AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Canim kanda bahcg baktır ve 2 günde bir aynı saatlerde tekrar kanda bhcg baktir. Bakalim 2 kat artiyor mu degerin. Inşallah artar.
Inşallah canım evde testen takip edip perşembe gidecem inşaallah ve koyulaşma var usteki bu sabah yaptim alttaki cumartesi akşam var degilmi

Eklentiler

• 20190211_090302.jpg
    152,8 KB · Görüntüleme: 54
  • 2019-02-09 22.46.23.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 51
Inşallah canım evde testen takip edip perşembe gidecem inşaallah ve koyulaşma var usteki bu sabah yaptim alttaki cumartesi akşam var degilmi
Adetin gecikti mi? 1 gün bile geçse kanda baktir dedim ben. Var gibi duruyor. Dikkat et kendine kan sonucunu da yaz buradan.

Adetin gecikti mi? 1 gün bile geçse kanda baktir dedim ben. Var gibi duruyor. Dikkat et kendine kan sonucunu da yaz buradan.
Yumurtlama gününe göre 3 gün geçti normal günume 3 gün var erken yumurtlamıştım bu ay

Yumurtlama gününe göre 3 gün geçti normal günume 3 gün var erken yumurtlamıştım bu ay
Sen hiç yumurtlama gününü karıştırma. Beklenen adet tarihine bak. Gebelik hesaplanirken adet tarihlerine bakılıyor. Bence doktora gidip kan tahlili yaptir. Hiç bekleme.ilk gebelik mi. Daha kese falan görünmez ama bhcg kac çıkacak merak ettim. Inşallah kucağına da alırsın.

Ilk gebelik olacak olursa inşaallah sağlıkla vardır perşembe gidecem insallah normal adete göre zaten varsada 3+1 günlük falan

canım yasın kac bıde erken yumurtlama derken kaçıncı gun yumurtladın benım sorunum o da
33 yaşım canım akinti dan falan anladım her ay biliyorum öyledir oluyo 7 günde falan yumurtladım adetim 3 en fazla 4 gün sürer benim senin erken mi catliyo

33 yaşım canım akinti dan falan anladım her ay biliyorum öyledir oluyo 7 günde falan yumurtladım adetim 3 en fazla 4 gün sürer benim senin erken mi catliyo
benımde canım adetım dört gun suruo sekızıncı günde ovulasyon testınde koyu cızgıyı goruyorum erken oluyo ve 25-26 günde bır oluyorum ustelık

Sen bana ve burdaki herkese umut oldun demekki neymiş Rabbim ol deyince amh 0.02 bile engel değilmiş inşallah Allah ım sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin bol bol dua et canım ya mübdi oku hergün 99 kere bi yerde okumuştum düşük olmaması için okunurmuş

Baharatcı

Yüksek fsh düşük amh sonucu adetinizin geciktiği gelmediği zamanlarda akıntınız oluyomuydu

Ama ben adet olmadan önce öyle bir şey her zaman geliyordu
Yani şuan adetim gecikti bazen hafif agrılarım oluyo akıntı da var ama gelmiyo daha önce kist olmuştu 2 önce ozaman agrılarım daha fazlaydı şimdi neden gelmedi düzensizleşiyomu acaba ozaman nasıl belirtiler oluyo merak ettim

Şeffaf akıntıysa gebelik belirtisi olabilir benim geçen gebelikte olmuştu

Şeffaf akıntıysa gebelik belirtisi olabilir benim geçen gebelikte olmuştu
Yaa ne bileyim ben hiç normal hamile kalmadığım için bana cok düşük bir ihtimal geliyo o yüzden test falanda yapmadım akıntı şeffaf gibi bazen sarı gibi bazdn yapışkan ama coğu kişi beyaz süt kesiği gibi olur diye yazmış

Beyaz süt kesiği gibi bazen bezen de sarı jel gibiydi canım

Tatlım test yapmadan belirti arama. Lütfen test yap. Benim adetim 1 gün geçince test yaptım testte çıktı hemen. Test yap. Merak ettim ben de sonucunu. Ve bana da ihtimal vermiyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…