- Konu Sahibi crocus7919
-
- #7.521
Bende c life kullandım sayılır sadece sabahları yiyebildim ona ragmen ilk ay 28 günde geldi tam günü gününe dedim bu ley işe yarıyor herhalde sonra bu ay gelmedi işte canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelikTatlım test yapmadan belirti arama. Lütfen test yap. Benim adetim 1 gün geçince test yaptım testte çıktı hemen. Test yap. Merak ettim ben de sonucunu. Ve bana da ihtimal vermiyorlardı.
Şimdilik iyi cok şükür. Test yapınca yaz. Ben sabah da değil adetin geciktiği gün akşam yaptım çıktı. Şimdi bile test alip yapabilirsin. Varsa da yoksa da stres yapma sakin.Bende c life kullandım sayılır sadece sabahları yiyebildim ona ragmen ilk ay 28 günde geldi tam günü gününe dedim bu ley işe yarıyor herhalde sonra bu ay gelmedi işte canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Sanırım gelmeye başlıyo yavaş yavaş zaten planlı bir bebek çalışmamız da yok aslında gelmesine de seviniyorum kötü bişey olmasın daŞimdilik iyi cok şükür. Test yapınca yaz. Ben sabah da değil adetin geciktiği gün akşam yaptım çıktı. Şimdi bile test alip yapabilirsin. Varsa da yoksa da stres yapma sakin.
Sen adetin gelince düzenli kullan o macunu. Ben düzenli kullandığım ay hamile kaldim.üstelik düzenli deneyememistik. Hakkında hayırlısı olsun. Senin de güzel haberlerini okuyacağız buradan.Sanırım gelmeye başlıyo yavaş yavaş zaten planlı bir bebek çalışmamız da yok aslında gelmesine de seviniyorum kötü bişey olmasın da
İnşallah canımSen adetin gelince düzenli kullan o macunu. Ben düzenli kullandığım ay hamile kaldim.üstelik düzenli deneyememistik. Hakkında hayırlısı olsun. Senin de güzel haberlerini okuyacağız buradan.
Ayy canim gözün aydın çok sevindim. Darısı bizlere inşallah. Amh değerin öyle iken adet görüyor miydin canımMerhaba arkadaşlar, burda güzel haber paylaşan arkadaşlar hepimize umut oluyor. Her hamile olan arkadaşımin mesajını okuduğumda ben de çok mutlu olurdum ve dua ederdim. Bana da nasip oldu güzel haber vermek . 0.05 amh ile ben de doğal yoldan hamileyim çok şükür.. tedavilerim hep iptal oluyordu yumurtam büyümedigi için. En son temmuzda iptal edildi. Bir süre ara verelim dedik, psikolojim çok bozulmustu eşimle de zor zamanlar gecirmistik. Zamanla düzeldi çok şükür ve ben Eylül'de doğal yoldan hamile olduğumu öğrendim. Rabbim çok büyük, bize de bir mucize yasatti..
Bu sayfada içimi çok dökmüştüm bir zamanlar, buradaki arkadaslarin çok destegini görmüştüm.. Bizi sadece biz anlarız.
Size de umut olmak istedim.. Her zaman Duam Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, isteyen herkese nasip etsin..
Merhaba çok sevindim okuduğumda Allah kucağınıza aldığınız günleri de göstersin sağlıkla, benim amh ım 0,88. Evet çok çok kötü değil. Ama ben yaştan çok korkuyorum. Doktorumun dediğine göre yumurta kalitesi amh ile ilgili olduğundan çok yaşla ilgiliymiş. Yani amh aynı olan iki kadından yaşı genç olan avantajlıymış. Bu değerle üstelik doğal yoldan hamile kalmışsınız. Kaç yaşındasınız? Bana da umut oldunuz şimdi tam da yine üzüntülere dalmışken.Merhaba arkadaşlar, burda güzel haber paylaşan arkadaşlar hepimize umut oluyor. Her hamile olan arkadaşımin mesajını okuduğumda ben de çok mutlu olurdum ve dua ederdim. Bana da nasip oldu güzel haber vermek . 0.05 amh ile ben de doğal yoldan hamileyim çok şükür.. tedavilerim hep iptal oluyordu yumurtam büyümedigi için. En son temmuzda iptal edildi. Bir süre ara verelim dedik, psikolojim çok bozulmustu eşimle de zor zamanlar gecirmistik. Zamanla düzeldi çok şükür ve ben Eylül'de doğal yoldan hamile olduğumu öğrendim. Rabbim çok büyük, bize de bir mucize yasatti..
Bu sayfada içimi çok dökmüştüm bir zamanlar, buradaki arkadaslarin çok destegini görmüştüm.. Bizi sadece biz anlarız.
Size de umut olmak istedim.. Her zaman Duam Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, isteyen herkese nasip etsin..
Çok sağol canım. Bazen gecikmeli oluyordu 40gunu bulduğu oluyordu ama görüyordum adet.Ayy canim gözün aydın çok sevindim. Darısı bizlere inşallah. Amh değerin öyle iken adet görüyor miydin canım
Merhaba şimdi hamilesiniz sanırım tebrik ederim. Ben de nerdeyse 35 yaşıma geldim amh 0,88 çıkmıştı nerdeyse 1 sene önce, diğer değerlerim çok iyi.İki olumsuz sonuçlanan transferim oldu.Şimdi Martta da transferim var ama kendimi mahvettim. Durup durup ağlıyorum. Rahatsız ettim kusura bakmayın ama insan işte herşeyden medet umuyor. Tavsiye edebileceğiniz birşey var mı?Yaşım da 35 oldu. 2.5 yıldır deniyoruz. Kasımda tup bebek tedavisi oldu aralıkta transfer, pozitif oldı sonuç ama hiç bhcg 2 kat artmadı. dusukle sonuçlandı.
Amin inşallah canım çok sağol. 30 yasindayim ben. Üst üste folikul görülmedigi oluyordu bende. Zaten olsa da bir tane oluyor o da buyumuyordu. İğnelere geç cevap veriyordu. En son doktor yapabileceğimiz herşeyi yaptık gibilerinden konuşmuştu.Merhaba çok sevindim okuduğumda Allah kucağınıza aldığınız günleri de göstersin sağlıkla, benim amh ım 0,88. Evet çok çok kötü değil. Ama ben yaştan çok korkuyorum. Doktorumun dediğine göre yumurta kalitesi amh ile ilgili olduğundan çok yaşla ilgiliymiş. Yani amh aynı olan iki kadından yaşı genç olan avantajlıymış. Bu değerle üstelik doğal yoldan hamile kalmışsınız. Kaç yaşındasınız? Bana da umut oldunuz şimdi tam da yine üzüntülere dalmışken.
Aynı şeyleri ben de yaşadım çok iyi anlıyorum ama gerçekten hep okurdum burda ne zaman kafamı rahatlattım, hamile olduğumu öğrendim diye, bende de aynısı oldu. Artık bırakmıştım, vermediyse bir sebebi var diye razı olmuştum Allah'tan gelene. Hatta eşimle evlatlık edinmeyi konusmustuk ki önceden hiç bu fikri aklıma getirmek istemezdim. Bir de ben saracoglu şubesine gitmiştim. Çocuk nasip olmuyor en azından Menopozu geciktireyim demiştim. Bana erken menopoz kürü verdiler, sirasiyla kullanmam gerekenleri anlattılar bitki çaylarını aldım. İlk soğan kuruyle baslaniyordu, onu yaptım, sonra ara vermeden bitki çayına baslaniyordu. Adetim gecikti ama ben çaylardan sanmıştım ama gebelik olmus. Yani o mu vesile oldu bilmiyorum ama o ay hamile kalmıştım.Merhaba şimdi hamilesiniz sanırım tebrik ederim. Ben de nerdeyse 35 yaşıma geldim amh 0,88 çıkmıştı nerdeyse 1 sene önce, diğer değerlerim çok iyi.İki olumsuz sonuçlanan transferim oldu.Şimdi Martta da transferim var ama kendimi mahvettim. Durup durup ağlıyorum. Rahatsız ettim kusura bakmayın ama insan işte herşeyden medet umuyor. Tavsiye edebileceğiniz birşey var mı?
Benim yaşım 35Amin inşallah canım çok sağol. 30 yasindayim ben. Üst üste folikul görülmedigi oluyordu bende. Zaten olsa da bir tane oluyor o da buyumuyordu. İğnelere geç cevap veriyordu. En son doktor yapabileceğimiz herşeyi yaptık gibilerinden konuşmuştu.
Çok güzel ya, inşallah ben de o günleri görürüm bana hiç menopoz lafı etmedi doktorlar fsh 4,63. Ne biliyim ya, hiç bişey teselli olmuyor yine de. Çok özlüyorum mutlu olduğum zamanları. Hayatım alt üst oldu.Aynı şeyleri ben de yaşadım çok iyi anlıyorum ama gerçekten hep okurdum burda ne zaman kafamı rahatlattım, hamile olduğumu öğrendim diye, bende de aynısı oldu. Artık bırakmıştım, vermediyse bir sebebi var diye razı olmuştum Allah'tan gelene. Hatta eşimle evlatlık edinmeyi konusmustuk ki önceden hiç bu fikri aklıma getirmek istemezdim. Bir de ben saracoglu şubesine gitmiştim. Çocuk nasip olmuyor en azından Menopozu geciktireyim demiştim. Bana erken menopoz kürü verdiler, sirasiyla kullanmam gerekenleri anlattılar bitki çaylarını aldım. İlk soğan kuruyle baslaniyordu, onu yaptım, sonra ara vermeden bitki çayına baslaniyordu. Adetim gecikti ama ben çaylardan sanmıştım ama gebelik olmus. Yani o mu vesile oldu bilmiyorum ama o ay hamile kalmıştım.
Ben hiç adet olamıyorumÇok sağol canım. Bazen gecikmeli oluyordu 40gunu bulduğu oluyordu ama görüyordum adet.
Maşallah canim benimde değerlerim senin ki gibi ancak ben hiç adet olamıyorum ilaçsız ilk adetimi de ilaç ile oldm.Kızlar hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmayın asıl o zaman kaybediyosunuz bakın ben umudumu hiç kaybetmedim 0.02 amh 72 lerden 4 de düşen fsh la ve suan kan verdim sonucunu bekliyorum testlerim de kimyasal gözükmüyor size umut olsun
Hayırlı olsunKızlar hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmayın asıl o zaman kaybediyosunuz bakın ben umudumu hiç kaybetmedim 0.02 amh 72 lerden 4 de düşen fsh la ve suan kan verdim sonucunu bekliyorum testlerim de kimyasal gözükmüyor size umut olsun
Bana da hayal gibi geliyordu canım, inşallah rabbim sana da nasip eder. Bana yok denecek kadar az şans veriyordu doktor ben istediğim için tedaviye basliyorduk. Bir arkadas daha yazmış bak 0.02 amh ile doğal yoldan hamile kaliniyorsa gerçekten Allah'tan umudu kesmemek lazım, vakti geldiğinde inşallah nasip edecektir.Çok güzel ya, inşallah ben de o günleri görürüm bana hiç menopoz lafı etmedi doktorlar fsh 4,63. Ne biliyim ya, hiç bişey teselli olmuyor yine de. Çok özlüyorum mutlu olduğum zamanları. Hayatım alt üst oldu.
Senin adına çok sevindim arkadaşım kucağını da doldursun inşallah.Benim transferim martta dua et lütfen.Bana da hayal gibi geliyordu canım, inşallah rabbim sana da nasip eder. Bana yok denecek kadar az şans veriyordu doktor ben istediğim için tedaviye basliyorduk. Bir arkadas daha yazmış bak 0.02 amh ile doğal yoldan hamile kaliniyorsa gerçekten Allah'tan umudu kesmemek lazım, vakti geldiğinde inşallah nasip edecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?