AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Çok teşekkür ederim

Merhabalar, 2 buçuk senedir evliyim.Son 1 buçuk senedir çocuk sahibi olmak istiyorduk ancak olamadı.Prolaktinim 3 katı yüksekti sebebi bulunamadı.Yumurta rezervim düşüktü, AMH 0.48 di.Aralık ayında 1 başarısız tüp bebek denemem oldu. Mart ayının başında 2.denemeye başlayacakken gebe olduğumu öğrendim.Ben de her gün bu forumları okuyordum.Bir nebze de olsa sizlere umut vermek istedim.Bol bol dua edin,sabredin,Allah'a sığının.Her şey Rabbimin "OL"demesiyle oluyor.Kun fe yekun...
Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Aminnn. Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah saglık sıhatle insallah. Takviye vitamin ilacı veya bitkisel kür uyguladınızmı bizimle paylaşırmısınız

Aminnn. Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah saglık sıhatle insallah. Takviye vitamin ilacı veya bitkisel kür uyguladınızmı bizimle paylaşırmısınız
Amin inşallah...Hayır hiç bir ot çöp çay kür vb.uygulamadım ancak birinci denemeden sonra doktor prowomen verdi sadece onu kullandım.Yediklerime dikkat ettim ve (her ne kadar zor da olsa) düşünmemeye çalıştım.
Yumurta toplama esnasında basit kistim vardı sol tarafta doktor onu da aspire etmişti.
Bunların etkisi olmuş olabilir mi bilmiyorum.

Evet canım en büyük sorun bu iyi bi doktor bulmak istiyorum hem bilgisi hem niyeti iyi olan
Eğer Ankaradaysanız benim fikrim özellere başvurmadan önce Etlik Zübeyde Hanım a gidin derim.Serdar Dilbaz hoca ve ekibi muhteşem. Hemşiresinden,temizlik personeline kadar çok ilgili canayakın ve sevecen insanlar.Allah hepsinden razı olsun.
Gitmek isteyenler MHRS den 26 nolu tüp bebek polikliniğinden randevu alırlarsa sıra beklemeden muayene olup konsey kararı sonucu ana binadaki tüp bebek biriminde hemen tedaviye başlayabilirler.

Aminnnn

Merhaba,

İstanbul'da tüp bebek ile, yumurta rezervi düşük olup bebeğine kavuşan arkadaşlar var ise tavsiyede bulunabilir mi?

Şuan aşağıdaki doktorlar arasında gidip geliyorum, başka tavsiyeler varsa değerledirebilirim;

Op.Dr.Aret Kamar : :Yumurta rezervinde iyi olduğu söyleniyor.
Dr.Cem Çelik
Prof. Dr. Bülent Tıraş
Prof. Dr. Semra KAHRAMAN
Dr.Mustafa Bahçeci
Dr. Yücel Karaman
Op. Dr. Erhan Karaalp
Dr. Mustafa Acet

Canım benim oyum %100 mustafa bahceciden yana

Canım benim oyum %100 mustafa bahceciden yana

Yumurta rezervinde iyiler mi? Bu konuda deneyiminiz varsa rica etsem paylaşır mısınız?

Muhakkak herkesin uzmanlaştığı bir alan vardır, Bahçeci'de hangi klinik (embriyolog vs..) bu konuda daha iyi olabilir ve Bahçeci'de özellikle yumurta rezervi konusunda iyi bilinen doktor hangisidir soruları aklımı kurcalıyor.

Merhaba canım benimde rezerv azlığı var ben erbil yağmura gidiyorum ilgili ve bilgi bir doktor bence şuan transfer aşamasındayım hiç bişeyi riske atmıyor bir araştır istersen

Merhaba arkadaşlar, 3 ayımı doldurup öyle sizlere yazmak istiyordum ama maalesef durum su an kritik dolduramiyabilirim.
39 yaşındayım ve ilk kez hamile kaldım.
Size neler yaptığımı yazmak istiyorum.
Bu arada amh değerlerim düşük başkada bi sıkıntım yoktu.
İbrahim Saracoğlu’nun soğan kürünü uyguladım ardından Hayit tohumu ve Aslan pençesi cayı içtim. Günde bir defa çörek otu yağı içtim.
En önemlisi hamile kalmadan bir ay önce beslenmemi değiştirdim. En büyük etken bu oldu sanırım. İsmi LowCarbHighFat, yani çok az karbonhidrat ve çok yağ tüketimi. Karatay beslenmesi diyebiliriz. İlk adet günümde yine burda okuduğum bal, tarçın çörek otu karışımını yedim 10 gün ve hormon filan almadan ilk aşılamamı oldum. Dr bana degerlerilin muhtesem oldugunu soyledi.
yüzde 10 Muş aşılamanın tutma şansı ve tuttu.
Geçen haftaya kadarda herşey çok güzel gidiyordu ama şimdi bi mucize bekliyoruz. Bir haftada gelişmemiş ve kalbi çok yavaş atıyordu geçen haftaya rağmen. 8 haftamı doldurdum aslında.
Arkadaşlar lütfen dua edin bebeğimi kaybetmeyeyim.
Bi şey daha eklemek istiyorum. hz. Yunus’un duası yaptım tedaviden bir gece önce. Gücüne çok inandığım bir duadır. Rabbim insallah burda bulunan herkese nasip eder anne olmayı

Doktoruz kim lütfen yardım edin

Nasıl kullanılıyor günde kaç adet. Yaşınız kaçtı acaba

İyi geceler. 2 gündür hayatım alt üst oldu... 7 sene sonunda tüp bebek için hastaneye gitmişken 7 cm miyomum olduğunu ve amh değerimin 0.32 olduğunu öğrendim... miyom amh'ı düşürüyor mu? Miyomla hamile kalabilir miyim? Ne yapıcam ne edicem biiyorum.... Rabbim ben ve isteyen herkesin yar ve yardımcısı olsun...

Benim rezerv azlığı ve ileri yaş olarak duydugum doktor mustafa bahçeci benim doktorum da oydu zaten havuz yöntemi uyguladığı falan çok hastasi vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…