- 22 Nisan 2018
- 182
- 65
- 18
- 38
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #7.661
Çok teşekkür ederimMerhaba,
Yeditepe Üniversitesi-Cem Fıçıcıoğlu
Koç Üniversitesi- Özgür Öktem
Memorial Bahçelievler-Ali Enver Kurt
Amh 0,63 , 3 ü de normal önerdi yaştan ötürü hala da normal olabileceğini söylüyorlar. Önemli olan bir kaliteli yumurta çıkması, korkmayın.
Aminnn. Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah saglık sıhatle insallah. Takviye vitamin ilacı veya bitkisel kür uyguladınızmı bizimle paylaşırmısınızMerhabalar, 2 buçuk senedir evliyim.Son 1 buçuk senedir çocuk sahibi olmak istiyorduk ancak olamadı.Prolaktinim 3 katı yüksekti sebebi bulunamadı.Yumurta rezervim düşüktü, AMH 0.48 di.Aralık ayında 1 başarısız tüp bebek denemem oldu. Mart ayının başında 2.denemeye başlayacakken gebe olduğumu öğrendim.Ben de her gün bu forumları okuyordum.Bir nebze de olsa sizlere umut vermek istedim.Bol bol dua edin,sabredin,Allah'a sığının.Her şey Rabbimin "OL"demesiyle oluyor.Kun fe yekun...
Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
Amin inşallah...Hayır hiç bir ot çöp çay kür vb.uygulamadım ancak birinci denemeden sonra doktor prowomen verdi sadece onu kullandım.Yediklerime dikkat ettim ve (her ne kadar zor da olsa) düşünmemeye çalıştım.Aminnn. Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah saglık sıhatle insallah. Takviye vitamin ilacı veya bitkisel kür uyguladınızmı bizimle paylaşırmısınız
Eğer Ankaradaysanız benim fikrim özellere başvurmadan önce Etlik Zübeyde Hanım a gidin derim.Serdar Dilbaz hoca ve ekibi muhteşem. Hemşiresinden,temizlik personeline kadar çok ilgili canayakın ve sevecen insanlar.Allah hepsinden razı olsun.Evet canım en büyük sorun bu iyi bi doktor bulmak istiyorum hem bilgisi hem niyeti iyi olan
Eğer Ankaradaysanız benim fikrim özellere başvurmadan önce Etlik Zübeyde Hanım a gidin derim.Serdar Dilbaz hoca ve ekibi muhteşem. Hemşiresinden,temizlik personeline kadar çok ilgili canayakın ve sevecen insanlar.Allah hepsinden razı olsun.
Gitmek isteyenler MHRS den 26 nolu tüp bebek polikliniğinden randevu alırlarsa sıra beklemeden muayene olup konsey kararı sonucu ana binadaki tüp bebek biriminde hemen tedaviye başlayabilirler.
Cevap için çok teşekkür ederim maalesef ankarada değilim
AminnnnMerhabalar, 2 buçuk senedir evliyim.Son 1 buçuk senedir çocuk sahibi olmak istiyorduk ancak olamadı.Prolaktinim 3 katı yüksekti sebebi bulunamadı.Yumurta rezervim düşüktü, AMH 0.48 di.Aralık ayında 1 başarısız tüp bebek denemem oldu. Mart ayının başında 2.denemeye başlayacakken gebe olduğumu öğrendim.Ben de her gün bu forumları okuyordum.Bir nebze de olsa sizlere umut vermek istedim.Bol bol dua edin,sabredin,Allah'a sığının.Her şey Rabbimin "OL"demesiyle oluyor.Kun fe yekun...
Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
Op.Dr.Aret Kamar : :Yumurta rezervinde iyi olduğu söyleniyor. |
Dr.Cem Çelik |
Prof. Dr. Bülent Tıraş |
Prof. Dr. Semra KAHRAMAN |
Dr.Mustafa Bahçeci |
Dr. Yücel Karaman |
Op. Dr. Erhan Karaalp |
Dr. Mustafa Acet |
Canım benim oyum %100 mustafa bahceciden yana
Merhaba canım benimde rezerv azlığı var ben erbil yağmura gidiyorum ilgili ve bilgi bir doktor bence şuan transfer aşamasındayım hiç bişeyi riske atmıyor bir araştır istersenYumurta rezervinde iyiler mi? Bu konuda deneyiminiz varsa rica etsem paylaşır mısınız?
Muhakkak herkesin uzmanlaştığı bir alan vardır, Bahçeci'de hangi klinik (embriyolog vs..) bu konuda daha iyi olabilir ve Bahçeci'de özellikle yumurta rezervi konusunda iyi bilinen doktor hangisidir soruları aklımı kurcalıyor.
Doktoruz kim lütfen yardım edinKızlar güzel haberlerle geldim.
Hormon tahlili yaptırdım 37 olan fsh 7ye düşmüş gözlerime inanamadım.Dr ilaç filan veremem bu değerlerle hamile kalabilirsin dedi.tedavi yine vermedi yani.kaldım öyle
Ama olsundu , testi önümüzdeki ay yeniden yapıcaz aynı şekilde düşük çıkarsa kesin olarak erken menopozu yendin diyebiliriz dedi doktorum.ama bir de amh testi yapmtırmak istiyorum bakalım o nasıl çıkacak.
Nasıl kullanılıyor günde kaç adet. Yaşınız kaçtı acabaKızlar umut olsun diye yazıyorum sizlere ...2 yıl önce ilk bebeğime amh 1.1 ile gebe kaldım kendiliğinden quenzim q10 kullanmıştım ... amh a tekrar baktırdım 0.6 olmus ve ben bu sefer kaza ile hamile kaldım ... gönlümüzün ferah turun .. inanın zamanı var . Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
Günde 1 tane almıştım .şu an 32 yaşındayımNasıl kullanılıyor günde kaç adet. Yaşınız kaçtı acaba
Hangi marka kullandınızGünde 1 tane almıştım .şu an 32 yaşındayım
Benim rezerv azlığı ve ileri yaş olarak duydugum doktor mustafa bahçeci benim doktorum da oydu zaten havuz yöntemi uyguladığı falan çok hastasi vardıYumurta rezervinde iyiler mi? Bu konuda deneyiminiz varsa rica etsem paylaşır mısınız?
Muhakkak herkesin uzmanlaştığı bir alan vardır, Bahçeci'de hangi klinik (embriyolog vs..) bu konuda daha iyi olabilir ve Bahçeci'de özellikle yumurta rezervi konusunda iyi bilinen doktor hangisidir soruları aklımı kurcalıyor.
SolgarHangi marka kullandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?