sayfa var isterseniz yaptıranlara sorun
7.gune normal bence boyutları 2 güne kesinleşir kaç tane olacagi.E2 de önemli bu arada.Seni doktor 9 gün sonraya cagirmamismiydi ben yanlış mı hatırlıyorumKızlar tüp bebek sürecindeyiz amh düşüklüğü sebebi ile. Bugün gittim muayene için 7 gündür iğne kullanıyordum. Doktor 4 yumurta gördü. 11, 13,13,14 mm şeklinde. Bir gün sonraya yine çağırdı. Buradan okuduğum kadarıyla 18mm olmalı en azından... yani benim yetersiz. Yorumda yapmadı. Çok korkuyorum. Daha önce tecrübe edenleriniz var mı ?
Aradılar canım sonrasında. Doğru hatırlıyorsun. Hormonlar normal dedi. Ne kadar bilmiyorum. Doktor çok ifadesizdi. Dozlarda fazlaydı ama dedi. Yarın bir daha bakalım dedi. 4 tane diyince üzülmüştüm biraz. Sonrasında mm küçük algısı oluştu bende ona ayrı üzüldüm.7.gune normal bence boyutları 2 güne kesinleşir kaç tane olacagi.E2 de önemli bu arada.Seni doktor 9 gün sonraya cagirmamismiydi ben yanlış mı hatırlıyorum
Benim olmuştu sadece 1 embriyo blast oldu ve hemen transfer oldu tutmadı bence rahim yeteri kalınlığa ulaşmamıştı herşey erken olunca druna bir sor dondurup diğer ay transfer etse olurmu tabi transferi hemen yapacaksaHerkese merhaba geçen ay Adetin 3. Gününde 22.5 mm ve 15.5 mm olmak üzere 2 yumurtam görüldü ve direk çatlama iğnesi yapıp adetimin 5. Günü opu oldum. Benzer bi durum yaşayan yada duyan varmı acaba ? Yada bilgisi veya tahmini olan ? Nasıl olabilirki böyle bişey nerdeyse 1.5 yıldır tedavideyim ilk defa başıma böyle bişey geldi.
inşallah başarıyla sonuçlanır arkadaşım sonucunu bize de yaz hayırlı güzel haberlerle gel inşallah benimde çarşamba opu var. 1 normal 18 mm olan yumurta var birde 11,3 mm olan 11 likten bişey çıkmaz heralde anladığım kadarıyla küçük kalıyo baya yinede rabbim ol derse herşey olur ben gönderini geç gördüm belkide şimdi işlemdesindir Allah işini rast getirsinKızlar pazartesi opu olacağım. Bir tane büyük, iki tane orta boy, iki tane küçük yumurtam var. Ilacı kesti doktorum. Sanırım büyük olan daha fazla dayanamaz diyeDiğerleri pek gelişme göstermedi. Küçük olanlar boş mudur ki ? Kalite göstergesi mi büyüklük küçüklük? Opu süreci nasıl ? Rahim filmi için acayip günlerce damarım ağrıdı açtıkları damar yolundan. Yapan kişiyle mi alakalıydı acaba. Şu an onu düşünüyorum. Bir de yumurtaların nasıl olduğunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?