AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Doktorlar unutturmuyor ki canım amh düşük folikül sayısı az mesela bu ay 2 tane gördü ve tedaviye başlamadık. Kalitesiz yumurta sürekli aynı şeyler
Belli bir büyüklüğe sahip olanları usg ile görebiliyor 4mm altında olanlar için biyopsi ile görülebilimiş. Benim de iki ay ertelendi doktorum dedi ki biraz sabırlı ol hatta bu tedaviye başlayacağımız ay da erteleyelim dedi ben artık yeter başlayalım dedim öyle başladık.

Benim de artık sabrım kalmadı yıllar geçti ve bir arpa boyu yol olamadık bakalım hakkımızda hayırlısı

Merhabalar size bir sorum olucakti. Bana yaklasik 3 yil once erken menopoz teshisi kondu amh degerim nerdeyse sıfırdı. Tüp bebek ve aşılama denedik ama ikisi de olumsuz sonuçlandı ben de peşini bıraktım ancak hep aklımda tabi ki ve bu yüzden ovulasyon testleri aldim ilk kez gecen gün c çizgisi t den koyu çıktı normalde bu yumurtlama belirtisiymis ama bende yumurta yoksa test neden pozitif cikmis olabilir? Cyclo progynova kullanarak düzenli adet olabiliyorum o testin pozitif çıkması ilacın etkisi olabilir mi? Yani kısacası ovulasyon testi benim durumumda bir anlam ifade eder mi sizce? Erken menopoz dediklerinde 27 yasindaydim şu an 30 yaşındayım.

Geçmiş olsun yaşınız gencmis. Testleri birlikte iyi bir dr a görünün yumurta varsa tup bebek olur.

Geçmiş olsun yaşınız gencmis. Testleri birlikte iyi bir dr a görünün yumurta varsa tup bebek olur.
Tesekkur ederim cevapladiginiz için. Doktorlar pek olumlu konuşmuyor açıkçası gitmekle gitmemek arasinda kaldim. Bi doktor benim durumumdaki hastalarda basari oraninin %5ten az olduğunu söyledi ki o da yumurta olursa. Düşününce zaten kendiliğinden hamile kalma ihtimalim de bir o kadar az aslında. Allah hepimizin yardımcısı olsun, dayanma gücü versin.

merhaba herkese bol bebişli tedaviler diliyorum.
benim amh 0,2 fsh 14 yaş 39
1-2 yumurta oluşuyo.işim zor ama RABBİM OL desin yeterki.. olacak sa tek yumurta ilede olur buna inanıyorum

nisan ayın ilk ahftasında tüp başlayacağız şuan vitamin takviyelerine başladık eşimle beraber..
önerilerinizi bekliyorummm

Vitaminlere devam edin faydası oluyor bence

Selam canım benim doktorum da bana büyüme hormonu verdi ve bir açıklama yapmadı bu ay 2 yumurta gözüküyoru ve kist var dedi bende ilacı almadım .Bakalım ne tepki verecek bir etkisi oldu mu size ilacın
Merhaba, en son tedavimde büyüme hormonu kullandım ve olumlu sonuç aldık, ama tek başına bu ilacı kullanmadık o yüzden ne kadar etkisi oldu bilemeyiz sanırım. Hayırlı zamanda olumlu sonuçlar alırsınız inşallah

Siz tüp bebek sürecinde mi kullandınız peki benim doktorum bende kist olduğu ve tedavinin olmadığı ay verdi bende bu sebepten almadım bu kadar pahalı ve etkili bir ilacı beni ikna etmeden alamazdım ama tepkisini merak ediyorum

Coenz qh , teatrio ve arı sütü kullanmıştım ben birde arı sütüyle beraber keçi boynuzu pekmezi kesinlikle arı sütünü tavsiye ederim aldığım yerde yumurtalıkları çok geliştirdiğini söylemişlerdi inşallah size de şifa olur

Ben tüp bebek sürecinde yumurta geliştirici iğnelere ek olarak kullandım. Fakat size tavsiyem verdiği ilacın nedenini size açıklamayan ya da size güven vermeyen bir doktor ile devam etmeyin tedavinize, karşılıklı güven ve olumlu sonuca inanmak çok önemli bu süreçte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…