AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Tebrik ederim allah kucağınıza almayı nasip etsin bitkisel bi kür yada çay falan kullendınız mı acaba bide fsh değeriniz kaçtı benimde amh en son0.04 tü dediğiniz gibi yumRtam geç büyüyodu tedavi hep yarıda kaldı büyümediği için bazı aylarda yumurta da görünmedi dr banada aynısını söyledi yapılacak bişey yok diye kendim uzun zamandır adet olamıyorum kendin adet olursan gel demişti

Amin, rabbim isteyen herkese, size de nasıp etsin inşallah. Ben en son iptalden sonra Saraçoğlunun şubesine gittim . Tahlillerime baktilar zaten belli erken menopoz olduğu, erken menopoz kürü verdiler. Beslenmede dikkat edileceklerin listesini verdiler ve çayları da oradan almıştım. Yaklaşık üç ay sürecek bir kürdü. Adet bittikten iki gün sonra soğan kurune başladım, onbeş gün yaptım. O bitince ara vermeden hayıt ve testere dişli aslan pençesi içmeye başladım. O da bir ay sürecekti ama on gün kullandıktan sonra hamile olduğumu öğrendim. Bu arada soğan kürüne başladığım gün çörekotu yağı da içmeye başladım her gün bir yemek kaşığı. Ve en ilginci ben artık kafamı rahatlatmistim bunları da menopozu geciktireyim diye yapmaya baslamisyim. Burada yazarlardi hep ne zaman stres yapmayı bıraktım, o zaman hamilelik oldu diye. Bende de öyle oldu. Yani bunlar vesile oldu belki de, rabbim şimdi nasip etti.
Rabbim size de nasip etsin inşallah, gerçekten her daim umutlu olmak lazımmış onu anladım.. size de umut olmak istedim.

Çok sag olun ne güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin sizin duanız kabul olur belkide hepimize dua edin inşallah bize de nasip olur

sizin adınıza öyle sevindim ki gözlerimden yaşlar geldi.2 yıl oldu ve tüm ümitlerim tükendi sadece ağlıyorum...Umarım ben ve benim gibi olan kardeşlerim de sizin gibi bu güzel duyguyu tadarız...

Selam canım benim doktorum da bana büyüme hormonu verdi ve bir açıklama yapmadı bu ay 2 yumurta gözüküyoru ve kist var dedi bende ilacı almadım .Bakalım ne tepki verecek bir etkisi oldu mu size ilacın

hangi merkezdi bu canım biz seninle aynı yere mi gitmiştik

Selam canım benim doktorum da bana büyüme hormonu verdi ve bir açıklama yapmadı bu ay 2 yumurta gözüküyoru ve kist var dedi bende ilacı almadım .Bakalım ne tepki verecek bir etkisi oldu mu size ilacın
Ben büyüme hormonu ilacını aldım bin tl göbekten vuruldum. Hiçbir faydası olmadı

yok değil karıştırmışım seninle de yazışmıştık nasıl gidiyor gebelik
Çok şükür iyi şimdilik. Senin tedavi nasıl gidiyor.
Ben 2. Tedaviden sonra vazgeçince oldu bebek olayı. Ve hep derler ya kafamdan at8nca geldi diye. Artık kafamdan atmıştım. Diyetisyene randevu almistim ve lazere başlayacaktım. Yani çocuk nasıl olsa olmuyor kendime bakayım modundaydim. En kısa zamanda senin de olsun inşallah.

Merhaba kızlar bende bir türlü 3.tedaviye başlayamiyorum her ay yeni bir kist çıkıyor stress olmim diyorum ama her ay kist duyunca geriliyorum bu ay trisequens verdi inşallah geçer regl tarihime 10 gün kaldi

Slm hanimlar bende bu ay tup tedaviye başlamıştım yaklasik 5 aydir vitamin ilaclar kullandım sonunda bu ay 5 yumurta bulundu neyse tedaviye basladik bugun ignemin 8 ci gunuydu kontrol vardi iğneler hormon ilaclari aldim kala kala iki yumurtam kalmis biri 19mm buride 16 mm buyumus dr tup bebegi istiyormusun risk durumdasin kabul ediyorsan carsamba gunu yumurtani toplayalim dedi ve yumurtan bosmu cikacak dolumu onu bilmiyoruz dedi şok icindeydim esimle konustuk iptal ettik tedaviyi cunku psikolojim mahvoldu ve cok kg aldim 5 ay icinde ve riske atamadim arti kiloluydum, dr dedim peki bu yumurtalarım catlamicakmi çatlama ignesi yazdi,asilama yapalım die onerdi esim istemedi,moralman olarak çöktük aglamaktan kafam kazan gibi oldu esimede belli etmiyorum cunku cok üzgün,bugun catlatma ignemi vuruldum uc gun normal yoldan denicez,rabbim ins bizede verir
Eger ozel hastanede deneseydim direk tup bebek parasini alip koyarlardi kaldi simdiyece öyle oldu,rabbim doktorumuzu ilacımızi rast getirsin..ama hala umidim var cnku hic yumurta yoktu ikac ve kurlerle 5 yumurtam oldu simdi bu ay normal yoldan deneriz ins olur olmaz ise napcam zayiflayip saglikli beslenip yumurta kalitesini artıracak kurler ve dualara devam...

Canim çöl geçmiş olsun ama iyiki iptal etmissin benim iki yumurta olmuştu 1 devam etti büyümeye iptal etmediler tedaviyi o bir yumurta döllenmedi ve bütün param ve umudum çöpe gitti keşke aşılama yapsaydin onda en azından fazla masraf olmuyor sen ümidini kaybetme nolurr bizimde bebişlerim olcakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…