• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Bu bana gerçekten umut oldu😍 İnşallah, hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi😆 Alkol sigara hayatımda hiçbir zaman olmadı. Cips, kola, margarin, hazır çorba gibi paketli ürünleri yıllardır ağzıma sürmüyorum ama stresi yenemedim maalesef :/ bizde erkek faktörü de var morfoloji ve ileri hız problemi. Sizde eşinizle alakalı problem var mıydı?
Amin inşallah. Evet eşimde de o oran %2 mi ne çıktı. Ama tüp bebek için yeterli dediler. Sonuçta en yakışıklı eli yüzü düzgün spermi seçeceklerdi. %2 bile olsa milyonlarca sperm arasından 5 yumurtayı dölleyecek spermleri kolaylıkla buldular aldılar. Stresi azaltmak biliyorum çok zor bir şey. Ama yapmalısın sana bu süreçte ne iyi geliyorsa onu yap eğer bir hobin varsa ne bileyim puzzle olabilir gezmeler olabilir alışveriş olabilir.. kafanı dağıtacak bir şeyler yap. Bir de dua et. Güzel haberlerini bekliyorum 😊

A
Amin inşallah. Evet eşimde de o oran %2 mi ne çıktı. Ama tüp bebek için yeterli dediler. Sonuçta en yakışıklı eli yüzü düzgün spermi seçeceklerdi. %2 bile olsa milyonlarca sperm arasından 5 yumurtayı dölleyecek spermleri kolaylıkla buldular aldılar. Stresi azaltmak biliyorum çok zor bir şey. Ama yapmalısın sana bu süreçte ne iyi geliyorsa onu yap eğer bir hobin varsa ne bileyim puzzle olabilir gezmeler olabilir alışveriş olabilir.. kafanı dağıtacak bir şeyler yap. Bir de dua et. Güzel haberlerini bekliyorum 😊
Aslında bu aralar başka meşguliyetlerim de var, onlar da olmasa çok daha zor olurdu evin içinde bunu düşünmek. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah hayırla sonuçlanır :)

peki amh ı arttırmak için kullandığınız bişey var mı?
benim amh düşük,pazartesi muayene olmuştum,sağ ve solda yumurta rezervlerim var,hatta biri pazartesi gübü 15 milim di.
tüp bebekten önce normal yolu biraz zorlamak istiyorum da :)
cevpalrınız için şimdiden tşk.

Kızlar daha oncede yazmıştım amh 0.02 di Geçtiğimız haziran ayında olcturmustum fsh 72 lerden 4 de dustu prolaktin en son 30 du ilacla dustu ve ocak ayında normalden hamile kaldim ama malesef 6 haftalik ken kaybettim şimdi 2 ay dinlenme süresi ondan sonra tekrar normalden deniycez ve kendi kendime diyorum bir kere normalden kaldıysam tekrar olur inşallah ve beni tüp bebeğe yönlendiren doktor da aynı şeyi soledi bir kere olmuş ve tekrar olabilir diye umudum hep var sizlerde kaybetmeyin Rabbim şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine hayırlı sağlıklı gebelıkler evlatlar nasip eder inşaallah

Kızlar daha oncede yazmıştım amh 0.02 di Geçtiğimız haziran ayında olcturmustum fsh 72 lerden 4 de dustu prolaktin en son 30 du ilacla dustu ve ocak ayında normalden hamile kaldim ama malesef 6 haftalik ken kaybettim şimdi 2 ay dinlenme süresi ondan sonra tekrar normalden deniycez ve kendi kendime diyorum bir kere normalden kaldıysam tekrar olur inşallah ve beni tüp bebeğe yönlendiren doktor da aynı şeyi soledi bir kere olmuş ve tekrar olabilir diye umudum hep var sizlerde kaybetmeyin Rabbim şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine hayırlı sağlıklı gebelıkler evlatlar nasip eder inşaallah
Tüp denedin mi? Kaç yumurtan toplanmıştı,bir de adetli kaç folükul görülüyor, çünkü doktorum bazen kan değerleriyle ultrasyon görüntüsü farklı olabilir demişti,sen hamile kalabildiğine göre rezervin çokta kötü durumda değil demekki, insallah bir daha o hamilelik duygusunu yaşarsın ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Kür ilaç vitamin ne kullanıyosunuz

Tüp denedin mi? Kaç yumurtan toplanmıştı,bir de adetli kaç folükul görülüyor, çünkü doktorum bazen kan değerleriyle ultrasyon görüntüsü farklı olabilir demişti,sen hamile kalabildiğine göre rezervin çokta kötü durumda değil demekki, insallah bir daha o hamilelik duygusunu yaşarsın ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Tüp denedim ozamanlar canım 1 yumurta ve kalitesiz oldu adetli 2 tane gozukmustu o zaman amin canim rabbim sonucu güzel mutlu h olacak sekilde herkese yasatsin

Rabbim daha fazla aratmadan Hayrlısıyla nasip etsin inşallah. Ben de doğal yoldan bi kere hamile kaldım düşük yaptım ama kimse bana bi daha olur demiyo. Hemen tüp bebeğe koş zamanın az dedi hepsi. Biliyorum Allah isterse olur ama işte insanı strese sokuyorlar öyle söyleyip

Kür ilaç vitamin ne kullanıyosunuz
6 7 ayda kur olarak aslan pençesi yle Hayıt otu kullandım.. sürekli değil 1 2 kere astalife diye balık hapı vardı tüp bebek tedavisinden kalmıştı yumurtam olusurken onu icmistim bol yeşillik Yemiştim 1 kerede balık yumurtasi Yemiştim hamile kaldığım ayda canım onun dışında süt hormonum yüksekti ilaç verdi kullanırken hamile kaldım doxtinex diye bi ilaç ti 2 tablet vardi

Rabbim daha fazla aratmadan Hayrlısıyla nasip etsin inşallah. Ben de doğal yoldan bi kere hamile kaldım düşük yaptım ama kimse bana bi daha olur demiyo. Hemen tüp bebeğe koş zamanın az dedi hepsi. Biliyorum Allah isterse olur ama işte insanı strese sokuyorlar öyle söyleyip
Stres te en büyük engel rahat olucan hatta hamile kaldığım ay üstüne düşmedim dişimı çektirmem lazımdı adeti bekliyodum zaten düşük olduğu günde çok fazla dış ağrım vardi

Aminnn canım herkeslere

Tüp denedim ozamanlar canım 1 yumurta ve kalitesiz oldu adetli 2 tane gozukmustu o zaman amin canim rabbim sonucu güzel mutlu h olacak sekilde herkese yasatsin
Amh düşük olduğu için yumurta kaltesiz oldugundan mı düşük oldu dr buna bişey dedi mi hani gsbelik olursa kalitesiz oldugu için düşük olur diyolar ya hep benim de düşük cünkü

Amh düşük olduğu için yumurta kaltesiz oldugundan mı düşük oldu dr buna bişey dedi mi hani gsbelik olursa kalitesiz oldugu için düşük olur diyolar ya hep benim de düşük cünkü
Salı günü kontrolüm var konusucaz canımda temmuzda ki kalitesiz çıkmıştı kalitesiz olduğu zaman dollenme olmaz demisti o zaman doktor

Heee evet biz kötü kalpliyiz:-)
Arkadaşlar sizler ne kadar kötü düşünceli insanlarmışsınız ya ben bir umutla hep burayı okurdum ve içimden hep demiştim ki eğer benim olursa herkese umut olsun diye her yere yazacağım bu yazdıklarımdan neyin reklamını yaptığımı düşünüyorsunuz yazdıklarımı beğenmediyseniz bakıp takılmak zorunda değilsiniz aklına soru takılan olursa özelden cevaplarım seve seve anlamında ama sizin kalpleriniz o kadar kötü ki anlayamazsınız

Amh değerimiz aynı inşallah bende kendimi hamile olarak ölmeden görürüm
Benim de amh 0,3 idi 5 yumurta oldu 3 tanesi 5. Güne gitti ben bi de pgd yaptırdım üçü de sağlıklı geldi. 2 tane transfer oldu 1 tanesi tutundu. Şimdi baya baya bebek bekliyorum bulantılaeım bile başladı 😊
Önemli olan Sayı değil kalite. Sen yediklerine dikkat et temiz beslenmeye çalış. Stresi azalt. Sigara varsa bırak hatta dumanına bile maruz kalma. Güzel düşün. Senin de olumlu olacak sen de birkaç ay sonra gelip benim gibi yazacaksın

Back