AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Zeynep hanım merhaba Bu ilaçlar günde kaç adet kullanılıyor. amh yükseltmek için mi kullanılıyor

Yaşınız kaç acaba

Merhaba ahm 00.1 olup fsh hormonu 106,71 e2 38,17 lh 10 çıktı bu degwrlerle hamile kalan var mı

Benim ahm da 00.1 benim tup bebek tutmadı sızın bu degerle tuttu mı denediniz mi kullandınız kur var mı

evet arkadaşlar prp yaptıranlar mutlaka deneyimlerinizi paylaşın bizlere umut olun.bende 4 ay sonra bülent hocama gideceğim inşallah bizlerde faydasını görüşürüz

Bu başlığı görünce tüylerim ürperdi 25 yaşında bitik over rezervi ile tüp bebeğe başladım ilki negatif oldu. Durmadan hemen 2ciye başladım ve her ay bir yumurta çıktığı için havuz sistemini uyguladı doktorum. 6 ay üst üste yumurta toplanıp biriktirilip sonra transfer olacaktım. Ilk 3 ay toplama yaptırdıktan sonra aldığım fazla ilaçlar yüzünden oldukça rahatsızlandım bedenen ve ruhen bir ay ara vermek istediğimi söyledim doktoruma. Tüp bebege başlarken 0.30 olan amh değerimi ölcturmeye cesaretimde yoktu. Ve o ara verdiğim bir ay da doğal hamile kaldığımı öğrendim ve inanamadım hala inanamıyorum ama mucizem içimde büyüyor. Bunu da buraya yazmamın sebebi belki birileri de benim yaptığım gibi deli gibi çare arayıp buraları okuyodur diye. Allah herkesin yardımcısı olsun

Allah sağlıkla kucaginiza almayı huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı tüm isteyenlere..amh dusukken fsh degerlerinizede bakildimi en yüksek kac çıkmıştı birde doktorunuz kimdi acaba

Allah sağlıkla kucaginiza almayı huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı tüm isteyenlere..amh dusukken fsh degerlerinizede bakildimi en yüksek kac çıkmıştı birde doktorunuz kimdi acaba
Fsh bakıldı ama cok hatirlamiyorum doktorum menopoz girmen uzun surmez demişti. Doktorum istanbul maltepe universtesi prof umit ozekici. Burda cok doktorun başarısı yok ama tabi ki o tedaviyle hormonlarim cosmus olabilir her ne kdr amh yukseltmesede var olani harekete geçirdi heralde. Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim Allah kimsenin kucağını boş birakmasin ben 5 yil bekledim Rabbim kimseyi bekletmesib

Merhaba allah kucağınıza almayı nasip etsin böyle konular bize gerçekten yüksek moral oluyor insanın içini bir sevinç kaplıyor adınıza çok sevindim .Bir kaç sorum olacak sakıncası yoksa reglin 2.günü amh o değerde iken kaç yumurta gözüküyordu kaç yaşında hamile kaldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…