- 17 Nisan 2018
- 2.290
- 1.419
- 133
- 39
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #7.541
Sağol canım kandada çıktı 168 le ogrendimHayırlı olsun
Amin inşallah çok sağol canım. Allah yardımcın olsun inşallah sana da olumlu sonucu almak nasip olur bu transferle.Senin adına çok sevindim arkadaşım kucağını da doldursun inşallah.Benim transferim martta dua et lütfen.
Çok güzel, sağlıkla büyüsün inşallah bebeğin.Sağol canım kandada çıktı 168 le ogrendim
Çok sevindim.Sağol canım kandada çıktı 168 le ogrendim
Inşallah Rabbim herkese nasip etsin insallahÇok sevindim.
Sağlıklı ilerlesin inşallah
Tebrik ederim allah kucağınıza almayı nasip etsin bitkisel bi kür yada çay falan kullendınız mı acaba bide fsh değeriniz kaçtı benimde amh en son0.04 tü dediğiniz gibi yumRtam geç büyüyodu tedavi hep yarıda kaldı büyümediği için bazı aylarda yumurta da görünmedi dr banada aynısını söyledi yapılacak bişey yok diye kendim uzun zamandır adet olamıyorum kendin adet olursan gel demiştiMerhaba arkadaşlar, burda güzel haber paylaşan arkadaşlar hepimize umut oluyor. Her hamile olan arkadaşımin mesajını okuduğumda ben de çok mutlu olurdum ve dua ederdim. Bana da nasip oldu güzel haber vermek . 0.05 amh ile ben de doğal yoldan hamileyim çok şükür.. tedavilerim hep iptal oluyordu yumurtam büyümedigi için. En son temmuzda iptal edildi. Bir süre ara verelim dedik, psikolojim çok bozulmustu eşimle de zor zamanlar gecirmistik. Zamanla düzeldi çok şükür ve ben Eylül'de doğal yoldan hamile olduğumu öğrendim. Rabbim çok büyük, bize de bir mucize yasatti..
Bu sayfada içimi çok dökmüştüm bir zamanlar, buradaki arkadaslarin çok destegini görmüştüm.. Bizi sadece biz anlarız.
Size de umut olmak istedim.. Her zaman Duam Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, isteyen herkese nasip etsin..
Amin, rabbim isteyen herkese, size de nasıp etsin inşallah. Ben en son iptalden sonra Saraçoğlunun şubesine gittim . Tahlillerime baktilar zaten belli erken menopoz olduğu, erken menopoz kürü verdiler. Beslenmede dikkat edileceklerin listesini verdiler ve çayları da oradan almıştım. Yaklaşık üç ay sürecek bir kürdü. Adet bittikten iki gün sonra soğan kurune başladım, onbeş gün yaptım. O bitince ara vermeden hayıt ve testere dişli aslan pençesi içmeye başladım. O da bir ay sürecekti ama on gün kullandıktan sonra hamile olduğumu öğrendim. Bu arada soğan kürüne başladığım gün çörekotu yağı da içmeye başladım her gün bir yemek kaşığı. Ve en ilginci ben artık kafamı rahatlatmistim bunları da menopozu geciktireyim diye yapmaya baslamisyim. Burada yazarlardi hep ne zaman stres yapmayı bıraktım, o zaman hamilelik oldu diye. Bende de öyle oldu. Yani bunlar vesile oldu belki de, rabbim şimdi nasip etti.Tebrik ederim allah kucağınıza almayı nasip etsin bitkisel bi kür yada çay falan kullendınız mı acaba bide fsh değeriniz kaçtı benimde amh en son0.04 tü dediğiniz gibi yumRtam geç büyüyodu tedavi hep yarıda kaldı büyümediği için bazı aylarda yumurta da görünmedi dr banada aynısını söyledi yapılacak bişey yok diye kendim uzun zamandır adet olamıyorum kendin adet olursan gel demişti
Çok sag olun ne güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin sizin duanız kabul olur belkide hepimize dua edin inşallah bize de nasip olurAmin, rabbim isteyen herkese, size de nasıp etsin inşallah. Ben en son iptalden sonra Saraçoğlunun şubesine gittim . Tahlillerime baktilar zaten belli erken menopoz olduğu, erken menopoz kürü verdiler. Beslenmede dikkat edileceklerin listesini verdiler ve çayları da oradan almıştım. Yaklaşık üç ay sürecek bir kürdü. Adet bittikten iki gün sonra soğan kurune başladım, onbeş gün yaptım. O bitince ara vermeden hayıt ve testere dişli aslan pençesi içmeye başladım. O da bir ay sürecekti ama on gün kullandıktan sonra hamile olduğumu öğrendim. Bu arada soğan kürüne başladığım gün çörekotu yağı da içmeye başladım her gün bir yemek kaşığı. Ve en ilginci ben artık kafamı rahatlatmistim bunları da menopozu geciktireyim diye yapmaya baslamisyim. Burada yazarlardi hep ne zaman stres yapmayı bıraktım, o zaman hamilelik oldu diye. Bende de öyle oldu. Yani bunlar vesile oldu belki de, rabbim şimdi nasip etti.
Rabbim size de nasip etsin inşallah, gerçekten her daim umutlu olmak lazımmış onu anladım.. size de umut olmak istedim.
sizin adınıza öyle sevindim ki gözlerimden yaşlar geldi.2 yıl oldu ve tüm ümitlerim tükendi sadece ağlıyorum...Umarım ben ve benim gibi olan kardeşlerim de sizin gibi bu güzel duyguyu tadarız...Aynı şeyleri ben de yaşadım çok iyi anlıyorum ama gerçekten hep okurdum burda ne zaman kafamı rahatlattım, hamile olduğumu öğrendim diye, bende de aynısı oldu. Artık bırakmıştım, vermediyse bir sebebi var diye razı olmuştum Allah'tan gelene. Hatta eşimle evlatlık edinmeyi konusmustuk ki önceden hiç bu fikri aklıma getirmek istemezdim. Bir de ben saracoglu şubesine gitmiştim. Çocuk nasip olmuyor en azından Menopozu geciktireyim demiştim. Bana erken menopoz kürü verdiler, sirasiyla kullanmam gerekenleri anlattılar bitki çaylarını aldım. İlk soğan kuruyle baslaniyordu, onu yaptım, sonra ara vermeden bitki çayına baslaniyordu. Adetim gecikti ama ben çaylardan sanmıştım ama gebelik olmus. Yani o mu vesile oldu bilmiyorum ama o ay hamile kalmıştım.
Selam canım benim doktorum da bana büyüme hormonu verdi ve bir açıklama yapmadı bu ay 2 yumurta gözüküyoru ve kist var dedi bende ilacı almadım .Bakalım ne tepki verecek bir etkisi oldu mu size ilacınTedavilerimden iki ay kadar önce biosteron ve omepa q10 kullanmaya başladım.
- Tedavimde humatrope (büyüme hormonu) merional + hatırlamadığım bir ilaç kullandım. 3 folikül görünüyordu, 2 yumurta toplandı , yumurtalar kalitesizdi döllenme olmadı.
- Tedavide doktorum rahim içini uygun bulmadı ilaçsız gelişen bir yumurtayı almaya karar verdi sadece çatlatma iğnesi kullandık doğal siklus deniyor. Fakat toplanan bir yumurta döllendi ama bölünmedi.
- Tedavide gonalf 150 merionel 75 kullandım 3 folikül görünüyordu 4 yumurta toplandı. :) çok sevinmiştik 2 tanesi kaliteli 2. Gün embriyosu oldu riske atmamak için hemen donduruldu. Bir ay sonra 2 tane 2. Gün transferi yapıldı, negatif sonuç aldık.
4. Tedavide gonal f 150, merional 75, ve humatrope kullandım. 4 yumurta toplandı. 4 yumurta da döllendi ve 5. Güne ulaşacaklar mı diye bekleyeceğiz dediler ve 2 tanesi 5. Gün blast embriyo olarak donduruldu. 3 ay geldim gittim doktora transfere uygun bulmadılar son regl de her şey uygun dediler, sonuç pozitif :)
Bu süreçte vitaminlerimi hiç bırakmadım, doğal beslenmeye çalıştım, paketli ürünlerden uzaklaştım, mutfak masamda bal ve çörekotu karışımım vardı aklıma geldikçe çay kaşığıyla yedim, hiç yemediğim gün de oldu.
Ama bence sağlıklı yumurta gelişimi için en önemli şey stressiz olmak, son tedavimde kısmet dedim hiç üzmedim kendimi, kan sonuçlarını sormadım e2 gibi değerleri, çünkü doktorum değerlerin uygun olmasa zaten devam etmeyiz demişti.
Bahçeci umut tüp bebek te Cem çelik ile yapıldı tedavilerim.
hangi merkezdi bu canım biz seninle aynı yere mi gitmiştikBen de başka bir merkeze gittim görüşmek için. Ama çok yoğundu ve çok bekledim. Özel hastane bünyesinde bir merkez. Gittiğim ilk merkeze göre ilk izlenimim iyi değildi. Cok beklediğim için doktora soracağım sorulari sormayı unuttum. Tup bebekte şansım varmi yok mu?demek istiyordum aklımdan uçtu resmen. Çıkınca da zaten elim ayağım titriyordu ellerim buz gibi olmuş. Resmen sınava girecek öğrenci gibiydim. Adetliyken görmek istedi doktor. Ama ben acaba önceki gittiğim merkeze mi gitsem diye tereddüte düştüm. Ilk doktorum beslenmeyle ilgili önerilerde bulunmuştu burada oyle birseyden bahsetmedi doktor. Vitaminler verdi kullanmam için. Adetliyken arayacağım randevu verecek. Ilk merkez beni biliyor deyip ona mi gitsem yoksa yeni merkez yeni deneyim mi desem bilemedim. Ayı 9 unda adet tarihim sağ kasığımda da tuhaf bir ağrı var. Yumurta gördü doktor bir tane acaba o kiste mi dönüşecek. Yoksa hamile kalmış olabilir miyim?olsaydı doktor ultrasonda gormezmiydi. Sabah kararli bir sekilde ciktim gittim eve kararsizlikla döndüm. Görüntü olarak ilk gittiğim merkez çok güzeldi. Burada bekleme odasinda herkesin içinden sedye ile hasta geçirdiler. Hosuma gitmedi.
Canım acıbadem bursa 2. Tedaviye gittiğim yer. Ilki izmir irene.hangi merkezdi bu canım biz seninle aynı yere mi gitmiştik
yok değil karıştırmışım seninle de yazışmıştık nasıl gidiyor gebelikCanım acıbadem bursa 2. Tedaviye gittiğim yer. Ilki izmir irene.
Ben büyüme hormonu ilacını aldım bin tl göbekten vuruldum. Hiçbir faydası olmadıSelam canım benim doktorum da bana büyüme hormonu verdi ve bir açıklama yapmadı bu ay 2 yumurta gözüküyoru ve kist var dedi bende ilacı almadım .Bakalım ne tepki verecek bir etkisi oldu mu size ilacın
Çok şükür iyi şimdilik. Senin tedavi nasıl gidiyor.yok değil karıştırmışım seninle de yazışmıştık nasıl gidiyor gebelik
Çok güzel bir haber allah kucağına almayı nasip etsinnÇok sag olun ne güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin sizin duanız kabul olur belkide hepimize dua edin inşallah bize de nasip olur
Canim çöl geçmiş olsun ama iyiki iptal etmissin benim iki yumurta olmuştu 1 devam etti büyümeye iptal etmediler tedaviyi o bir yumurta döllenmedi ve bütün param ve umudum çöpe gitti keşke aşılama yapsaydin onda en azından fazla masraf olmuyor sen ümidini kaybetme nolurr bizimde bebişlerim olcakkkSlm hanimlar bende bu ay tup tedaviye başlamıştım yaklasik 5 aydir vitamin ilaclar kullandım sonunda bu ay 5 yumurta bulundu neyse tedaviye basladik bugun ignemin 8 ci gunuydu kontrol vardi iğneler hormon ilaclari aldim kala kala iki yumurtam kalmis biri 19mm buride 16 mm buyumus dr tup bebegi istiyormusun risk durumdasin kabul ediyorsan carsamba gunu yumurtani toplayalim dedi ve yumurtan bosmu cikacak dolumu onu bilmiyoruz dedi şok icindeydim esimle konustuk iptal ettik tedaviyi cunku psikolojim mahvoldu ve cok kg aldim 5 ay icinde ve riske atamadim arti kiloluydum, dr dedim peki bu yumurtalarım catlamicakmi çatlama ignesi yazdi,asilama yapalım die onerdi esim istemedi,moralman olarak çöktük aglamaktan kafam kazan gibi oldu esimede belli etmiyorum cunku cok üzgün,bugun catlatma ignemi vuruldum uc gun normal yoldan denicez,rabbim ins bizede verir
Eger ozel hastanede deneseydim direk tup bebek parasini alip koyarlardi kaldi simdiyece öyle oldu,rabbim doktorumuzu ilacımızi rast getirsin..ama hala umidim var cnku hic yumurta yoktu ikac ve kurlerle 5 yumurtam oldu simdi bu ay normal yoldan deneriz ins olur olmaz ise napcam zayiflayip saglikli beslenip yumurta kalitesini artıracak kurler ve dualara devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?