- 17 Nisan 2018
- 2.290
- 1.419
- 133
- 39
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #7.501
Inşallah canım evde testen takip edip perşembe gidecem inşaallah ve koyulaşma var usteki bu sabah yaptim alttaki cumartesi akşam var degilmiCanim kanda bahcg baktır ve 2 günde bir aynı saatlerde tekrar kanda bhcg baktir. Bakalim 2 kat artiyor mu degerin. Inşallah artar.
Adetin gecikti mi? 1 gün bile geçse kanda baktir dedim ben. Var gibi duruyor. Dikkat et kendine kan sonucunu da yaz buradan.Inşallah canım evde testen takip edip perşembe gidecem inşaallah ve koyulaşma var usteki bu sabah yaptim alttaki cumartesi akşam var degilmi
ayyy hamilesin canım umut oldun bıze gerçekten:)dua et bızedeKızlar benim amh 0.02 ydi fsh yuksekti düştü prolaktin im az yuksekti bu ay dostinex kullandım belirtilerim vardı test yaptim umut varmı
Inşallah canım Rabbim isteyen her kadına annelik duygusunu yaşatsin inşaallah sağlıklı hyirli evlatlar nasip etsin inşaallahayyy hamilesin canım umut oldun bıze gerçekten:)dua et bızede
Yumurtlama gününe göre 3 gün geçti normal günume 3 gün var erken yumurtlamıştım bu ayAdetin gecikti mi? 1 gün bile geçse kanda baktir dedim ben. Var gibi duruyor. Dikkat et kendine kan sonucunu da yaz buradan.
Sen hiç yumurtlama gününü karıştırma. Beklenen adet tarihine bak. Gebelik hesaplanirken adet tarihlerine bakılıyor. Bence doktora gidip kan tahlili yaptir. Hiç bekleme.ilk gebelik mi. Daha kese falan görünmez ama bhcg kac çıkacak merak ettim. Inşallah kucağına da alırsın.Yumurtlama gününe göre 3 gün geçti normal günume 3 gün var erken yumurtlamıştım bu ay
Ilk gebelik olacak olursa inşaallah sağlıkla vardır perşembe gidecem insallah normal adete göre zaten varsada 3+1 günlük falanSen hiç yumurtlama gününü karıştırma. Beklenen adet tarihine bak. Gebelik hesaplanirken adet tarihlerine bakılıyor. Bence doktora gidip kan tahlili yaptir. Hiç bekleme.ilk gebelik mi. Daha kese falan görünmez ama bhcg kac çıkacak merak ettim. Inşallah kucağına da alırsın.
canım yasın kac bıde erken yumurtlama derken kaçıncı gun yumurtladın benım sorunum o daYumurtlama gününe göre 3 gün geçti normal günume 3 gün var erken yumurtlamıştım bu ay
33 yaşım canım akinti dan falan anladım her ay biliyorum öyledir oluyo 7 günde falan yumurtladım adetim 3 en fazla 4 gün sürer benim senin erken mi catliyocanım yasın kac bıde erken yumurtlama derken kaçıncı gun yumurtladın benım sorunum o da
benımde canım adetım dört gun suruo sekızıncı günde ovulasyon testınde koyu cızgıyı goruyorum erken oluyo ve 25-26 günde bır oluyorum ustelık33 yaşım canım akinti dan falan anladım her ay biliyorum öyledir oluyo 7 günde falan yumurtladım adetim 3 en fazla 4 gün sürer benim senin erken mi catliyo
Sen bana ve burdaki herkese umut oldun demekki neymiş Rabbim ol deyince amh 0.02 bile engel değilmiş inşallah Allah ım sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin bol bol dua et canım ya mübdi oku hergün 99 kere bi yerde okumuştum düşük olmaması için okunurmuş33 yaşım canım akinti dan falan anladım her ay biliyorum öyledir oluyo 7 günde falan yumurtladım adetim 3 en fazla 4 gün sürer benim senin erken mi catliyo
Benim de fsh sizin gibi nasıl düşürdünüz[/QUOTE .Baharatcıda macun ve çay karışımı hazırlattım ayrıca çörekotu yağı ve propolis karışımı içtim bunlar çok iyi gelmişti bana ama daha sonra tekrar yükseldi bunlarda işe yaramamaya başladı şimdi başka bi baharatcıdan çay krışımı aldım kendileri hazırlıyor tahlil sonuçlarına göre
Nasıl akıntı ben de sarı akıntı olmuştu ama adetim birkaç gün gecikince söktürücü almıştımYüksek fsh düşük amh sonucu adetinizin geciktiği gelmediği zamanlarda akıntınız oluyomuydu
Yani şuan adetim gecikti bazen hafif agrılarım oluyo akıntı da var ama gelmiyo daha önce kist olmuştu 2 önce ozaman agrılarım daha fazlaydı şimdi neden gelmedi düzensizleşiyomu acaba ozaman nasıl belirtiler oluyo merak ettimAma ben adet olmadan önce öyle bir şey her zaman geliyordu
Şeffaf akıntıysa gebelik belirtisi olabilir benim geçen gebelikte olmuştuYani şuan adetim gecikti bazen hafif agrılarım oluyo akıntı da var ama gelmiyo daha önce kist olmuştu 2 önce ozaman agrılarım daha fazlaydı şimdi neden gelmedi düzensizleşiyomu acaba ozaman nasıl belirtiler oluyo merak ettim
Yaa ne bileyim ben hiç normal hamile kalmadığım için bana cok düşük bir ihtimal geliyo o yüzden test falanda yapmadım akıntı şeffaf gibi bazen sarı gibi bazdn yapışkan ama coğu kişi beyaz süt kesiği gibi olur diye yazmışŞeffaf akıntıysa gebelik belirtisi olabilir benim geçen gebelikte olmuştu
Beyaz süt kesiği gibi bazen bezen de sarı jel gibiydi canımYaa ne bileyim ben hiç normal hamile kalmadığım için bana cok düşük bir ihtimal geliyo o yüzden test falanda yapmadım akıntı şeffaf gibi bazen sarı gibi bazdn yapışkan ama coğu kişi beyaz süt kesiği gibi olur diye yazmış
Tatlım test yapmadan belirti arama. Lütfen test yap. Benim adetim 1 gün geçince test yaptım testte çıktı hemen. Test yap. Merak ettim ben de sonucunu. Ve bana da ihtimal vermiyorlardı.Yaa ne bileyim ben hiç normal hamile kalmadığım için bana cok düşük bir ihtimal geliyo o yüzden test falanda yapmadım akıntı şeffaf gibi bazen sarı gibi bazdn yapışkan ama coğu kişi beyaz süt kesiği gibi olur diye yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?