• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Peki canım sana tüp bebek aşamasında mi verdi bana bu ay kist var baslamiycaz bu ay verdi belki kendiliğinden olur dedi bana mantıklı gelmediği için almadım 1500 tl şuan ucuz da değil. 2 yumurta gözüküyor kist var olacağına inanmadığım için almadım ama doktor tepki verebilir bana
Ben büyüme hormonu ilacını aldım bin tl göbekten vuruldum. Hiçbir faydası olmadı

6 aydır tedavi aşamasındayız canım önce ameliyat oldum rahimde yapışıklık varmış 3 ay ara verdim ilaç kullandım ocak da ilk tüp bebek denememiz oldu 4 yunurta toplandı 1 i boş 2 si kalitesiz 1 ad donduruldu. Bu ay tekrar başlayacaktık kist oluşmuş bekliyorum ve kafamdan atamıyorum saplantı oldu bende
Seni gördükçe umudum artıyor Allah hayırlı evlat eylesin canim
Çok şükür iyi şimdilik. Senin tedavi nasıl gidiyor.
Ben 2. Tedaviden sonra vazgeçince oldu bebek olayı. Ve hep derler ya kafamdan at8nca geldi diye. Artık kafamdan atmıştım. Diyetisyene randevu almistim ve lazere başlayacaktım. Yani çocuk nasıl olsa olmuyor kendime bakayım modundaydim. En kısa zamanda senin de olsun inşallah.

Peki canım sana tüp bebek aşamasında mi verdi bana bu ay kist var baslamiycaz bu ay verdi belki kendiliğinden olur dedi bana mantıklı gelmediği için almadım 1500 tl şuan ucuz da değil. 2 yumurta gözüküyor kist var olacağına inanmadığım için almadım ama doktor tepki verebilir bana
Benim de o ay 1 yumurtam vardı kalitesi artsın diye önerdi doktor ama bir faydası olmadı. Parasına da değmiyor

Slm hanimlar bende bu ay tup tedaviye başlamıştım yaklasik 5 aydir vitamin ilaclar kullandım sonunda bu ay 5 yumurta bulundu neyse tedaviye basladik bugun ignemin 8 ci gunuydu kontrol vardi iğneler hormon ilaclari aldim kala kala iki yumurtam kalmis biri 19mm buride 16 mm buyumus dr tup bebegi istiyormusun risk durumdasin kabul ediyorsan carsamba gunu yumurtani toplayalim dedi ve yumurtan bosmu cikacak dolumu onu bilmiyoruz dedi şok icindeydim esimle konustuk iptal ettik tedaviyi cunku psikolojim mahvoldu ve cok kg aldim 5 ay icinde ve riske atamadim arti kiloluydum, dr dedim peki bu yumurtalarım catlamicakmi çatlama ignesi yazdi,asilama yapalım die onerdi esim istemedi,moralman olarak çöktük aglamaktan kafam kazan gibi oldu esimede belli etmiyorum cunku cok üzgün,bugun catlatma ignemi vuruldum uc gun normal yoldan denicez,rabbim ins bizede verir
Eger ozel hastanede deneseydim direk tup bebek parasini alip koyarlardi kaldi simdiyece öyle oldu,rabbim doktorumuzu ilacımızi rast getirsin..ama hala umidim var cnku hic yumurta yoktu ikac ve kurlerle 5 yumurtam oldu simdi bu ay normal yoldan deneriz ins olur olmaz ise napcam zayiflayip saglikli beslenip yumurta kalitesini artıracak kurler ve dualara devam...
Amh niz kaç ve hangi vitaminleri kullandınız

Amh niz kaç ve hangi vitaminleri kullandınız
Amh 0,6 canim yumurtam hic yoktu
Prowomen,Biosteron,ari polen,hayit otu,incir havuc kuru,folik asit,chai tohumu, balik yag(icinde 12 miydi cesitli vitamin var misal Ơenzim gibi)
brokoli kuru rahim yapisiklikkarina tüplerin acilmasina yardimci oluyo
Ben bunlari bunlar 5 ayda sirayla kullandim en onemlisi bunlarda iki ay icinde mühtiş sonuc alirsin her ay yumurta kontrolü yaptir fark oluyo hayitla,incir kurunu ayri aylarda yaninda vitaminler olmak sartiyla iyi sonuc alirsin,yaklasik iki ay bikmislik vardi tek tuk kullanmıştım.. ben son bir aya yakin kulkandim 5 yumurta olmustu eger istikrarla devam etseydim kaliteli yumurtalarim olurdu ve tabiki kiloda buyuk etken..

0,6 ile senın yumurtan yokmuydu canım :(benim 0,20 şu an günde ıkı bardak hayıt içiyorum onun yanında bır bardakta aslanpencesı.. omega, ımpryl, proxywoman, dhea, tarçın bal çörekotu karışımı, arı sutu fayda edermı acaba ya bu değerle:(( günde kac defa ıcıyodun canım hayıtı faydası olduğunu gordunmu cıdden

Amh 0,6 canim yumurtam hic yoktu
Prowomen,Biosteron,ari polen,hayit otu,incir havuc kuru,folik asit,chai tohumu, balik yag(icinde 12 miydi cesitli vitamin var misal Ơenzim gibi)
brokoli kuru rahim yapisiklikkarina tüplerin acilmasina yardimci oluyo
Ben bunlari bunlar 5 ayda sirayla kullandim en onemlisi bunlarda iki ay icinde mühtiş sonuc alirsin her ay yumurta kontrolü yaptir fark oluyo hayitla,incir kurunu ayri aylarda yaninda vitaminler olmak sartiyla iyi sonuc alirsin,yaklasik iki ay bikmislik vardi tek tuk kullanmıştım.. ben son bir aya yakin kulkandim 5 yumurta olmustu eger istikrarla devam etseydim kaliteli yumurtalarim olurdu ve tabiki kiloda buyuk etken..
0.16 benim.gecen yıl 4 yumurta toplanmıstı.bu yıl vitamin kullanmaya basladım bakalım nasıl olcak sonuc

ben varım. amh: 0,40 + 6 cnm çikolata kistiyle hamile kaldım :anneadayı:
tüp bebeğe başlayacağım gün öğrendim. daha çok yeni ve çok heyecanlıyım. Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder inş. ben öyle kürler vitaminler bilmemneler fln kullanmadım eşim de kullanmadı. hatta stresten sigarayı abarttım, deli gibi kahve içtim kendime zararlı ne varsa yaptım. (siz benim gibi yapmayın :) ) sürekli ovalüasyon testi yapıp yumurtlama günlerime denk getiremedim eşimin işi dolayısıyla. alakasız günler bana bi mucize verdi. Allah'ın işi işte. sanırım kendini rahat bırakmak ve düşünmemek bende işe yarayan formül. umarım Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatır o kadar farklı o kadar mucizevi bir şeymiş ki bu. ( bu arada karnımın deli gibi şiş ve sürekli gazım olmasından bahsetmiyorum :duduk:.) arada sancım oluyor kasıklarımda. ama olsun o orda diyorum bu da onu hissetmenin bir biçimi ve o ağrı beni öyle mutlu ediyor ki. Allah isteyen herkese bu mucizeyi yaşatsın yaşayanlarında sağlıkla kucaklarına almasını sağlasın inşallah.

Benim 0.02 di amh ocak ayında hamile kaldım normal yoldan ama 6 haftalik ken düşük le kaybettim Mart 1 de kürtajla içim temizlendi 2 ay dinlenme sürecinden sonra tekrar deniycez normal yoldan Rabbim buyuk inşaallah sağlıkla gebelıkler nasıp eder herkese

tüp bebeğe başlayacağım gün öğrendim. daha çok yeni ve çok heyecanlıyım. Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder inş. ben öyle kürler vitaminler bilmemneler fln kullanmadım eşim de kullanmadı. hatta stresten sigarayı abarttım, deli gibi kahve içtim kendime zararlı ne varsa yaptım. (siz benim gibi yapmayın :) ) sürekli ovalüasyon testi yapıp yumurtlama günlerime denk getiremedim eşimin işi dolayısıyla. alakasız günler bana bi mucize verdi. Allah'ın işi işte. sanırım kendini rahat bırakmak ve düşünmemek bende işe yarayan formül. umarım Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatır o kadar farklı o kadar mucizevi bir şeymiş ki bu. ( bu arada karnımın deli gibi şiş ve sürekli gazım olmasından bahsetmiyorum :duduk:.) arada sancım oluyor kasıklarımda. ama olsun o orda diyorum bu da onu hissetmenin bir biçimi ve o ağrı beni öyle mutlu ediyor ki. Allah isteyen herkese bu mucizeyi yaşatsın yaşayanlarında sağlıkla kucaklarına almasını sağlasın inşallah.
Ne kadar şanslısınız ...Sizin adınıza çok sevindim hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah

0,6 ile senın yumurtan yokmuydu canım :KK43:benim 0,20 şu an günde ıkı bardak hayıt içiyorum onun yanında bır bardakta aslanpencesı.. omega, ımpryl, proxywoman, dhea, tarçın bal çörekotu karışımı, arı sutu fayda edermı acaba ya bu değerle:KK43:( günde kac defa ıcıyodun canım hayıtı faydası olduğunu gordunmu cıdden
İnan hayit otunun faydasi oluyor,gunde iki bardak ogle ve aksam yemeklerden yarim saat once icmen gerekir icene polen kat karistir ic,aslanpecesi yerine incir kurunu yap kalite icin rabbim sifa verecek veriyor da faydasini goreceksin,evet hic yumurtam yoktu buna belki kilomda etki ediyor simdi daha iyi anladim 5 ayda kah depresyondaydım kah iyiydim derken 8 kg aldim uc kg sunu tüp bebek ilaclsari sisirdi cunku sıkı diyette saglikli proteinli beslenerek yinede uc kg aldim gercektende tup bebek ilaclari sisiriyor cunku bizim durumda olanlara yuksek dozda hormon veriyorlar..asla umudunu kaybetme en önemlisi moral azcik moralin kotu olsun hemen yumurtaliklar etkileniyor elimizden geldigince pozitif olalim birde bol bol duaa..

0.16 benim.gecen yıl 4 yumurta toplanmıstı.bu yıl vitamin kullanmaya basladım bakalım nasıl olcak sonuc
Tek vitaminler yetmiyor zaman kaybi oluyor yaninda balik yagi ari polen,incir ve hayitta kullan canim verdigin emegin bosa gitmesin ins bunları da kullan kalitesinide artirir,sizin baska sorun yoksa bebisiniz olur,ben endometriozis hastasiyim ve erken menopoz yani deicegim tek erken menopoz problem varsa olur bebisiniz bide vakti saatide vardir,rabbim bizlerede ins nasip eder..

İste cok şükürki olmus bebisin canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins..biz yada ben diyeyim 15 yilim bitiyor hiç hamile olmamisim insan arayis icinde yas geçiyor yumurta kalmıyor farkli hastaligimda var tek erken menopozda degil o yuzden kurler kullanıyorum ve kaldiki kac aydir yumurtam yoktu ve buda denenmis kanıtı ha kullandığım kur sadece erken menopoza faydasi var endometriozis hastaligin caresi dogum yapip kurtulmak yada menopoza girmek,bizim gibilerde rahatsizligi olan varsa yararlansin die paylasiyiruz bir umutt,vakti zamani geldiginde bizimde olacak ins senin gibi bizde burda paylaşırız ins..

Benim 0.02 di amh ocak ayında hamile kaldım normal yoldan ama 6 haftalik ken düşük le kaybettim Mart 1 de kürtajla içim temizlendi 2 ay dinlenme sürecinden sonra tekrar deniycez normal yoldan Rabbim buyuk inşaallah sağlıkla gebelıkler nasıp eder herkese
Canım başka forumda okudum okadar üzüldüm ki cok geçmiş olsun yaradanın bir bildiği vardır inşallah tekrarını nasip eder mübarek günlere giriyoruz bolbol dua et canım bende senin için edicem sen umut olmuştun bana da peki düşük nedeni belli mi test falan yaptılar mı

İste cok şükürki olmus bebisin canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins..biz yada ben diyeyim 15 yilim bitiyor hiç hamile olmamisim insan arayis icinde yas geçiyor yumurta kalmıyor farkli hastaligimda var tek erken menopozda degil o yuzden kurler kullanıyorum ve kaldiki kac aydir yumurtam yoktu ve buda denenmis kanıtı ha kullandığım kur sadece erken menopoza faydasi var endometriozis hastaligin caresi dogum yapip kurtulmak yada menopoza girmek,bizim gibilerde rahatsizligi olan varsa yararlansin die paylasiyiruz bir umutt,vakti zamani geldiginde bizimde olacak ins senin gibi bizde burda paylaşırız ins..
yok bebeğim kür kullanmayın anlamında değildi benim söylediğim. kullanın tabiki bence bitkisel ürünlerin her zaman faydası vardır. ben kullanmadım bu süreçte sadece onu söyledim. allah isteyen herkese versin dediğin gibi her şeyin vakti zamanı var. hayırlısıyla kucaklarımız dolar inş.

Canım başka forumda okudum okadar üzüldüm ki cok geçmiş olsun yaradanın bir bildiği vardır inşallah tekrarını nasip eder mübarek günlere giriyoruz bolbol dua et canım bende senin için edicem sen umut olmuştun bana da peki düşük nedeni belli mi test falan yaptılar mı
Amin umut herzaman var nedeni belli değil ilk gebelıkler de olabiliyomus bide benim dış ağrım vardı çok kötüydü apse falan yapmıştı hamile olunca müdahale yapılamadı düşük yaptığım günde çok kötüYDÜ beynimë sancısı vurmuştu Rabbim kimseye üzücü an yasatmasin herkesin gonlundeki geçenleri nasip etsin insaallah

Tek vitaminler yetmiyor zaman kaybi oluyor yaninda balik yagi ari polen,incir ve hayitta kullan canim verdigin emegin bosa gitmesin ins bunları da kullan kalitesinide artirir,sizin baska sorun yoksa bebisiniz olur,ben endometriozis hastasiyim ve erken menopoz yani deicegim tek erken menopoz problem varsa olur bebisiniz bide vakti saatide vardir,rabbim bizlerede ins nasip eder..
Ben gecen yıl tüp bebek yaptırdım 8 aylık doğum yaptım bebeğim yasamadı.kistler vardı amh cokdusuktu bi de şimdi kan pıhtılasmam varmıs onu öğrendim.arı sutu ile omega da kullanıyorum hiç tüp bebek yaptırmak istemesemde mecburen hızlu olmalıyım.inşaallah bakalım

Amin umut herzaman var nedeni belli değil ilk gebelıkler de olabiliyomus bide benim dış ağrım vardı çok kötüydü apse falan yapmıştı hamile olunca müdahale yapılamadı düşük yaptığım günde çok kötüYDÜ beynimë sancısı vurmuştu Rabbim kimseye üzücü an yasatmasin herkesin gonlundeki geçenleri nasip etsin insaallah
Tüp bebek düşünüyomusun canım

Back