- 9 Kasım 2016
- 336
- 222
- 53
- 40
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #7.641
Ben yaptirdim korkulacak hic birsey yok canim,anestezi altinda yapiyorlar cok surmez 15-20dk birsey, en iyi cozum histereskobi sorun varsa giderirler bende yapisiklik varmis onu duzelttiler,histereskobi olduktan 2-3 sonra evine gidebiliyorsun,yaklasik bir iki haftaya yakin leke şeklinde kanaman olur ve cinsel.iliskiden yasak enfeksiyon olmamasi icin,brokoli kuru yap arastir,histerekobiden sonraki ayda hamile kalan cok oluyor,rabbim yarsimcin olsun kolaylaştırsın..Yarın histeroskopi yaptiricam arkadaşlar yaptıran var mı?
Teşekkür ederim inşallah iyi olur. Transfer öncesi son durak.Ben yaptirdim korkulacak hic birsey yok canim,anestezi altinda yapiyorlar cok surmez 15-20dk birsey, en iyi cozum histereskobi sorun varsa giderirler bende yapisiklik varmis onu duzelttiler,histereskobi olduktan 2-3 sonra evine gidebiliyorsun,yaklasik bir iki haftaya yakin leke şeklinde kanaman olur ve cinsel.iliskiden yasak enfeksiyon olmamasi icin,brokoli kuru yap arastir,histerekobiden sonraki ayda hamile kalan cok oluyor,rabbim yarsimcin olsun kolaylaştırsın..
Yani histereskobi rahime sivi ilac verilerek kamerayla bakiliyor sorun varsa yapisiklik gibi onu dizeltiyorlar,ins temiz cikar sonucun..
Geçmiş olsun ben yaptırdım hiç korkmayın anestezi altında yapılıyor lazerle yapısıklık vardı ve perde vardı bende histeroskopi oldum içeriden yarım saate cıkmıştım annem öyle dedi. Hiçbirsey hissetmiyorsun ilk çıktığında dolgunluk hissi oluyor.agrı kesici iğne yaptılar bana cok ağrı olmadı hiç korkma bismillah de gir. Rabbim şifa versinYarın histeroskopi yaptiricam arkadaşlar yaptıran var mı?
Merhaba hangi tüp bebek Dr una gittiniz acil yardım bekliyorummerhaba arkadaşlar
benimde amh değerim 0.4 çıktı,düzen lab da yapılmıştı,tekrar yaptırmadım,yumurta sayı ve kaliteyi artırmak için en çok verilen ilaç dhea biosteron,bana pek çok merkez bu ilacı önerdi,aklınızda bulunsun,ben de sizin gibi her yazılanı okudum,her yöntemi denedim,pek çok merkez gezdim,2 aşılama,3 histereskopi,ve 7.denemede çok şükür rabbime hamile kaldım,inanın bu değer tek başına bir anlam ifade etmiyor,bazen devlet hastanesinde yapılan değerlerde yanlışlık olabiliyor,iyi bir merkezde yaptırın,tedaviye hazır olduğunuzda başlayın,zor bir yola girdiğinizi bilerek herşeye hazırlıklı olun ve vazgeçmeyin,tüp bebek tedavisi zor,bu değerlerle iki kat zor,ama nasipse vakit saat gelince oluyormuş demek ki..ümidinizi yitirmeyin,rabbim yardımcınız olsun,her zaman dualarımdasınız,siz de benden duanızı esirgemeyin...
Merhaba vit takviyesi kullanın mutlaka astalife çok iyi günde 2 tane alın bide impryl var oda cok iyi biesteron nu biliyosun uz zaten. Ben 3 unu kullandım. 6 yumurta çıktı hepsi kaliteli dediler. Ama benim esimdede sıkıntı var. 2 tane embriyom oldu. Doğal yolla hamile kalıp kalamayacaginizi allah bilir ancak. Siz en az 3 ay kullanın bunları. Biraz pahali ama değer bence.Arkadaslar benim amh degerim. 0.368 fshim 15 sizce tup bebek tedaviainde kullanilan (biesteron )gibi ilaclari kullanarak yumurtalik kalitemi arttirip normal yoldan gebe kalinabilirmi
Günaydın hanımlar güzel bir gün güneş ☀ biraz serin ama olsun. Bügün çıkıp yürüş yapacagım. Ben de gittiğimde ek olarak vitamin takviyesi alayım ne önerirsiniz dediğimde hiç birsey kullanman gerek yok demişti ama bu amh tahlilimi henüz görmedi. Sadece d vitamini 18 cıkmıştı onun için 10 damla d vitamini kullan demişti. Dogal beslen antioksidan içeren besinler tüket demişti. Şimdi benim son yapılan test lerim 11 ocakta yapılan testlerin estradiol 52.49- fsh 13.47 = LH 7.17 = progestron 4.2 = Prolaktin 7.46= serbest t3 3.25 = serbest t4 1.18 =tsh 1.65 = total testosteron 21.41 cıkmıstı dün de amh 0.51 cıktı referans aralığı 0.09=2.96 yazıyor. Benim takviye olarak neler kullanmam gerekiyor ne önerirsiniz bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Amh miz kacMrb arkadaşlar amh değeri düşük fshı yüksek olanlar güvenilir ve ilgili doktor önerebilir misiniz artık beni doktorlar kabul bile etmiyor son tedavide bi yumurtam vardı ve gelişmedi doktor artık bırakalım dedi serap simavlı diye bi doktor öğrendim bugün bu doktorla ilgili bilgisi olan da yazabilirse çok sevinirim
Teşekkür ederimCanım ben gidiyordum bir ara kendisine yumurta takibi için yüzyıl Hastanesi'nde iyi niyetli bir kadın ama lab pek iyi değil diye guvenemedim.
Çok teşekkür ederim canım sen ne yaptın hatırlıyorum ara vermiştin sanırım devam ediyor musunCanım ben gidiyordum bir ara kendisine yumurta takibi için yüzyıl Hastanesi'nde iyi niyetli bir kadın ama lab pek iyi değil diye guvenemedim.
Evet canım en büyük sorun bu iyi bi doktor bulmak istiyorum hem bilgisi hem niyeti iyi olanBaşlamayı düşünüyorum canım bakalım kısmet iyi bir doktor bulmak bulduğun doktora güvenmek çok zor bence onlar da bizi kobay gibi kullanıyor napacagiz bilmiyorum
Merhaba amh degeriniz kac acaba benim 0.51 cıktı ama ben 6 aydır rahmim yapısıklık dan tamamen kapandığı için adet olamadım. Şuan tadavi görüyorum. İstanbulda Brüksel tüp bebek merkezi de prof Yücel karaman var çok arastırdım onunla ilgili bir sürü yazı okudum. İyi bir Dr biz normal yoldan deneyeceğiz hsg de bir sorun cıkmazsa 6 kadar. Olmazsa tüp bebek tedavisi dedi Dr. Çok düşük amh degeri olanların Yücel bey vesilesiyle cocuk sahibi oldugunu okudum Bi arastırıp isterseniz. Biraz pahalı merkez olarak onuda söyleyeyim.Mrb arkadaşlar amh değeri düşük fshı yüksek olanlar güvenilir ve ilgili doktor önerebilir misiniz artık beni doktorlar kabul bile etmiyor son tedavide bi yumurtam vardı ve gelişmedi doktor artık bırakalım dedi serap simavlı diye bi doktor öğrendim bugün bu doktorla ilgili bilgisi olan da yazabilirse çok sevinirim
Çok teşekkür ederim amh değerim çok düşük en son 0.04 tü hep bi yumRta oluyo oda gelişmiyor maalesef bi araştırayım duymuştum bu doktoruda en önemlisi doktor kabul edicekmi yoksa yapılacak bişiy yok diyip g nderecek mi bahçeciye gidiyordum orasıda artık kendiliğinden adet olmadan gelme deyince bıraktım şimdi yeni bi doktor arıyorum bu ddktoru bi araştırayım sağolunMerhaba amh degeriniz kac acaba benim 0.51 cıktı ama ben 6 aydır rahmim yapısıklık dan tamamen kapandığı için adet olamadım. Şuan tadavi görüyorum. İstanbulda Brüksel tüp bebek merkezi de prof Yücel karaman var çok arastırdım onunla ilgili bir sürü yazı okudum. İyi bir Dr biz normal yoldan deneyeceğiz hsg de bir sorun cıkmazsa 6 kadar. Olmazsa tüp bebek tedavisi dedi Dr. Çok düşük amh degeri olanların Yücel bey vesilesiyle cocuk sahibi oldugunu okudum Bi arastırıp isterseniz. Biraz pahalı merkez olarak onuda söyleyeyim.
Merhaba,Evet canım en büyük sorun bu iyi bi doktor bulmak istiyorum hem bilgisi hem niyeti iyi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?