arkadaşlar merhaba, hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin, ben 0.2 amh ile hamile kaldım, üstelik 6 cm'lik çikolata kist ile. öncesinde benim de moralim bozuktu, oysaki 3 farklı doktora gittim ve 3ü de olumsuz konuşmamıştı, sadece en son gittiğim doktor 6 ay denememiz gerektiğini eğer olmazsa tedavi düşünülebileceğini söylemişti, bense 5. ayda hamile kaldım, üstelik hiçbir kür vs kullanmadan, sadece çikolata kistim için ilk öğrendiğimde soğan kürü uyguladım ki bu da hamilelikten yaklaşık 7 ay öncesine tekabül ediyor ve onun da kiste herhangi bir faydası olmamıştı- belki benimkinin boyutu büyük olduğu içindir, bilemiyorum. şu anda 3,5 aylık hamileyim ve çok şükür her şey sorunsuz gitti. yalnız şunu belirtmeliyim ben de eşim de doğal beslenmeye ve kimyasallardan uzak durmaya çok çok dikkat ederiz ve bu konuda canan karatayın tavsiyelerini uygularız. doğal beslenme kaliteli yumurta ve sperm için çok önemli. daha önce başka bir üye daha benzer şeyleri yazıp bana umut olmuştu. moralinizi bozmayın.